Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Εξοπλισμός Διδασκαλίας - Conceptum

Πληροφορίες για τους Visualizers σε μορφή pdf

VisualizersΛογότυπο AVer Media

 

Συσκευές για ψηφιακές παρουσιάσεις


 

Όχι πια άλλες φωτοτυπίες!
 
 
 
To Visualizer είναι ένα βασικό εργαλείο για την αίθουσα διδασκαλίας αφού με αυτό μπορείτε να δείξετε στην τάξη, έγγραφα, διαφάνειες, φίλμ, 3D αντικείμενα, μικροσκοπικές εικόνες και κινήσεις σε πραγματικό χρόνο. Το μπράτσο τους σας δίνει την απαραίτητη ευελιξία να δείχνετε προς σχολιασμό και μεγάλα αντικείμενα. Επίσης η δυνατότητα αποθήκευσης σε αρχείο video, σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύετε ολόκληρο το μάθημα.
 
  • Λύστε την άσκηση μαθηματικών ζωντανά στην τάξη από την έδρα σας.
  • Διορθώστε ένα έντυπο μπροστά στην τάξη ενώ οι μαθητές βλέπουν όλη την διαδικασία.
  • Συμπληρώστε μια φόρμα μπροστά στους μαθητές.
  • Φτιάξτε ένα διάγραμμα σε μιλιμετρέ χαρτί ή σημειώστε πάνω ώστε να δουν οι μαθητές χωρίς να χρειάζεται να περάσετε το χαρτί από όλα τα θρανία.
  • Εξετάστε μια εικόνα ή ένα αντικείμενο μεγενθύνοντάς το και σημειώνοντας στην απεικόνιση του για να δείξετε καλύτερα μια λεπτομέρεια στους μαθητές.
  • Σχολιάστε μαζί με τους μαθητές σας μια ζωγραφιά.

 

 
Ένα AVerVision visualizer δημιουργεί μεγάλες και ευκρινείς επιδείξεις τους μέσω συνηθισμένων συσκευών που υπάρχουν στις αίθουσες διδασκαλίας, όπως προβολείς, οθόνες, και διαδραστικοί πίνακες.
 
Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα AVerVision Visualizer;
 

στο εργαστήριο

στο εργαστήριο

στα καταστήματα

στα καταστήματα

για παρουσιάσεις

για παρουσιάσεις

από γιατρούς

από γιατρούς

στα μαθήματα οδήγησης

στα μαθήματα οδήγησης

στις επιχειρήσεις

στις επιχειρήσεις

στην εκκλησία

στην εκκλησία

στην αίθουσα διδασκαλίας

στην αίθουσα διδασκαλίας

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS