Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Samsung Flip 2 WM65R / WM55R - Conceptum
Δημιουργία ενός αριστουργήματος

Στη λειτουργία πινέλου, το Samsung Flip αναγνωρίζει ένα ευρύ φάσμα πάχους, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τέχνη με το πέρασμα ενός πινέλου. Οι λειτουργίες ζωγραφικής με νερό και λάδι επιτρέπουν διαφορετικά στυλ και υφές, ενώ το Flip παρέχει επίσης στους χρήστες μια πλήρη, ζωντανή παλέτα χρωμάτων, επιτρέποντας ακόμη και ευέλικτη ανάμειξη χρωμάτων.

Ευέλικτη επεξεργασία εικόνας

Προσφέρει ευελιξία στο διοικητικό συμβούλιο. Με το Samsung Flip, οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να επιλέγουν, να μετακινούν, να περικόπτουν, να αποτυπώνουν και να επεξεργάζονται οποιεσδήποτε εικόνες. Κάθε εικόνα μπορεί επίσης να συγχωνευτεί στο ρολό με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού, επιτρέποντας την επεξεργασία ή τη διαγραφή της.

Σχεδιάστε, γράψτε & εμπνευστείτε νέες ιδέες

Το Samsung Flip παρέχει στους χρήστες μια ομαλή και οικεία εμπειρία γραφής με πένα σε χαρτί σε μια ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων, στυλ και πλάτους. Μέχρι και 4 άτομα μπορούν να γράφουν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αντικείμενο ως εργαλείο γραφής. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να σβήνουν γρήγορα τα σχέδια με το δάχτυλο ή τη σάρωση της παλάμης.

Γράψτε πάνω σε οποιοδήποτε φόντο

Το Samsung Flip επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν σε οποιαδήποτε πηγή φόντου. Κάνοντας απλώς κλικ στο κουμπί στρώματος σημειώσεων, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ομαλή γραφή οποτεδήποτε και οπουδήποτε σε οποιοδήποτε περιεχόμενο εμφανίζεται, χωρίς να επηρεάζεται η εργασία πίσω από το αρχικό στρώμα.

Εύκολη διανομή ανακεφαλαιώσεων συσκέψεων συναντήσεων

Μετά από κάθε συνάντηση, οι χρήστες μπορούν να διανείμουν ανακεφαλαιώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συναδέλφους, αφαιρώντας την απογοήτευση που παραδοσιακά συνδέεται με τις χειρόγραφες σημειώσεις συνάντησης. Οι σημαντικές συνομιλίες και το περιεχόμενο αποθηκεύονται στο Flip σε πραγματικό χρόνο και μπορούν εύκολα να διαμοιραστούν σε κινητά και ψηφιακά κανάλια.

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS