Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Arduino - Conceptum

Arduino: Τι είναι και ποιες είναι οι δυνατότητες του;

Arduino Όψη 1
Το Arduino είναι μια «ανοιχτού κώδικα» πλατφόρμα προτυποποίησης ηλεκτρονικών, δηλαδή σε απλά ελληνικά, είναι ένας τρόπος να φτιάχνουμε μόνοι μας gadget από την αρχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς, καθώς με λίγες βασικές γνώσεις προγραμματισμού και μηχανολογίας, ο καθένας μπορεί να φτιάξει ό,τι σκαρφιστεί ο νους του. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους χομπίστες και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και στους δύο χώρους.

Το Arduino βασίζεται στο μικροελεγκτή ATmega, που είναι ένα μικρό κύκλωμα με επεξεργαστή, μνήμη και προσαρμόσιμες εισόδους/εξόδους. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν ένας μικρός, πολύ απλός υπολογιστής, ο οποίος όμως έχει άπειρες δυνατότητες. Χιλιάδες πρότζεκτ έχουν υλοποιηθεί με βάση το Arduino, όπως παραδείγματος χάρη μία προσαρμοσμένη πυξίδα η οποία επίτηδες δείχνει μόνο προς ένα συγκεκριμένο σημείο της γης, αυτοκινητάκια που αποφεύγουν εμπόδια αυτόματα, μία λάμπα που ανάβει και σβήνει αυτόματα ανάλογα με το επίπεδο φωτισμού του χώρου, μικρά ρομπότ ή ακόμα και φορητή κονσόλα για ρετρό παιχνίδια.

Arduino Advanced Kit
Arduino Sensor Kit

 

Το δυνατό σημείο του Arduino είναι πως είναι απλό, ενώ παράλληλα προσφέρει τεράστιες δυνατότητες, κάτι που προσελκύει κόσμο και έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ροή υλικού και υποστήριξη για πρότζεκτ που το αφορούν. Για όσους δεν βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, το Arduino είναι ένας εύκολος και προσβάσιμος τρόπος να ξεκινήσουν την εξάσκηση το προγραμματισμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν λήψη του Arduino IDE, η οποία μάλιστα εμπεριέχει και πολλά παραδειγματικά πρότζεκτ, βιβλιοθήκες και ειδικό βοηθητικό χρωματισμό (σε αυτό το σημείο ξεπερνάει το Notepad++ και άλλα αντίστοιχα προγράμματα). Η γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται είναι το Wiring, που είναι παραλλαγή του C/C++, επομένως η δομή της είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστή. Επιπλέον προσφέρει ειδικά starter kit, με βασικό εξοπλισμό για να ξεκινήσει κανείς πρότζεκτ. Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί ότι οι τιμές για τον εξοπλισμό και τα πακέτα του Arduino είναι πάρα πολύ χαμηλές για αυτά που προσφέρουν.

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS