Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EH-TW9400 - Home Cinema/Gaming Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - 4K PRO-UHD - 2.600 Lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EH-TW9400 Projector

 

 

 

Αυτός ο μικρός προτζέκτορ (projector) home cinema 3LCD προσφέρει εκπληκτική εμπειρία 4K PRO-UHD , με τεχνολογία προηγμένης μετατόπισης pixel και βελτίωσης ανάλυση. Με διάρκεια ζωής λάμπας έως και 5.000 ώρες, μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά μια ταινία για τα επόμενα επτά χρόνια χωρίς να χρειάζεται να την αντικαταστήσετε.

 

 

                                             

                                                  Φυλλάδιο Προϊόντος

4K PRO-UHD 

Προσφέρει εκπληκτική εμπειρία 4K UHD, με τεχνολογία προηγμένης μετατόπισης pixel και βελτίωσης ανάλυσης. 
 
Υψηλό δυναμικό εύρος
 
Το υψηλό δυναμικό εύρος προσφέρει τη βέλτιστη οπτική εμπειρία, αυξάνοντας τον λόγο αντίθεσης και αποδίδοντας πολύ μεγαλύτερο εύρος μεταξύ των σκοτεινότερων και των φωτεινότερων σημείων της οθόνης. Προσφέρει εικόνες με μεγαλύτερο βάθος και σας επιτρέπει να διακρίνετε απίστευτες λεπτομέρειες, τις οποίες παλαιότερα δεν μπορούσατε να δείτε. Επιπέλον, εμπλουτίζει τα χρώματα κι έτσι χαρίζει μεγαλύτερη φυσικότητα στις εικόνες, κάνοντάς τις ταυτόχρονα πιο έντονες και καθηλωτικές. Χάρη στην υποστήριξη HDR, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τις νέες κυκλοφορίες περιεχομένου HDR.
 
Υψηλή απόδοση έγχρωμου φωτισμού
 
Η φωτεινότητα των λευκών δεν είναι αρκετή από μόνη της, για να αποδώσει τα αληθινά χρώματα που βλέπουμε καθημερινά. Γι' αυτό η τεχνολογία 3LCD προσφέρει εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO). Γιατί να συμβιβαστείτε με μια μονότονη οθόνη με ξεθωριασμένα και μη ρεαλιστικά χρώματα; 
 
Εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων
 
Η εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων αυξάνει το εύρος των ρεαλιστικών χρωμάτων, ενώ ο υψηλός λόγος αντίθεσης δημιουργεί βαθιές αποχρώσεις του μαύρου και έντονες λεπτομέρειες στις σκιές.
 
 
 

 

Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW9400 Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW9400
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • 4K PRO-UHD1 για ευκρινείς, καθαρές εικόνες: Βελτίωση 4K, υποστήριξη Full HD, UHD BD και HDR
  • Ομαλή, γρήγορα κινούμενη δράση: Παρεμβολή καρέ και βελτίωση λεπτομερειών
  • Δείτε μια ταινία την ημέρα για τα επόμενα 7 χρόνια: Διάρκεια ζωής λάμπας 5.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία
  • Πλήρως μηχανοκίνητα οπτικά μέρη: Ισχυρή μεγέθυνση, εστίαση και μετατόπιση φακού
  • Ευρεία μετατόπιση φακού: Κατακόρυφα ±96,3% και οριζόντια ±47,1%

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

355 Watt, 271 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,35 Watt (σε Standby), On mode power consumption as defined in JBMS-84 314 Watt

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

520‎ x 450 x 193 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

11 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 24 dB (A) - Economy: 20 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Αποθήκευση 10% - 90% Αν ο βιντεοπροβολέας είναι τοποθετημένος σε οροφή ή σε στήριγμα τοίχου και εγκατεστημένος σε περιβάλλον με έντονο καπνό από λάδι ή μέρη όπου εξατμίζονται λάδια, λίπη, πετρέλαιο ή χημικά ή όπου γίνεται συχνή καύση αρωματικών ελαίων, ορισμένα εξαρτήματα των προϊόντων μας είναι ευαίσθητα σε φθορά υλικών, η οποία με την πάροδο του χρόνου ενδέχεται να προκαλέσει θραύση ή πτώση στον βιντεοπροβολέα από την οροφή. 

Options

3D active shutter glasses, MB22 ceiling mount, Μονάδα ασύρματου LAN

Παραδοτέος εξοπλισμός

HDMI Cable Clamp, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με φωτισμό φόντου με μπαταρίες, User's Manual Set

Χρώμα

Μαύρο

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS