Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Προβολείς για Γραφεία - Εταιρίες- Σχολεία από την Epson - Conceptum

Προβολικό EB-108

 

Διαμορφώστε ένα περιβάλλον γεμάτο έμπνευση στην αίθουσα διδασκαλίας σας τον φωτεινό βιντεοπροβολέα  EB-108 XGA με ζωντανά χρώματα, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα. Αξιόπιστο και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Αν δεν έχετε απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή σας, αυτός ο βιντεοπροβολέας τοποθετείται εύκολα και προσφέρει μια σειρά λύσεων δυνατοτήτων διασύνδεσης.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-970

 

Χάρη σε αυτόν τον φωτεινό βιντεοπροβολέα XGA με ζωντανά χρώματα, μπορείτε να ενισχύσετε τη διδασκαλία, χάρη σε μια μεγάλη προβολή εικόνας με κλιμακωτό μέγεθος. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Τοποθετείται εύκολα και προσφέρει μια σειρά λύσεων δυνατοτήτων διασύνδεσης, παρέχοντάς σας γρήγορη πρόσβαση σε περιεχόμενο από πολλές συσκευές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-980W

 

Βελτιστοποιήστε τις δυνατότητες εκμάθησης των μαθητών σας με αυτόν τον φωτεινό βιντεοπροβολέα WXGA, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα . Ο εκτεταμένος χρόνος εκτός λειτουργίας ανήκει στο παρελθόν χάρη σε αυτόν τον αξιόπιστο βιντεοπροβολέα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Υποστηρίζει πολλές λύσεις δυνατοτήτων διασύνδεσης και τοποθετείται χωρίς ταλαιπωρία.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-990U

 

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες εκμάθησης των μαθητών σας με τον βιντεοπροβολέα EB-990U με Full HD 3.800 lumen, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα. Η μεγάλης διάρκειας λάμπα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και δέκα έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-L1405U

 

Εξασφαλίζοντας προβολές laser μεγάλης διάρκειας ζωής για μεγάλους χώρους, ο βιντεοπροβολέας EB-L1405U WUXGA 8.000 lumen προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Με ευέλικτη εγκατάσταση και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, αυτός ο βελτιωμένος βιντεοπροβολέας 4K προσφέρει μια λύση απλής τοποθέτησης για περιπτώσεις όπου απαιτούνται μόνο κορυφαίες προβολές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2042

 

 

Τραβήξτε την προσοχή όλων με αυτόν τον φωτεινό και υψηλής ποιότητας βιντεοπροβολέα, ο οποίος προβάλλει εντυπωσιακή εικόνα 300 ιντσών. Χάρη στην ισχυρή φωτεινότητα 4.400 lumen και την τεχνολογία 3LCD, ο ΕΒ-2042 μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε συνθήκες με έντονο φωτισμό από το περιβάλλον στο γραφείο ή το σπίτι. Τοποθετείται εύκολα, ενώ οι δυνατότητες διασύνδεσης που προσφέρει διευκολύνουν τη γρήγορη προβολή περιεχομένου. Η συντήρηση ελαχιστοποιείται, χάρη στην πηγή λάμπας μεγάλης διάρκειας ζωής.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2055

 

 

Γεμίστε με ευκρινείς εικόνες και φωτεινά χρώματα οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας EB-2055, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 5.000 lumen και ανάλυση XGA. Ο EB-2055 έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με τεράστιο μέγεθος που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2065

 

 

Γεμίστε με ευκρινείς εικόνες και φωτεινά χρώματα οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 5.500 lumen και ανάλυση XGA. Ο EB-2065 έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με τεράστιο μέγεθος που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2142W

 

 

Γεμίστε με φωτεινά χρώματα και ευκρινείς εικόνες οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 4.200 lumen, καθώς και ανάλυση WXGA. Ο EB-2142W έχει σχεδιαστεί ώστε να προβάλλει κλιμακωτή εικόνα με τεράστιο μέγεθος που αγγίζει έως τις 280 ίντσες και προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως προαιρετικό ασύρματο LAN στον βασικό εξοπλισμό.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2155W

 

 

Ο EB-2155W είναι βιντεοπροβολέας με υψηλής φωτεινότητα προσφέρει  5.000 lumen. Έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτού μεγέθους εικόνας που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει πολλές επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως δύο HDMI και ασύρματες λειτουργίες ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2250U

 

 

Ο επαγγελματικός βιντεοπροβολέας EB-2250U προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα 5.000 lumen και ανάλυση FULL HD. ;Eχει σχεδιαστεί με τη δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 300 ίντσες και προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων σύνδεσης, όπως δύο εισόδους HDMI και προαιρετικό Wi-Fi.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2245U

 

 


O EB-2245U προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα 4.200 lumen και ανάλυση FULL HD , ο οποίος  έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 260 ίντσες, παρουσίαση με κινήσεις ενώ προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης όπως δύο εισόδους και ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης LAN.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2255U

 

 

Εξασφαλίστε παρουσιάσεις Full HD για ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα σε οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας EB-2255U. Το μοντέλο EB-2255U έχει σχεδιαστεί με τη δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 300 ίντσες και προσφέρει πολλές επιλογές δυνατοτήτων σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου του αντικατοπτρισμού οθόνης και της ασύρματης δυνατότητα διασύνδεσης LAN.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2265U

 

 

Πραγματοποιήστε πιο εντυπωσιακές, βελτιωμένες και φωτεινότερες παρουσιάσεις με ανάλυση έως WUXGA, χάρη σε έναν βιντεοπροβολέα που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Ο EB-2265U προσφέρει περιεχόμενο καλύτερο από 1080p, ενώ το μέγεθος της οθόνης φτάνει έως τις 300 ίντσες, με εξαιρετική ευκρίνεια και χρώματα, χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson. Η ευρεία δυνατότητα διασύνδεσης και τα χαρακτηριστικά προσαρμογής, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας, τον αναδεικνύουν σε μια οικονομική και εύχρηστη λύση.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-L1000U

 

 

Εξασφαλίζοντας προβολές laser μεγάλης διάρκειας ζωής για μεγάλους χώρους, ο βιντεοπροβολέας EB-L1000U με WUXGA 5.000 lumen προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Με ευέλικτη εγκατάσταση και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, αυτός ο βελτιωμένος βιντεοπροβολέας 4K προσφέρει μια λύση απλής τοποθέτησης για περιπτώσεις όπου απαιτούνται μόνο κορυφαίες προβολές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-L1100U

 

 

Με τον EB-L1100U εξασφαλίζεται προβολές laser μεγάλης διάρκειας ζωής για μεγάλους χώρους. Με  WUXGA 6.000 lumen ο EB-L1100U  προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Με ευέλικτη εγκατάσταση και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, αυτός ο βελτιωμένος βιντεοπροβολέας 4K προσφέρει μια λύση απλής τοποθέτησης για περιπτώσεις όπου απαιτούνται μόνο κορυφαίες προβολές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-W39

 

 

Η κομψή και μικρών διαστάσεων σχεδίαση του EB-W39 τον καθιστούν ιδανικό για ευκρινείς και ευανάγνωστες παρουσιάσεις και ζωντανό περιεχόμενο βίντεο, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η φορητότητα έχει σημασία. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας, οι ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και η εγγύηση ποιότητας της Epson εξασφαλίζουν αξιοπιστία.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-X05

 

 

Χαρίστε στις ταινίες και τις επαγγελματικές σας παρουσιάσεις μοναδική εικόνα, χάρη στη μεγάλη και υψηλής ποιότητας οθόνη αυτού του βιντεοπροβολέα. Η ικανοποίηση του κοινού σας είναι εγγυημένη χάρη στις εξαιρετικά φωτεινές και ευκρινείς εικόνες, οι οποίες διαθέτουν επίσης σαφώς προσδιορισμένες σκιάσεις και βαθιά μαύρα. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Epson 3LCD, η οποία είναι έως τρεις φορές φωτεινότερη από την αντίστοιχη των ανταγωνιστικών προϊόντων. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση τιμής, χάρη στην απίστευτα μεγάλης διάρκειας ζωή της λάμπας.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-S41

 

Η νεά πρόταση της EPSON στους SVGA προτζέκτορ (projector). Με μεγάλη φωτεινότητα και ανάλυση SVGA 800x600 θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παρουσιάσεις σας ή το μάθημά σας χωρίς προβλήματα. Απολαύστε εικόνες εξαιρετικής ποιότητας με τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τα κορυφαία προϊόντα του ανταγωνισμού, χάρη στην τεχνολογία 3LCD και την υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας σε έναν φορητό βιντεοπροβολέα. Ένας καλός projector για την τάξη. Ίσως ο καλύτερος projector για τα χρήματα του. Εκείνοι που ζητούν ένα καλό προτζέκτορ,ο Projector  EPSON EB-S41 είναι ο καλύτερος προτζέκτορας που μπορούν να βρούν ως προς τις επιδόσεις, την τιμή και την οικονομία!

Φυλλάδιο Προϊόντος

Epson ΕΒ 675wi - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Με ανάλυση WXGA με δυνατότητα HD και φωτεινότητα 3.200 lumen, η σχεδίαση εξαιρετικά μικρής εμβέλειας του EB-675W σaς επιτρέπει να παρουσιάζετε μεγάλες εικόνες από πολύ μικρή απόσταση προβολής με τις ελάχιστες σκιάσεις και γυαλάδα. Χάρη στο λόγο αντίθεσης 14.000:1 και την είσοδο HDMI, οι σπουδαστές μπορούν να απολαμβάνουν ευκρινή και καθαρή εικόνα.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Epson ΕΒ 670 - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Με φωτεινότητα 3.100 lumen και ανάλυση XGA, η σχεδίαση εξαιρετικά μικρής εμβέλειας του EB-670 σας επιτρέπει να παρουσιάζετε μεγάλες εικόνες από πολύ μικρή απόσταση προβολής με τις ελάχιστες σκιάσεις και γυαλάδα. Χάρη στο λόγο αντίθεσης 14.000:1 και την είσοδο HDMI, οι σπουδαστές μπορούν να απολαμβάνουν ευκρινή και καθαρή εικόνα.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Epson ΕΒ 680 - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Με φωτεινότητα 3.500 lumen και ανάλυση XGA, η σχεδίαση εξαιρετικά μικρής εμβέλειας του EB-680 σας επιτρέπει να παρουσιάζετε μεγάλες εικόνες από πολύ μικρή απόσταση προβολής με τις ελάχιστες σκιάσεις και γυαλάδα. Χάρη στο λόγο αντίθεσης 14.000:1 και την είσοδο HDMI, οι σπουδαστές μπορούν να απολαμβάνουν ευκρινή και καθαρή εικόνα.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Epson EB-1440Ui - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Όλες οι αίθουσες συναντήσεων μπορούν να επωφεληθούν από τη διαδραστικότητα με το νεότερο βιντεοπροβολέα εξαιρετικά μικρής απόστασης, EB-1440Ui ο οποίος διαθέτει δύο μαρκαδόρους, υψηλό επίπεδο φωτεινότητας 3.800 lumen, ανάλυση Full HD WUXGA και απομακρυσμένη δυνατότητα διασύνδεσης από πολλές τοποθεσίες. Ο εξαιρετικά μικρής απόστασης βιντεοπροβολέας EB-1440Ui έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει κλιμακωτό μέγεθος οθόνης έως 100 ιντσών, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος κάθε επιχείρησης.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Epson EB-1450Ui - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Ο νεότερος βιντεοπροβολέας εξαιρετικά μικρής απόστασης χαρίζει διαδραστικότητα σε κάθε αίθουσα συσκέψεων, διαθέτει λειτουργία αφής και δύο μαρκαδόρους, υψηλό επίπεδο φωτεινότητας 3.800 lumen, ανάλυση Full HD WUXGA και απομακρυσμένη δυνατότητα διασύνδεσης από πολλές τοποθεσίες. Ο εξαιρετικά μικρής απόστασης βιντεοπροβολέας EB-1450Ui έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει κλιμακωτό μέγεθος οθόνης έως 100 ιντσών, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος κάθε επιχείρησης.

Φυλλάδιο Προϊόντος

 

Χάρτης – Πρόσβαση