Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Service - Τεχνική Υποστήριξη - Conceptum

Service – Τεχνική Υποστήριξη

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας και των τελικών πελατών σας, η Conceptum, έχει ειδικά διαμορφωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης με καταρτισμένο προσωπικό, που αναλαμβάνει τον έλεγχο και την επισκευή των ελλαττωματικών προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα:

 

Conceptum Electronics Logo

Για ελαττωματικά προϊόντα εκτός της VIEWSONIC και της EPSON

 

Διεύθυνση αποστολής: ΧΑΜΙΛΤΟΝ 3, 104 34, ΑΘΗΝΑ

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 • Αποστέλλετε το προϊόν σας με σαφή περιγραφή του προβλήματος συμπληρώνοντας το ειδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΒΛΑΒΗΣ , συνοδευόμενο από ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς.
 • Η αποστολή του προϊόντος γίνεται με δική σας ευθύνη και τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εσάς, τα έξοδα επιστροφής του υγιούς προϊόντος βαρύνουν την CONCEPTUM.

 

ViewSonic Logo

Για ελαττωματικά προϊόντα ViewSonic | Τηλ 210-4804500

 

 • Επικοινωνείτε με το εξουσιοδοτημένο SERVICE της ViewSonic για την Ελλάδα
 • Ακολουθείτε την κάτωθι διαδικασία:
  • Αναφέρετε το πρόβλημα
  • Το ViewSonic Service στέλνει courier και παραλαμβάνει την συσκευή, την επισκευάζει και μετά την στέλνει πίσω στον πελάτη.
  • Το ViewSonic Service ευθύνεται για την αποστολή από και προς τον τελικό πελάτη.

 

Epson Logo

Για ελαττωματικά προϊόντα EPSON | Τηλ. 211 88 88 885 / 231 123 88 85

 

 •  Επικοινωνείτε με το εξουσιοδοτημένο SERVICE της EPSON για την Ελλάδα

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS