Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

BenQ - Conceptum

Προβολικό BENQ MH733
 
 
 
Με 4000 ANSI Lumen υψηλής φωτεινότητας ,16.000:1 υψηλή αντίθεση, με USB Reader για παρουσιάσεις χωρίς υπολογιστή και  με ανάλυση FHD 1080p , ο BENQ MH733 αποτελεί την βέλτιστη επιλογή προβολής πολυμέσων σε επαγγελματικούς χώρους.
 
 
 
 

Προβολικό BENQ GV1
 
 O BenQ GV1 αποτελεί ένα φορητό βιντεοπροβολέα με μπαταρία, Wi-Fi και ηχείο Bluetooth, Με σχεδιασμό μεγέθους παλάμης και ρυθμιζόμενη άρθρωση κατακόρυφης κλίσης, αυτόματη διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης , συνδεσιμότητα χωρίς αλλά και με καλώδιο, με Wi-Fi διπλής μπάντας (2.4G/5G) και με ενσωματωμένες εφαρμογές Smart TV για ροή δεδομένων βίντεο και απόλαυση βιντεοπαιχνιδιών αποτελεί ιδανική επιλογή.
 
 
 
 
 
 

Προβολικό BENQ MX535
 
 
 
Με 3600 ANSI Lumen υψηλής φωτεινότητας ,15.000:1 υψηλή αντίθεση, , ανάλυση XGA 1024 x 768 και φιλικός προς το περιβάλλον,  ο BENQ MX535 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για βέλτιστες παρουσιάσεις σε εταιρικά meeting. Διαθέτει 2x HDMI και 2x VGA για ψηφιακή συνδεσιμότητα με πολλές πλατφόρμες.
 
 
 
 
 

Προβολικό BENQ MS535
 
 
 Με 3600 ANSI Lumen υψηλής φωτεινότητας ,15.000:1 υψηλή αντίθεση και χάρις στην αποκλειστική λειτουργία Infographic η οποία αναδεικνύει με λεπτομέρειες το κείμενο και τα γραφικά, ο BENQ MS535 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για βέλτιστες παρουσιάσεις σε εταιρικά meeting. Διαθέτει 2x HDMI και 2x VGA για ψηφιακή συνδεσιμότητα με πολλές πλατφόρμες.
 
 
 

Προβολικό BENQ W1070+ WIRELESSΗ μεγάλη ποικιλία τρόπων σύνδεσης, μαζί με τις λειτουργίες αλληλεπίδρασης PointWrite™ και QWrite (προαιρετικός) καθιστούν τον προβολέα MX819ST μια ολοκληρωμένη λύση για την τάξη. Ο μικρός λόγος απόστασης 0,61, ο ακριβής λόγος αντίθεσης 13000:1, η φωτεινότητα 3000 ANSI lumen και η λυχνία με μεγάλη διάρκεια ζωής εξασφαλίζουν αξιόπιστη οπτική απόδοση ξανά και ξανά.
 
 
 

Προβολικό BENQ TW523P Χάρις στη φωτεινότητα των 3000 ANSI, του υψηλού λόγου αντίθεσης 13000:1 και της ανάλυσης WXGA, o TW523P προσφέρει μια εκπληκτική προβολή πλήρους οθόνης με τις πιο ακριβείς λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως του επιπέδου του περιβάλλοντος φωτισμού.

 

Προβολικό BenQ MΧ505Η καλύτερη επιλογή αξίας για μικρούς-μεσαίους χώρους.
Με φωτεινότητα 3000 ANSI lumen και υψηλό λόγο αντίθεσης 13000:1, ο οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον MX505 προσφέρει μια καταπληκτική παρουσίαση πλήρους οθόνης με τις πιο μικρές λεπτομέρειες, ανεξάρτητα από το επίπεδο φωτισμού περιβάλλοντος.

Προβολικό BenQ MS504Η καλύτερη επιλογή αξίας για μικρούς-μεσαίους χώρους.
Με φωτεινότητα 3000 ANSI lumen και υψηλό λόγο αντίθεσης 13000:1, ο οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον MS504 προσφέρει μια καταπληκτική παρουσίαση πλήρους οθόνης με τις πιο μικρές λεπτομέρειες, ανεξάρτητα από το επίπεδο φωτισμού περιβάλλοντος.

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS