Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Οδηγίες Συντήρησης Ασπροπίνακα - Conceptum

Η Επιφάνεια Σμάλτου έχει άριστο αποτέλεσμα και εγγύηση καθαρότητας επιφάνειας για 7 χρόνια, εφόσον τηρείται ο σωστός τρόπος καθαρισμού.

Η Επιφάνεια Πορσελάνης έχει άριστο αποτέλεσμα και εγγύηση καθαρότητας επιφάνειας για 25 χρόνια, εφόσον τηρείται ο σωστός τρόπος καθαρισμού.

 

Για τον σωστό τρόπο καθαρισμού των επιαφανειών προτείνουμε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Καθημερινό σβήσιμο μετά το τέλος της διδασκαλίας με στεγνό microfibra πανάκι και 1 φορά την εβδομάδα υγρός καθαρισμός με ειδικό καθαριστικό.
  • Δεν πρέπει ποτέ ο πίνακας να μένει γραμμένος γιά την επόμενη μέρα
  • Δεν σβήνουμε αμέσως μόλις γράψουμε αν δεν περάσουν λίγα δευτερόλεπτα.
  • Γράφουμε με μαρκαδόρους που περιέχουν αλκοόλη.

 

 

 

Κιτ Συντήρησης Επιφάνειας Ασπροπινάκων

 

Κιτ Συντήρησης Επιφανειων Για Πίνακες Προβολής - SMIT


To κιτ συντήρησης για πίνακες προβολής περιέχει όλα τα απαιραίτητα αξεσουάρ με τα οποία μπορείτε να συντηρήσετε σωστά όλους τους τύπους των πινακίδων προβολής, συμπεριλαμβανομένου και των ασπροπινάκων

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • 4 μαύροι μαρκαδόροι ασπροπίνακα
  • 10 μαγνητάκια
  • 1 βάση μαγνητική για τα μαντηλάκια
  • 10 μαντηλάκια
  • 2 microfibra  πανάκια
  • 1 δυνατό σπρέι καθαρισμού

 

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS