Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Αυτοκόλλητοι Πίνακες - Conceptum

Με δεδομένο ότι οι ασπροπίνακες και οι μαυροπίνακες του εμπορίου έχουν ένα συγκεκριμένο μέγεθος (fixed size) , πολλές φορές θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ασπροπίνακα ή μαυροπίνακα προσαρμοσμένο στις δικές μας απαιτήσεις. Αυτή την ευελιξία μας την προσφέρουν οι αυτοκόλλητοι πίνακες, οι οποίοι μας δίνουν την δυνατότητα να τους 'κόψουμε' στις διαστάσεις που θέλουμε. Στην συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε τρία είδη αυτοκόλλητων πινάκων:

Αυτοκόλλητος Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου


Αυτοκόλλητος Ασπροπίνακας - Λευκοπίνακας Μαρκαδόρου Σχολικής Αίθουσας

Αυτοκόλλητος ασπροπίνακας μαρκαδόρου ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε επιφάνεια, είναι πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να κοπεί σε διάφορα μεγέθη αναλόγως των απαιτήσεών σας!

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος: 45cm x 200cm
  • Υλικό: PVC
  • Συμπεριλαμβάνεται 1 μαρκαδόρος

 

Αυτοκόλλητος Μαυροπίνακας Κιμωλίας


Αυτοκόλλητος Μαυροπίνακας Κιμωλίας Σχολικής Αίθουσας

Αυτοκόλλητος μαυροπίνακας κιμωλίας ο οποίος μπορεί να κοπεί σε επιθυμητά μεγέθη και να τοποθετηθεί σε κάθε επιφάνεια όπως τοίχους, ντουλάπες κτλ. Η επιφάνειά του καθαρίζεται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί.

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος: 45cm x 200cm
  • Συμπεριλαμβάνεται σετ των 5 κιμωλιών

 

Αυτοκόλλητος Πρασινοπίνακας Κιμωλίας


Αυτοκόλλητος Πρασινοπίνακας Κιμωλίας Σχολικής Αίθουσας

Αυτοκόλλητος πρασινοπίνακας κιμωλίας ο οποίος σας δίνει την  δυνατότητα να τον τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είναι πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να κοπεί σε διάφορα μεγέθη!

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος: 60cm x 200cm
  • Υλικό: PVC
  • Συμπεριλαμβάνεται σετ των 5 κιμωλιών

 

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS