Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Projectors για Corporate - Business / Εταιρικό Περιβάλλον - Conceptum

Φθηνές τιμές για προτζέκτορες (projector) – οι πιο οικονομικοί interactive projectors – ζητείστε τώρα προσφορά μεέκπτωση γιασυλλόγους γονέων για φθηνούς αλλά φωτεινούςβιντεοπροτζέκτορς γιαHometheater και οικονομικούςLED projectors για μικρό φροντιστήριο ή Home Cinema και συνδυάστε διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινίου και μεπροτζέκτορα με εγγύηση. Στο π λαίσιο της ποικιλίας εξοπλισμού που προσφέρουμε υπάρχει σίγουρα ένας projector ειδικά σχεδιασμένος για εσάς. Προσφέρουμεvideo projector σε ασυναγώνιστες τιμές. Μπορούμε να σας προτείνουμε επίσης πλαίσιο για οθόνες Plasma και Πλαίσιο για μετατροπή οθόνης Plasma σε διαδραστικό πίνακα.Αν είστε Σύλλογος Γονέων ζητείστε βιντοπροβολέα για διαδραστικό πίνακα σε συνδιασμό με ασπροπίνακα σε ασυναγώνιστα μοναδική προσφορά. Με αποστολές και εγκατάσταση Πανελλαδικά σε Αθήνα, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και όλα τα νησιά του Αιγαίου! Πωλήσεις Χονδρική-Λιανική!

Επιλέξτε τον κατάλληλο Βιντεοπροβολέα για CORPORATE - BUSINESS / ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

Αλλάξτε τον τρόπο που εργάζεστε και επικοινωνείτε. Επαναπροσδιορίστε τις εταιρικές σας παρουσιάσεις με την πλήρη γκάμα projectors που προσφέρουμε.
Κρατήστε αμείωτο το ενδιαφέρον τον συνεργατών σας με τις λύσεις διαδραστικής προβολής.
Η Conceptum παρέχει όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την πρόταση κατάλληλων λύσεων προβολής για εταιρικά περιβάλλοντα (corporate projector solutions).
Οι projectors που προτείνουμε μπορούν να καλύψουν μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις (small business, medium business, and enterprise) και να υποστηρίξουν δραστηριότητες όπως:

1. Εταιρικές Συναντήσεις και Συσκέψεις (meeting rooms)

Εταιρικές Συναντήσεις και Συσκέψεις (meeting rooms) 1
Εταιρικές Συναντήσεις και Συσκέψεις (meeting rooms) 2

2. Συναντήσεις με τους πελάτες σας (customer meetings)

Εταιρικές Συναντήσεις και Συσκέψεις (meeting rooms)

3. Εταιρικές Παρουσιάσεις (corporate presentations)

Εταιρικές Παρουσιάσεις (corporate presentations) 1
Εταιρικές Παρουσιάσεις (corporate presentations) 2

4. Εκπαιδευτικά σεμινάρια (corporate training seminars)

Εκπαιδευτικά σεμινάρια (corporate training seminars) 1
Εκπαιδευτικά σεμινάρια (corporate training seminars) 2
Προτεινόμενα μοντέλα EPSON
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-S41 κατάλληλος για coorporate - business /  εταιρικό περιβάλλον
EPSON Logo
Projector Epson S41 - 3LCD - SVGA - 800x600 3.300 Lumens
 

Μια εμπειρία μεγάλης οθόνης - Τραβήξτε την προσοχή όλων, είτε πρόκειται για ταινίες ή για επιχειρηματικές παρουσιάσεις. Φωτεινός ακόμα και συνθήκες φυσικού φωτισμού - Εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 3.300 lumenΟικονομικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας - Απολαύστε αυτόν το βιντεοπροβολέα SVGA  Λύση με διάρκεια - Δείτε μια ταινία την ημέρα για τα επόμενα 15 χρόνια - Φορητός και με γρήγορη εγκατάσταση - Θήκη για εύκολη μεταφορά και ρύθμιση Keystone για εύκολη ευθυγράμμιση

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές εγκατάστασης!

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-1470Ui κατάλληλος για coorporate - business /  εταιρικό περιβάλλον
EPSON Logo
Projector Epson EB-1470Ui - 3LCD - WUXGA - 1920x1200 4.000 Lumens
 

Καταπληκτική προβολή laser έως 100 ιντσών - Ανάλυση Full HD WUXGA με την τεχνολογία 3LCD της Epson - Ολοκληρωμένη λύση για συσκέψεις - Συνδυάζει πολλαπλούς πόρους γραφείου σε μία διαδραστική συσκευή για συνεργασία - Ενίσχυση της ενοποίησης και της συνεργασίας - Κοινοποιήστε ταυτόχρονα περιεχόμενο από μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών - Συρόμενη διαιρούμενη οθόνη - Δύο οθόνες σε μία: προβάλετε εικόνες από διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα - Λειτουργία κοινής χρήσης απομακρυσμένου λευκοπίνακα - Δημιουργήστε, συνεργαστείτε και μοιραστείτε σημειώσεις με τους συμμετέχοντες

 


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές εγκατάστασης!

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-2042 κατάλληλος για coorporate - business /  εταιρικό περιβάλλον
EPSON Logo
Projector Epson 2042 - 3LCD - XGA - 1027x768 4.400 Lumens
 

Μεγιστοποιήστε την εμπειρία σας - Παρακολουθήστε έως και στις 300 ίντσες χάρη στην κλιμακωτή οθόνη - Φωτεινός ακόμα και σε συνθήκες φυσικού φωτισμού - Εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 4.400 lumen - Οικονομικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας - Απολαύστε αυτόν τον βιντεοπροβολέα XGA - Λύση με διάρκεια - Προβάλλετε περιεχόμενο καθημερινά για έξι χρόνια - Φορητός και με γρήγορη εγκατάσταση - Εύκολη ρύθμιση χάρη στη ρύθμιση Keystone

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές εγκατάστασης!

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

Projector, Προτζεκτορ, προβολικό, βιντεοπροβολέας, προβολέας, Διαδραστικός projector,diadrastikos projector, Διαδραστικοί projector, diadrastikoi projector,διαδραστικος projector, διαδραστικοι projector Epson, diadrastikos pinakas, Διαδραστικός Προτζεκτορ, diadrastikos, Προτζεκτορας,Διαδραστικοί Προτζεκτορες,diadrastikoi Προτζεκτορ,διαδραστικος Προτζεκτορ,διαδραστικοι Προτζεκτορας, projector Epson, projector VIEWSONIC, projector BenQ, data projector, video projector, βιντεοπροτζεκτορ, ψηφιακος βιντεοπροβολέας, οικονομικός προτζεκτορ, φθηνός προτζέκτορ, κόστος projector, τιμή projector, αγορά βιντεοπροτζέκτορ, συντήρηση Προτζεκτορ, οθόνη προβολής, πανί προβολής, φωτεινότητα προτζεκτορα, lumens, λουμενς, contrast,μεταχειρισμένος προτζεκτορας, λάμπα προτζκτορα, αλλαγή λάμπας projector, Ultra short through, απόσταση προβολης

Δείτε περισσότερα μοντέλα προτζέκτορ (Projector), επιλογές για συνδυασμό τους με Πανί Προβολής - Οθόνη Προβολής ή Ασπροπίνακα μαρκαδόρου - Λευκοπίνακα σχολικής αίθουσας

 

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS