Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Διαδραστικές Οθόνες - Conceptum
CONCEPTUM LMA TOUCH 75

Διαδραστική Οθόνη Αφής CONCEPTUM LMA TOUCH 75

Υιοθετεί τη δομή πάνελ από κράμα αλουμινίου, την τεχνολογία ανοδιωμένης επιφάνειας, το εξαιρετικά στενό πλαίσιο, το στρογγυλεμένο σχέδιο γωνίας και η εμφάνιση είναι μοντέρνα και όμορφη.

Δείτε Περισσότερα
LMATouch TB1000 Series Interactive Flat Panel

Διαδραστική Οθόνη Αφής LMATouch TB1000 Series

Οθόνη αφής έξυπνου πίνακα μηδενικής δέσμευσης και διαδραστική οθόνη με Android 9.0 και λογισμικό εκπαιδευτικού πίνακα για σχολεία

Δείτε Περισσότερα
IQTouch T900 Series Interactive Flat Panel

Διαδραστική οθόνη Αφής LMATouch T900

Η σειρά LMATouch T900 διαθέτει κορυφαίο οπτικό αποτέλεσμα της οθόνης 4K UHD, υπέρυθρη εξαιρετικά λεπτή αφή με ομαλή γραφή και υποστηριζόμενη Windows Ink για σχολιασμό απευθείας σε αρχεία. Εκτός αυτού, το διπλό σύστημα Android 8.0 και Windows 10 σας προσφέρει επιλογές για να επιλέξετε το σύστημα με το οποίο είστε εξοικειωμένοι.

Δείτε Περισσότερα
IQTouch HC900Pro Interactive Flat Panel

Διαδραστική οθόνη Αφής LMATouch HC900Pro

Το LMA Touch HC900Pro, ως το μοναδικό στον κόσμο ολοκληρωμένο IFP με δύο κάμερες και τεχνολογία οπτικής συγκόλλησης, προσφέρει εξαιρετικά καθαρή οθόνη 4K UHD και εξαιρετικά λεπτή γραφή. Με τεχνολογία κατά του μπλε φωτός και αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, δημιουργεί μια άνετη εμπειρία θέασης για το κοινό.

Δείτε Περισσότερα

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS