Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΕΣ - ΛΕΥΚΟΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ - ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ - Conceptum

Φθηνές τιμές για ασπροπίνακες μαρκαδόρου ξηράς γραφής (dry erase) μεπλαίσιο αλουμινίου– οι πιο οικονομικοίwhiteboards και λευκοπίνακες μαρκαδόρου κάθε διάστασης γιαinteractive projectors. Ζητείστε τώραπροσφορά με έκπτωση γιασυλλόγους γονέων για φθηνούςaspropinakes για βιντεοπροτζέκτορ και οικονομικούς αυτοκόλλητους ασπροπίνακες, μαυροπίνακες ή πρασινοπίνακες κιμωλίαςdust -free! Συνδυάστε ασπροπίνακα οικονομικής σειράς ή λευκοπίνακα πορσελάνης ΜΑΤ για προβολές προτζέκτορα με 25 έτη εγγύηση. Αλλάξτε τους ανθυγιεινούς παλιούς πίνακες κιμωλίας με ασπροπίνακες μαρκαδόρου. Προσφέρουμεασπροπίνακες μαρκαδόρου επάλληλους, κολώνας, περιστρεφόμενους,τυπωμένους ευρωπαϊκούς σε ασυναγώνιστες τιμές. Μπορούμε να σας προτείνουμε επίσης πλαίσιο γιαοθόνες Plasma και π λαίσιο για μετατροπή οθόνης Plasma σε διαδραστικό πίνακα.Αν είστε Σύλλογος Γονέων ζητείστε βιντοπροβολέα για διαδραστικό πίνακα με στιβαρόπλαίσιο αλουμινίου σε ασυναγώνιστα μοναδική προσφορά. Στο π λαίσιο της ποικιλίας εξοπλισμού που προσφέρουμε υπάρχει σίγουρα έναςδιαδραστικός πίνακας-προτζεκτορ-Ασπροπίνακας ειδικά σχεδιασμένος για εσάς. Με αποστολές και εγκατάσταση Πανελλαδικά σε Αθήνα, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πελοπόννησο, Θεσσαλία,Ήπειρο, Μακεδονία και όλα τα νησιά του Αιγαίου! Πωλήσεις Χονδρική-Λιανική!

Ειδή Ασπροπινάκων Μαρκαδόρου - Λευκοπινάκων Σχολικής αίθουσας!
Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου Σμάλτου Σχολικής Αίθουσας
 
 
 

ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ-ΛΕΥΚΟΠΙΝΑΚΑΣ ΣΜΑΛΤΟΥ DRY ERASE WHITEBOARD SMIT VISUAL
 
 


Οι ασπροπίνακες σμάλτου (coated Steel)  για μαρκαδόρο του Ολλανδικού Οίκου  Smit Visual είναι μία οικονομική εναλλακτική έναντι στους ασπροπίνακες πορσελάνης! Εξοικονομήστε χρήματα και κερδίστε σε λειτουργικότητα με αυτόν τον ασπροπίνακα μαρκαδόρου. Ο πίνακας αυτός διαθέτει ενσωματωμένη θήκη για να ακουμπάτε τους μαρκαδόρους και το πανί καθαρισμού με μήκος 30 εκατοστά. Εγκαθίσταται με πολύ απλό τρόπο χάρη στα συνοδευτικά εξαρτήματα εγκατάστασης που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κατάλληλα για τοίχο ή γυψοσανίδα. Η ποιοτική του κατασκευή, η πλάτη από ενισχυμένο μέταλλο και το πλαίσιο αλουμινίου τύπου Softline τον κάνουν ένα ανθεκτικό, οικολογικό και στυλάτο ασπροπίνακα για κάθε σχολική αίθουσα, ενώ η μαγνητική του επιφάνεια είναι ξηρού καθαρισμού. 

 
ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ: 210 88 38 858

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ? ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ.

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ? ΔΙΑΛΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
 

 

 
Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου Πορσελάνης
 
ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ-ΛΕΥΚΟΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ DRY ERASE WHITEBOARD SMIT VISUAL
 
 


Ένας υψηλής ποιότητας ασπροπίνακας από μαγνητική επιφάνεια πορσελάνης (Enamel Steel) ψημένος στους 805ο C, Ολλανδικής τεχνολογίας  με εξαιρετική αντοχή σε χαρακώματα και ξηρού καθαρισμού. Η επιφάνεια του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και θα σας συντροφεύσει κατά την παράδοση των μαθημάτων σας για πολλά, πολλά χρόνια! Επιπλέον, η στιβαρή του κατασκευή με μεταλλική πλάτη και το κομψό πλαίσιο ανοδιωμένου αλουμινίου Softline  του δίνει μία κομψή και επαγγελματική εμφάνιση. Διαθέτει και θήκη-σκαφάκι  για να ακουμπάτε τους μαρκαδόρους σας  και το πανί καθαρισμού ενώ συνοδεύεται από τα απαραίτητα εξαρτήματα επιτοίχιας εγκατάστασης ακόμα και σε γυψοσανίδες.

 

Εκείνοι που ζητούν ένα καλό ασπροπίνακα  ο ασπροπίνακας μαρκαδόρου πορσελάνης SMIT-VISUAL, οικολογικής τεχνολογίας σε Ευρωπαϊκό εργοστάσιο, είναι ο πλέον κατάλληλος λευκοπίνακας αίθουσας  για προβολές και για την μετατροπή του σε διαδραστικό πίνακα με καλή τιμή και 25 έτη εγγύηση! Αυτός ο ασπροπίνακας δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ!

 
ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ: 210 88 38 858

 
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.
 


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ, 25 ΧΡΟΝΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

 Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου Πορσελάνης ΜΑΤ

ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ-ΛΕΥΚΟΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΜΑΤ DRY ERASE WHITEBOARD SMIT VISUAL

Αν θέλετε να μετατρέψετε το χώρο σας σε μία αίθουσα προβολών και να χρησιμοποιήσετε τον ασπροπίνακα σας σε συνδυασμό με προβολέα-projector, οι ασπροπίνακες πορσελάνης MAT, μειωμένης αντανάκλασης,  με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής, είναι ιδανικοί για εσάς. Η αντιανακλαστική τους επιφάνεια είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δημιουργεί την τέλεια επιφάνεια προβολής, ενώ η μαγνητική της ιδιότητα και η δυνατότητα ξηρού καθαρισμού δεν θα σας απογοητεύσουν! Όπως και οι υπόλοιποι ασπροπίνακες της Ολλανδικής εταιρείας Smit Visual, διαθέτει θήκη για μαρκαδόρους και στιβαρό πλαίσιο Softline ανοδιωμένου αλουμινίου που του δίνουν κομψή εμφάνιση. Συνοδεύονται από τα απαραίτητα εξαρτήματα εγκατάστασης τοίχου ενώ μπορούν να τοποθετηθούν και σε γυψοσανίδα.

Η απόλυτη λύση στις επιφάνειες προβολής και γραφής μαρκαδόρου για σχολικές αίθουσες!


ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ: 210 88 38 858


 

 

Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΚΡΗΤΗ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ – ΙΟΝΙΟ

Διαρκής Παρακαταθήκη Ασποπινάκων - Εκπαιδευτικου Εξοπλισμού

ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ειδική Προσφορά Σε Συλλόγους Γονέων

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SMITVISUAL LOGO

 

Ειδικοί Πίνακες για εκπαιδευτικούς χώρους !

Επάλληλος - Αναδιπλούμενος Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου Σχολικής Αίθουσας

 

ΕΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ DRY ERASE WHITEBOARD SMIT VISUAL

Μία πολυτελής και πολυλειτουργική λύση από τη Smit Visual! Ο επάλληλος ασπροπίνακας αποτελείται από πολλούς ασπροπίνακες συνδυασμένους σε ένα λειτουργικό σύνολο, το οποίο στηρίζεται σε δυνατές κολώνες. Με τον επάλληλο ασπροπίνακα μπορείτε να μεγαλώσετε κατά πολύ τη διαθέσιμη επιφάνεια γραφής διπλώνοντας και ξεδιπλώνοντας τις επιφάνειες, καθώς και να αλλάξετε το ύψος του ασπροπίνακα σας κατά πως σας βολεύει. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει επίσης ενσωματωμένες θήκες για μαρκαδόρους και σφουγγάρια, ενώ έχει μαγνητική επιφάνεια ξηρού καθαρισμού. Βγαίνει και σε έκδοση μαυροπίνακα.
 

ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ: 210 88 38 858


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

Περιστρεφόμενος Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου Σχολικής Αίθουσας
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ/ΛΕΥΚΟΠΙΝΑΚΑΣ DRY ERASE WHITEBOARD SMIT VISUAL

Χρειάζεστε κάτι βολικό και «τσαχπίνικο»; Ο περιστρεφόμενος ασπροπίνακας της Smit Visual είναι για εσάς. Διπλασιάστε με μία απλή κίνηση την επιφάνεια γραφής σας και εξοικονομήστε χώρο στη σχολική σας αίθουσα, χρησιμοποιώντας έναν περιστρεφόμενο ασπροπίνακα. Γυρνώντας το ειδικό χερούλι, μπορείτε να στρίψετε τον πίνακα 360 μοίρες πάνω στη βάση του και να «προσθέσετε» έναν καινούριο πίνακα στο παιχνίδι!
 
Διαθέτει μαγνητική επιφάνεια ξηρού καθαρισμού λευκής πορσελάνης, θήκη για μαρκαδόρους και στιβαρούς τροχούς για να τον μεταφέρετε όπου εσείς θέλετε!

ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ:  210 88 38 858

 

Πίνακας Μαρκαδόρου με Εκτύπωση Χάρτη - Πεντάγραμμο Σχολικής Αίθουσας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΑΡΤΗ/ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ DRY ERASE WHITEBOARD SMIT VISUAL

Θέλετε να μπορείτε να σημειώνετε πάνω στο χάρτη και να το σβήνετε άνετα; Ο πίνακας με εκτύπωση χάρτη είναι τέλειος για αυτή τη δουλειά! Η εκτύπωση είναι ενσωματωμένη στο υλικό του πίνακα και μπορείτε να γράψετε πάνω της χωρίς να τη μουντζουρώσετε! Κάντε το μάθημα της Γεωγραφίας και της Ιστορίας απείρως πιο πρακτικό με αυτό απλό αλλά πολύ χρήσιμο πίνακα! Θέλετε ένα έτοιμο πεντάγραμμο για το μάθημα Μουσικής; Αυτός ο πίνακας είναι επίσης ιδανικός για εσάς, με την εκτύπωση πενταγράμμου!

 
Μπορείτε να διαλέξετε δικό σας χάρτη για την εκτύπωση.
 

ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ: 210 88 38 858

 

 

 

Ειδικές Τιμές Σε Συλλόγους Γονέων

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πίνακες Ανακοινώσεων Φελλού – Σεμιναρίων Flipchart

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΕΛΛΟ SMIT VISUAL

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΕΛΛΟ SMIT VISUAL

Με αυτόν τον πίνακα μπορείτε να αναρτήσετε ανακοινώσεις, φωτοτυπίες, ζωγραφιές και ό,τι άλλο φανταστείτε ή χρειαστείτε! Είναι φτιαγμένος από πεπιεσμένο φελλό και είναι απαραίτητο εργαλείο σε μία λειτουργική σχολική αίθουσα. Η ανθεκτικότητα του και το κομψό του πλαίσιο τον κάνουν επίσης μία όμορφη προσθήκη στη σχολική αίθουσα.ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ
 

 

Πίνακας Μαρκαδόρου Σεμιναρίων Flipchart Σχολικής Αίθουσας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ/FLIPCHART SMIT VISUAL

Πίνακας σεμιναρίων με ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και ειδική πιάστρα για να δείχνετε φωτοτυπίες, χάρτες και ό,τι άλλο θέλετε στο κοινό σας αναρτώντας το στην επιφάνεια γραφής πορσελάνης. Αυτός ο πίνακας είναι ειδικά σχεδιασμένος για να είναι απλός και λειτουργικός, ενώ ταιριάζει απόλυτα τόσο σε σχολικές αίθουσες όσο και σε επαγγελματικά εταιρικά περιβάλλοντα.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ
 

 

 

Πίνακας Float Pin

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ FLOAT PIN PANELS SMIT VISUAL

Θέλετε ο χώρος σας να είναι μοντέρνος και ο πίνακας σας fashion statement; Θέλετε να ομορφύνετε τη σχολική αίθουσα ή την αίθουσα συνεδριάσεων αλλά να διατηρήσετε τη λειτουργικότητα της; Επιλέξτε το ειδικά σχεδιασμένο πίνακα ανακοινώσεων Float Pin Panels της Smit Visual. Υπέροχη εμφάνιση και απόλυτη λειτουργικότητα σε ένα όμορφο πακέτο! Βάλτε φωτοτυπίες και σημαντικά έγγραφα με πινέζες και μην ανησυχείτε, γιατί τα Float Pin Panels είναι από ειδικό υλικό που κρατάει για χρόνια χωρίς φθορές!


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ
 

 

 

Οι Σύλλογοι Γονέων Διακαιούνται Ειδικές Τιμές

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αυτοκόλλητοι Πίνακες για να τους φτιάξετε στα δικά σας μέτρα!
Αυτοκόλλητος Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου Σχολικής Αίθουσας
 
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ
 • Χρησιμοποιείστε το σε κάθε επιφάνεια 
 • Πολλαπλών χρήσεων!
 • Κόψτε το σε δικά σας μεγέθη
 • Περιλαμβάνει 1 μαρκαδόρο
 • Μέγεθος: 45cm x 200cm
 • Υλικό: PVC
 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ

 
 
Αυτοκόλλητος Μαυροπίνακας Κιμωλίας Σχολικής Αίθουσας
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ
 • Δημιουργεί σε κάθε ίσια επιφάνεια ένα σχολικό πίνακα: Απλά κόψτε το επιθυμητό μέγεθος και στερεώστε το σε ντουλάπες ή τοίχους
 • Αυτοκόλλητο, μαύρο, 45 x 200cm, σκουπίζεται με βρεγμένο πανί
 • Περιλαμβάνεται σετ κιμωλιών 5 τεμαχίων

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ

 

 Αυτοκόλλητος Πρασινοπίνακας Κιμωλίας Σχολικής Αίθουσας
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΠΙΝΑΚΑΣ

 • Χρησιμοποιήστε το σε κάθε επιφάνεια
 • Πολλαπλών χρήσεων!
 • Κόψτε το σε δικά σας μεγέθη
 • Περιλαμβάνει 5 κιμωλίες
 • Μέγεθος: 60cm x 200cm
 • Υλικό: PVC
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ

   

 

Ειδικές Εκπτώσεις Σε Συλλόγους Γονέων

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διαδραστικοί Projectors διαδραστικοί πίνακες συνδυασμός projector και διαδραστικού πίνακα

 

Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-585wi Σχολικής Αίθουσας

EPSON INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - ΑΦΗΣ - EB585wi

Ο κορυφαίος διαδραστικός Projector της EPSON που σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.
 
Συνδιάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ
 
Διαδραστικός Προτζέκτορ Αφής (Interactive Touch Projector) Epson EB-696ui Σχολικής Αίθουσας
EPSON INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - ΑΦΗΣ - EB696UI
 

Διαδραστικός Projector με δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας, διαδραστικότητα με αφή. Σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.

Συνδυάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ
 
Διαδραστικός Προτζέκτορ Αφής (Interactive Touch Projector) ViewSonic PJD5553Lws Σχολικής Αίθουσας
VIEWSONIC INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - ΑΦΗΣ - PJD5553LWS
 

Διαδραστικός Projector με δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας, διαδραστικότητα με αφή. Σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.

Συνδυάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ
 

 

Ειδικές Εκπτώσεις Σε Συλλόγους Γονέων

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα μοντέλα προτζέκτορ (Projector), επιλογές για συνδυασμό τους με Πανί Προβολής - Οθόνη Προβολής ή Ασπροπίνακα μαρκαδόρου - Λευκοπίνακα σχολικής αίθουσας

 

 

 

Εάν χρειάζεστε Διαδραστικό Πίνακα (Interactive Whiteboard)  Πατήστε εδώ για να δείτε τις πλούσιες  επιλογές και μοντέλα:

 

 

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS