Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Adobe For Learning - Conceptum

Είστε φοιτητής, καθηγητής ή ασχολείστε με την εκπαίδευση με οποιονδήποτε τρόπο;

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ειδικές εκπαιδευτικές τιμές για τα προϊόντα Adobe.

Στην Conceptum, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση αποτελεί θεμελιώδη πτυχή της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Γι' αυτό δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν. Τα προϊόντα Adobe είναι απαραίτητα για τους δημιουργούς σε πολλούς τομείς και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το κόστος δεν αποτελεί εμπόδιο για όσους εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι ειδικές εκπαιδευτικές τιμές μας για τα προϊόντα Adobe είναι διαθέσιμες σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό διαπιστευμένων σχολείων, κολεγίων και πανεπιστημίων. Με τις προσιτές τιμές μας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των εφαρμογών Adobe Creative Cloud, όπως Photoshop, Illustrator, InDesign και πολλά άλλα.

Στην Conceptum, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι με τις αγορές τους. Γι' αυτό και προσφέρουμε άμεση υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχετε. Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα Adobe που διαθέτετε.

Αν λοιπόν είστε φοιτητής, καθηγητής ή ασχολείστε με την εκπαίδευση, μη διστάσετε να επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπαιδευτικές τιμές μας για τα προϊόντα Adobe.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.conceptum.gr για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε σήμερα!

Μαθητές και καθηγητές

Δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε και να πετύχετε με μια ατομική συνδρομή, η οποία σας παρέχει 20+ εφαρμογές Creative Cloud και πολλά άλλα.

Σχολεία

Δείτε πώς σχολεία όπως το δικό σας ενσωματώνουν τη δημιουργικότητα στα σχέδια μαθημάτων τους και βελτιώνουν τα αποτελέσματα των μαθητών στην πορεία.

Ανώτερη εκπαίδευση

Προετοιμάστε τους μαθητές σας για επαγγελματική επιτυχία, ενσωματώνοντας δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία στο πρόγραμμα σπουδών με το Creative Cloud.

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS