Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Η Conceptum αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων SMIT Visual - Κατάλογος Πινάκων και Ειδών Σχολικής Αίθουσας - Conceptum
Ασπροπίνακες και Υλικά Παρουσίασης για Σχολικές Αίθουσες από τη Smit Visual

Ασπροπίνακες για Σχολεία και Φροντιστήρια από τη Smit Visual

Ένα ολοκληρωμένο εύρος οπτικών υλικών για την παρουσίαση, το μάθημα ή ως μέσο για να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Κάθε ένα από τα προϊόντα έχει σχεδιαστεί με υψηλά πρότυπα ποιότητας και φιλικότητας προς το χρήστη. Η βέλτιστη συσκευασία και η υλικοτεχνική υποστήριξη θα σας βοηθήσουν να φέρετε τα προϊόντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Η πλειοψηφία των προϊόντων μας υπάρχουν έτοιμα στο απόθεμά μας, εξασφαλίζοντας έτσι σύντομο χρόνο παράδοσης.

Αυτό που ψάχνετε δεν περιλαμβάνεται στην πρότυπη συλλογή μας; Κατά πάσα πιθανότητα μπορούμε να το παράγουμε για εσάς ούτως ή άλλως. Συγκεκριμένο μέγεθος ή χρώμα, διαφορετικό υλικό ή φινίρισμα· σχεδόν όλα είναι δυνατά. Τα αντικείμενα κατά παραγγελία παράγονται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλά από τα προϊόντα μας μπορούν να εξατομικευτούν με τεχνικές εκτύπωσης: λειτουργικές εφαρμογές ή απλώς ένα λογότυπο ή διακοσμητικό σχέδιο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μεγάλο εύρος προϊόντων Smit Visual, μπορείτε να κατεβάσετε τα αντίστοιχα φυλλάδια.

 

Αναλυτικό Φυλλάδιο με όλα τα προϊόντα της SMIT VISUAL (αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα CONCEPTUM)


Οι Aσπροπίνακες SMIT VISUAL σέβονται το περιβάλλον και την υγεία σας. Είναι πιστοποιημένοι από έγκριτο χημικό εργαστήριο για την ελάχιστη εκπομπή φορμαλδεΰδης σύμφωνα με το πρότυπο: Κλάση Ε1.

Certificates Ασπροπινάκων για Σχολεία και Φροντιστήρια από τη Smit Visual

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS