Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

3D Σαρώσεις & Εκτυπώσεις - Σαρώσεις & Εκτυπώσεις Εγγράφων - Conceptum
Η εταιρεία Conceptum με συνέπεια συνεχίζει την ανοδική της πορεία και αναπτύσσεται με νέες υπηρεσίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις. Στα πλαίσια του συνεχούς εκσυγχρονισμού της με τη συμμετοχή της σε καινοτόμα συστήματα και υπηρεσίες πληροφορικής, η Conceptum  πλέον παρέχει  μεγάλη γκάμα προηγμένων υπηρεσιών ψηφιοποίησης στοχεύοντας σε οργανισμούς και εταιρείες που θέλουν να αξιοποιήσουν το έντυπο υλικό τους.
 
Οι υπηρεσίες ψηφιοποίησης περιλαμβάνουν την ψηφιακή αποτύπωση των πρωτοτύπων σε συνδυασμό με την επεξεργασία που μπορεί να υποστούν. Επιπλέον περιλαμβάνουν τον έλεγχο ποιότητας του ψηφιακού αντιγράφου και την αρχειοθέτηση τους.
 
Ενδεικτικά παραδείγματα πρωτότυπων αντικειμένων προς ψηφιοποίηση αποτελούν:
 
 • Έντυπο και χειρόγραφο υλικό (βιβλία, έγγραφα, επιστολές, κλπ)
 • Αποκόμματα Εφημερίδων και περιοδικών
 • Έντυπες Φόρμες
 • Φωτογραφικό υλικό (φωτογραφίες,αρνητικά,διαφάνειες, κλπ)
 • Εικόνες και πίνακες ζωγραφικής
 • Χάρτες
 • Αντικείμενα καθημερινής χρήσης (πχ οικιακά σκεύη)
 • Eργαλεία και φορητές μηχανές
 • κ.α.
Με την άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τεχνογνωσία σε θέματα εφαρμογών πληροφορικής η Conceptum μπορεί να παρέχει υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται από την ψηφιοποίηση και την ηλεκτρονική αποθήκευση και διαχείριση έως τη διατήρηση και την προβολή.
 
Ποια είναι τα οφέλη της Ψηφιακής Αποτύπωσης;
 
Τα οφέλη από την ψηφιοποίηση ενός έντυπου αρχείου είναι πολλαπλά αφού:
 
- σας απαλλάσσει από περιττό και μη λειτουργικό όγκο έντυπου υλικού και μειώνει το κόστος συντήρησης του,
 
- σας διευκολύνει να κάνετε πιο αποδοτική την καθημερινή σας εργασία έχοντας γρηγορότερη πρόσβαση στα δεδομένα σας και ομοιογενείς τρόπους αποθήκευσης,
 
- αποκτάτε την δυνατότητα ποιοτικότερης ασφάλειας φύλαξης των ευαίσθητων πληροφοριών σας που ακόμα βρίσκονται σε έντυπη μορφή,
 
- αποθηκεύετε σε λιγότερο ευαίσθητα στο χρόνο μέσα, πολύτιμα έργα για εσάς ή και για το κοινωνικό σύνολο και μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά μέσω διαδικτύου.
 
Εσείς, επιλέγοντας να αναθέσετε την ψηφιοποίηση και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση του φυσικού αρχείου σας στην εταιρεία μας, μπορείτε με τα λιγότερα έξοδα σε χρόνο και χρήμα να έχετε το ζητούμενο αποτέλεσμα ποιοτικά, έγκαιρα και εύκολα με την μέγιστη αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα.

 

A2 WIDE COLOUR SCANNER
 
scan2net a2 scanner
 
Χαρακτηριστικά:
 
 • Σάρωση πρωτύπων μεγέθους έως A2 (300 - 600 dpi).
 • Έγχρωμη σάρωση 24bit, greyscale και ασπρόμαυρη.
 
 

BOOKEYE REPRO Colour A2 BOOK SCANNER

bookeye pro book scanner

Χαρακτηριστικά:
 
 • Σάρωση πρωτύπων μεγέθους έως A2 (300 - 400 dpi)
 • 35 εκατομμύρια Pixel ανάλυσης
 • 30 bit βάθος χρώματος εσωτερικά και 24 bit βάθος χρώματος εξωτερικά
 • Αυτόματη διόρθωση καμπυλότητας βιβλίων και εγγράφων 
 • Ομοιογενής φωτισμός
 
 
 
CANNON DOCUMENT SCANNER
cannon document scanner
 
 
Χαρακτηριστικά:
 
 • Ανάλυση Σάρωσης: 300-600dpi
 • Έγχρωμη σάρωση 24bit, greyscale και ασπρόμαυρη. 
 • Υψηλή ταχύτητα σάρωσης Α4 πρωτύπων (10-90 σελίδες ανά λεπτό)
 • Διπλής ή μονής όψης σάρωση
 • Αυτόματος τροφοδότης 500 φύλων
 
NextEngine 3D SCANNER
 
nextengine 3d scanner
 
 
Χαρακτηριστικά:
 
 • Μέγεθος Πρώτυπου: Δεν υπάρχει προκαθορισμένο όριο. Αντικείμενα μεγαλύτερα από το πεδίο σάρωσης μπορούν να σαρωθούν τμηματικά και να συνδεθούν με το κατάλληλο λογισμικό. 
 • Πεδίο Σάρωσης: 5.1” x 3.8” (Macro) και 13.5” x 10.1” (Wide). (μέγεθος “κουτάκι αναψυκτικού” και “κουτί παπουτσιών” αντίστοιχα). 
 • Ανάλυση: 200 DPI (Macro) και 75 DPI (Wide). 
 • Πυκνότητα Σύστασης: 400 DPI στην επιφάνεια (Macro) και 150 DPI (Wide). 
 • Ακρίβεια στις διαστάσεις: ± 0.005” (Macro) και ± 0.015” (Wide). 
 • Ταχύτητα Σάρωσης: 50,000 σημεία/δευτερόλεπτο. Περίπου 2 λεπτά για κάθε όψη. 

Περισσότερες Πληροφορίες  

 
clay head model 3d
 
 
MicroTek FilmScan35
microtek filmscan35
Χαρακτηριστικά:
 
 • 35mm film scanner 
 • Έγρωμη /Ασπρόμαυρη σάρωση 
 • Επιφάνεια σάρωσης: 24 x 36 mm
 • Μέγιστη ανάλυση σάρωσης: 1800 x 1800 dpi optical scanning resolution (36 bit color depth)
 
Canon EOS 5D
 
canon eos 5d
 
 
Xαρακτηριστικά:
 
 • Αισθητήρας (ανάλυση, μέγεθος) : 12.8 megapixels ωφέλιμη ανάλυση 
 • Φακός (χιλ.): 35.8 x 23.9 mm CMOS 
 • Ευαισθησία ISO : 50 - 3200
 • Οθόνη προεπισκόπησης (ίντσες/pixels) : 2.5" TFT LCD
 
 
 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Λογισμικό
 
Η επιλογή του κατάλληλου λογισμικού επηρεάζει σημαντικά το χρόνο, την προσπάθεια που καταβάλλεται και συνακόλουθα το κόστος του έργου.
 
EDITORS 
Adobe Photoshop CS
 
OCR 
FineReader Engine 
OCR για ψηφοποιηση Προκυρήξεων
 
SCAN TOOLS 
BSC-2 software (BOOKEYE ® REPRO A2) 
BatchScan Wizard ver 4.00 ( WideTEK Color Scanner A2 Canon Scan software) 
ScanWizard 5 ( Microtek ScanMaker 4800) 
Cannon scan sofware 
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
 
Ανάλυση των αναγκών αρχειοθέτησης
 
Το έμπειρο προσωπικό της Conceptum, είναι σε θέση να αναλύσει όλες της απαιτήσεις ενός σύυνθετου έργου ψηφιοποίησης και να δώσει λύσεις που θα καλύπτουν κάθε τεχνική ιδιαιτερότητα.
 
Δημιουργία προτάσεων εφαρμογής
 
Η εταιρία Conceptum μπορεί να σας καθοδηγήσει παρουσιάζοντας τρόπους υλοποίησεις ανάλογα με τον προαπαιτούμενο χρόνο ολοκλήρωσης του έργου και το είδος των πρωτότυπων εντύπων.
 
Μελέτη και αξιολόγηση εναλλακτικών προτάσεων
 
Η τεχνοοικονομική ανάλυση της Conceptum για κάθε έργο ψηφιοποίησης μπορεί να αναδείξει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της κάθε πρότασης.
 
Υλοποίηση και διασφάλιση ποιότητας του έργου
 
Κάθε έργο χωρίζεται σε φάσεις υλοποίησης, όπου κάθε φάση περιλαμβάνει συγκεκριμένα παραδοτέα τα οποία ελέγχονται όσον αφορά την ποιότητα τους καθ' όλη την διάρκεια της ανάπτυξης τους.
 
Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων
 
Για γρήγορή και εύκολη αναζήτηση των ψηφιοποιημένων πρωτοτύπων, γίνεται χρήση Βάσεων Δεδομένων και Μεταδεδομένων.
 
Έλεγχος λειτουργίας ηλεκτρονικού συστήματος αρχειοθέτησης
 
Η εταιρεία Conceptum αναλαμβάνει την τεχνική και οργανωτική αξιολόγηση του ηλεκτρονικού συτήματος αρχειοθέτησης, εκτελόντας μια σειρά από απαιτητικές εργασίες σε βάθος χρόνου.
bookeye pro
Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης Conceptum
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ψηφιοποίησης της Conceptum αποτελούνται από τις εξής:
 
 
Σάρωση Εγγράφων
 
Ο επαγγελματικός εξοπλισμός της εταιρίας Conceptum προσφέρει δυνατότητες ψηφιακής αποτύπωσης εγγράφων μεγέθους Α5 - Α0 σε διαδεδομένους τύπους αρχείων εικόνας (JPEG, TIFF, TIFF G4, PNM, raw data).
 
Σάρωση Βιβλίων
 
Η ψηφιακή αποτύπωση βιβλίων αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία με ειδικές ανάγκες. Για την υλοποίηση της λειτουργίας αυτής χρησιμοποιούνται book scanners και εξειδικευμένο λογισμικό. 
Σάρωση Αποκομμάτων Τύπου
 
Αξιοποίηση και οργάνωση σημαντικής δημοσιευμένης πληροφορίας με ηλεκτρονική αρχειοθέτηση αποκομμάτων του έντυπου τύπου.
 
Εννοιολογικός Χαρακτηρισμός Εγγράφων
 
Για μέγιστη αξιοποίηση της αποθηκευμένης πληροφορίας προσφέρεται δυνατότητα αναζήτησης μέσω λέξεων ή φράσεων του κειμένου. Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα εννοιολογικού χαρακτηρισμού και αναζήτησης μέσω μεταδεδομένων.
Οπτική Αναγνώριση Χαρακτήρων (OCR)
 
Σημαντική μείωση του κόστους και του χρόνου εισαγωγής δεδομένων. Η οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) επιτρέπει την ψηφιοποίηση έντυπων εγγραφών σε διαδεδομένους τύπους αρχείων κειμένου χωρίς να υπάρχει ανάγκη πληκτρολόγησης.
 
Σάρωση 3D Αντικειμένων
 
Η ψηφιακή τρισδιάστατη μοντελοποίηση αντικειμένων. Τα ψηφιακά τρισδιάστατα μοντέλα μπορούν να αναπαραχθούν και να αναλυθούν ηλεκτρονικά και από απόσταση με την μέθοδο "Τριγωνοποίησης Λέιζερ".
Αναγνώριση - Αρχειοθέτηση φορμών
 
Η αναγνώριση και αρχειοθέτηση πληροφοριών από έντυπες φόρμες μέσω εξειδικευμένου λογισμικού.
 
Επεξεργασία Κειμένου
 
Η επεξεργασία και μορφοποίηση του κειμένου ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες παρουσίασης που επιθυμεί ο πελάτης.
 

Διαδραστικός Πίνακας LMAboard, diadrastikos pinakas LMAboard, Διαδραστικοί Πίνακες LMAboard,diadrastikoi pinakes LMAboard,διαδραστικος πινακας LMAboard,διαδραστικοι πινακες LMAboard
Διαδραστικός Πίνακας Classboard,diadrastikos pinakas Classboard,Διαδραστικοί Πίνακες Classboard,diadrastikoi pinakes classboard,διαδραστικος πινακας classboard,διαδραστικοι πινακες  classboard
Διαδραστικός Πίνακας Teamboard,diadrastikos pinakas teamboard,Διαδραστικοί Πίνακες teamboard,diadrastikoi pinakes teamboard,διαδραστικος πινακας teamboard,διαδραστικοι πινακες teamboard
Διαδραστικός Προτζεκτορ Viewsonic,diadrastikos Προτζεκτορ Viewsonic, Διαδραστικοί Προτζεκτορας Viewsonic, diadrastikoi Προτζεκτορ Viewsonic,διαδραστικος Προτζεκτορ Viewsonic,διαδραστικοι Προτζεκτορ Viewsonic
Διαδραστικός Πίνακας ebeam,diadrastikos pinakas ebeam,Διαδραστικοί Πίνακες ebeam, diadrastikoi pinakes ebeam,διαδραστικος πινακας ebeam,διαδραστικοι πινακες  ebeam
Διαδραστικός Πίνακας lmainteractor,diadrastikos pinakas lma interactor, Διαδραστικοί Πίνακες lma interactor,diadrastikoi pinakes lma interactor,διαδραστικος πινακας lma interactor,διαδραστικοι πινακες  lma interactor
Διαδραστικός projector Epson,diadrastikos projector Epson, Διαδραστικοί projector Epson,diadrastikoi projector Epson,διαδραστικος projector Epson,διαδραστικοι projector Epson diadrastikos pinakas Epson
Διαδραστικός Προτζεκτορ Epson,diadrastikos Προτζεκτορας Epson,Διαδραστικοί Προτζεκτορας Epson,diadrastikoi Προτζεκτορ Epson,διαδραστικος Προτζεκτορ Epson,διαδραστικοι Προτζεκτορ Epson
Ασπροπίνακας-λευκος-πίνακας-μαρκαδορου-aspropinakaw-leykospinakas-marker-dryerase–whiteboard-aspropinakes- σχολικοι πίνακες αιθουσας
Διαδραστικός projector ΛΕντ,diadrastikos projector LED, Διαδραστικοί projector LED,diadrastikoi projector LED,διαδραστικος projector LED,διαδραστικοι projector LENT, mini projector, pocket projector, μινι μεταφερόμενος προτζεκτορας λεντ τσέπης με αυτονομια μπαταρια
Διαδραστικός Πίνακας IQboard,diadrastikos pinakas IQboard,Διαδραστικοί Πίνακες IQboard,diadrastikoi pinakes IQboard,διαδραστικος πινακας IQboard,διαδραστικοι πινακες IQboard
Διαδραστικός Πίνακας SmartRAy,diadrastikos pinakas lma Smartray Διαδραστικοί Πίνακες lma Smartray basic slim,diadrastikoi pinakes smartray,διαδραστικος πινακας lma Smartray,διαδραστικοι πινακες  lma smartray
Projector Epson Προτζεκτορ Epson, Προτζεκτορας Epson,Διαδραστικοί Προτζέκτορες Epson, Προβολικό Epson, προτζέκτορ Epson, βιντεοπροτζεκτορ Epson data projector Epsontfont
Projector Viewsonic Προτζεκτορ Viewsonic, Προτζεκτορας Viewsonic,Διαδραστικοί Προτζέκτορες Viewsonic, Προβολικό Viewsonic, προτζέκτορ Viewsonic, βιντεοπροτζεκτορ Viewsonic data projector Viewsonic
Projector BenQ Προτζεκτορ BenQ, Προτζεκτορας BenQ,Διαδραστικοί Προτζέκτορες BenQ, Προβολικό BenQ, προτζέκτορ BenQ, βιντεοπροτζεκτορ BenQ data projector BenQ

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS