Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

LMATouch T900 - Conceptum

The ultimate touch experience beyond imagination

LMATouch T900 Series

 

Infrared Ultra Fine Touch

4K UHD Display

LMA OS with Android 8.0

Dual Type-C

Windows Ink

2.4G/5G Dual Module WiFi

Screen Share

Built-in Camera

Microphone Array

Zero Bonding Technology

Πρωτοποριακή τεχνολογία μηδενικής συγκόλλησης

Η σειρά LMATouch T900 υποστηρίζει αφή 20 σημείων, άμεση απόκριση και υψηλή ακρίβεια για να εγγυάται εξαιρετικά λεπτή εμπειρία αφής. Η τεχνολογία μηδενικής συγκόλλησης διασφαλίζει υψηλή εγγύτητα μεταξύ της άκρης του δακτύλου και του ίχνους γραφής, η οποία προσφέρει πιο ζωντανή εμπειρία γραφής στο χαρτί.

Πλήρως αναβαθμισμένη εξαιρετικά λεπτή τεχνολογία αφής

Η σειρά LMATouch T900 υποστηρίζει αφή 20 σημείων, ύψος γραφής 2 χιλιοστά και ακρίβεια γραφής 0,5 χιλιοστά για να εξασφαλίσει άμεση απόκριση και υψηλή ακρίβεια και να προσφέρει πιο ζωντανή εμπειρία γραφής στο χαρτί.

Η οθόνη 4K UHD παρουσιάζει ρεαλιστικό οπτικό αποτέλεσμα

Το 4K UHD προσφέρει κρυστάλλινη καθαρότητα με υψηλή αντίθεση, υψηλή φωτεινότητα και υψηλό εύρος NTSC (>80% NTSC). Σε συνδυασμό με την τεχνολογία μηδενικής συγκόλλησης, μας προσφέρει μια οπτική εμπειρία υψηλότερης ευκρίνειας και ένα καθηλωτικό περιβάλλον μειώνοντας την παράλλαξη και βελτιώνοντας την αναγνωσιμότητα.

Ξεκινήστε μια βιντεοδιάσκεψη αυτή τη στιγμή

Με την ενσωμάτωση μιας ενσωματωμένης κάμερας και 6 συστοιχιών μικροφώνων, με το TB900Pro είναι εύκολο να δημιουργήσετε άμεσα ένα περιβάλλον τηλεδιάσκεψης. Ζήστε μια βιντεοδιάσκεψη υψηλής ποιότητας που υποστηρίζεται από την εικόνα υψηλής ευκρίνειας με 12 εκατομμύρια pixel και τη δυνατότητα λήψης ήχου σε μεγάλες αποστάσεις.

Διαισθητικό UI LMA OS για Android

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα εξανθρωπισμένο περιβάλλον εργασίας για να κάνουμε τις εργασίες των χρηστών πιο εύκολες και εύκολες. Τα διάφορα στυλ των θεμάτων μπορούν να προσαρμοστούν σε εκπαιδευτικό ή εταιρικό περιβάλλον, με άφθονα εργαλεία διαθέσιμα στα χέρια σας.

Άφθονες διεπαφές με
Διπλό USB Type-C

Δυνατότητα εξωτερικής σύνδεσης με πολλαπλές συσκευές μέσω διαφόρων διεπαφών: ήχου, RS232 κ.λπ. Τόσο το TB900Pro όσο και το TB900 παρέχουν 2 πολυλειτουργικές θύρες USB Type-C στο μπροστινό και το πίσω μέρος της οθόνης, οι οποίες επιτρέπουν τη φόρτιση ρεύματος, τη μετάδοση ήχου και βίντεο και η μέγιστη ταχύτητα είναι έως 10 Gbps. Ακόμη και ο αντίστροφος έλεγχος αφής από το IFP στον υπολογιστή μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Συμβατό με Windows Ink για εύκολη επισημείωση

Υποστήριξη άμεσης γραφής σε έγγραφα του MS Office, αποθήκευση σχολίων στο αρχικό αρχείο και κοινή χρήση σε άλλα, καθώς και αναγνώριση χειρονομιών, όπως επιλογή και ζουμ με τα δάχτυλά σας, διαγραφή με γροθιά. Με το πολυλειτουργικό συνεργατικό Windows Ink, δεν θα χάσετε ποτέ μια σκέψη

Η ασύρματη κοινή χρήση οθόνης συλλαμβάνει την άμεση έμπνευσή σας

Με το ενσωματωμένο λογισμικό Eshare Pro, μοιραστείτε την οθόνη σας ασύρματα αμέσως όταν σας έρχεται μια ιδέα. Δημιουργώντας ατμόσφαιρα καταιγισμού ιδεών για να ρέουν ελεύθερα οι σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται πλέον να συνδέετε καλώδια. Απλά δείξτε την άμεση έμπνευσή σας χωρίς να περιμένετε.

Models Available

Model TB900 PRO TB900 TE900 TE900 PRO
Size 65'75'86' 65'75'86' 65'75'86' 65'75'86'
HD Camera YES NO NO YES
Array Microphones YES NO NO YES
Type-C YES( x2 ) YES( x2 ) NO NO
Hardware 4G RAM 32G ROM 4G RAM 32G ROM 3G RAM 32G ROM 3G RAM 32G ROM
IQ OS YES YES YES YES
Zero Bonding YES YES YES YES

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS