Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Πανιά - Υγρά Καθαρισμού Ασπροπίνακα - Conceptum

Για να διατηρήσουμε την επιφάνεια των ασπροπινάκων μας καθαρή, εκτός του ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε μαρκαδόρους με καλής ποιότητας μελάνι, πρέπει και τα εργαλεία καθαρισμού τους ,όπως πανάκια και υγρά καθαρισμού, να είναι αντίστοιχης ποιότητας. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε κορυφαία προϊόντα καθαρισμού των επιφανειών των ασπροπινάκων.

Πανάκι Καθαρισμού Ασπροπίνακα Conceptum


Πανάκι Καθαρισμού Ασπροπίνκα Conceptum

Πανάκι καθαρισμού microfiber το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ασπροπίνακα ή διαδραστικό πίνακα με επιφάνεια για μαρκαδόρους.

Χαρακτηριστικά:

  • Εγγύηση βέλτιστης καθαριότητας της επιφάνειας του ασπροπίνακα
  • Επαναχρησιμοποιείται μετά από ένα απλό πλύσιμο

 

 

 

Καθαριστικό Σπρέι Ασπροπίνακα STANGER


 

Καθαριστικό Σπρέι Ασπροπίνακα Stanger

Καθαριστικό Σπρέι Ασπροπίνακα από την Stanger , το οποίο εγγυάται καθαρή  και λεία επιφάνεια ασπροπίνακα. 

Χαρακτηριστικά:

  • Απορρυπαντικό επιφανείας σε διάλειμμα οινοπνεύματος-βιοαποδομήσιμων
  • Περιεχόμενο: 250ml

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS