Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Projectors για Γραφεία - Εταιρίες- Σχολεία από την Epson - Conceptum


Προβολικό EPSON EH-TW9400 Projector

 

 

Οικονομική λύση προβολής με ανάλυση 1024χ768 και φωτεινότητα 3.400AL
Χάρη στην ευελιξία τοποθέτησης σχεδόν παντού, τη φωτεινή και ευκρινή εικόνα και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης,

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EPSON EH-TW9400 Projector

 

 

Αυτός ο μικρός προτζέκτορ (projector) home cinema 3LCD προσφέρει εκπληκτική εμπειρία 4K PRO-UHD , με τεχνολογία προηγμένης μετατόπισης pixel και βελτίωσης ανάλυση. Με διάρκεια ζωής λάμπας έως και 5.000 ώρες, μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά μια ταινία για τα επόμενα επτά χρόνια χωρίς να χρειάζεται να την αντικαταστήσετε.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EPSON EH-TW650 Projector

 

 

Αυτός ο προτζέκτορ (projector) home cinema 3LCD προσφέρει εκπληκτική εμπειρία FULL HD 3100 lumen , με τεχνολογία προηγμένης μετατόπισης pixel και βελτίωσης ανάλυση. Αξιόπιστο και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 11 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Εύκολος στην εγκατάσταση και φορητός. Με εσνωματωμένο WiFi μπορείτε να προβάλεται αρχεία πολυμέσων από όλες τις έξυπνες συσκευές

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EPSON EH-TW5400 Projector

 

 

Αυτός ο προτζέκτορ (projector) home cinema 3LCD προσφέρει εκπληκτική εμπειρία FULL HD 2500 lumen , με τεχνολογία προηγμένης μετατόπισης pixel και βελτίωσης ανάλυση. Αξιόπιστο και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβολή ταινιών έως και 11 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Εύκολος στην εγκατάσταση και φορητός. 

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EPSON EH-TW610 Projector

 

 

Αυτός ο μικρός προτζέκτορ (projector) home cinema 3LCD προσφέρει εκπληκτική εμπειρία FULL HD 3000 lumen . Με το ενσωματωμένο WiFi που διαθέτει σας επιτρέπει να προβάλλεται αρχεία πολυμέσων απευθείας από έξυπνες συσκευές. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Τοποθετείται εύκολα και προσφέρει μια σειρά λύσεων δυνατοτήτων διασύνδεσης, παρέχοντάς σας γρήγορη πρόσβαση σε περιεχόμενο από πολλές συσκευές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Epson Projector - EB-536wi - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΟΛΙΚΟ

 

 

Ο διαδραστικός προτζέκτορ (projector) EB-536wi προσφέρει ανώτερης ποιότητας εικόνες και πληθώρα επιπλέον δυνατοτήτων ως πρότυπο για να δώσει στους χρήστες περισσότερα για τα χρήματά τους. Ιδανικό για αίθουσες διδασκαλίας ή μικρές αίθουσες συγκεντρώσεων, αυτός ο προτζέκτορ (projector) μπορεί να εγκατασταθεί στον τοίχο ή το ταβάνι. Περιλαμβάνει επίσης ένα εύρος διαδραστικών δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης μίας γραφίδας ταχέος συγχρονισμού για ακριβή γραφή, τα οποία είναι διαθέσιμα προς χρήση απευθείας από το κουτί.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-108

 

Διαμορφώστε ένα περιβάλλον γεμάτο έμπνευση στην αίθουσα διδασκαλίας σας τον φωτεινό βιντεοπροβολέα  EB-108 XGA με ζωντανά χρώματα, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα. Αξιόπιστο και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Αν δεν έχετε απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή σας, αυτός ο βιντεοπροβολέας τοποθετείται εύκολα και προσφέρει μια σειρά λύσεων δυνατοτήτων διασύνδεσης.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-970

 

Χάρη σε αυτόν τον φωτεινό βιντεοπροβολέα XGA με ζωντανά χρώματα, μπορείτε να ενισχύσετε τη διδασκαλία, χάρη σε μια μεγάλη προβολή εικόνας με κλιμακωτό μέγεθος. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Τοποθετείται εύκολα και προσφέρει μια σειρά λύσεων δυνατοτήτων διασύνδεσης, παρέχοντάς σας γρήγορη πρόσβαση σε περιεχόμενο από πολλές συσκευές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-980W

 

Βελτιστοποιήστε τις δυνατότητες εκμάθησης των μαθητών σας με αυτόν τον φωτεινό βιντεοπροβολέα WXGA, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα . Ο εκτεταμένος χρόνος εκτός λειτουργίας ανήκει στο παρελθόν χάρη σε αυτόν τον αξιόπιστο βιντεοπροβολέα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Υποστηρίζει πολλές λύσεις δυνατοτήτων διασύνδεσης και τοποθετείται χωρίς ταλαιπωρία.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-990U

 

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες εκμάθησης των μαθητών σας με τον βιντεοπροβολέα EB-990U με Full HD 3.800 lumen, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα. Η μεγάλης διάρκειας λάμπα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και δέκα έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-L1405U

 

Εξασφαλίζοντας προβολές laser μεγάλης διάρκειας ζωής για μεγάλους χώρους, ο βιντεοπροβολέας EB-L1405U WUXGA 8.000 lumen προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Με ευέλικτη εγκατάσταση και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, αυτός ο βελτιωμένος βιντεοπροβολέας 4K προσφέρει μια λύση απλής τοποθέτησης για περιπτώσεις όπου απαιτούνται μόνο κορυφαίες προβολές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2042

 

 

Τραβήξτε την προσοχή όλων με αυτόν τον φωτεινό και υψηλής ποιότητας βιντεοπροβολέα, ο οποίος προβάλλει εντυπωσιακή εικόνα 300 ιντσών. Χάρη στην ισχυρή φωτεινότητα 4.400 lumen και την τεχνολογία 3LCD, ο ΕΒ-2042 μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε συνθήκες με έντονο φωτισμό από το περιβάλλον στο γραφείο ή το σπίτι. Τοποθετείται εύκολα, ενώ οι δυνατότητες διασύνδεσης που προσφέρει διευκολύνουν τη γρήγορη προβολή περιεχομένου. Η συντήρηση ελαχιστοποιείται, χάρη στην πηγή λάμπας μεγάλης διάρκειας ζωής.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2055

 

 

Γεμίστε με ευκρινείς εικόνες και φωτεινά χρώματα οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας EB-2055, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 5.000 lumen και ανάλυση XGA. Ο EB-2055 έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με τεράστιο μέγεθος που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2065

 

 

Γεμίστε με ευκρινείς εικόνες και φωτεινά χρώματα οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 5.500 lumen και ανάλυση XGA. Ο EB-2065 έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με τεράστιο μέγεθος που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2142W

 

 

Γεμίστε με φωτεινά χρώματα και ευκρινείς εικόνες οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 4.200 lumen, καθώς και ανάλυση WXGA. Ο EB-2142W έχει σχεδιαστεί ώστε να προβάλλει κλιμακωτή εικόνα με τεράστιο μέγεθος που αγγίζει έως τις 280 ίντσες και προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως προαιρετικό ασύρματο LAN στον βασικό εξοπλισμό.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2155W

 

 

Ο EB-2155W είναι βιντεοπροβολέας με υψηλής φωτεινότητα προσφέρει  5.000 lumen. Έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτού μεγέθους εικόνας που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει πολλές επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως δύο HDMI και ασύρματες λειτουργίες ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2250U

 

 

Ο επαγγελματικός βιντεοπροβολέας EB-2250U προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα 5.000 lumen και ανάλυση FULL HD. ;Eχει σχεδιαστεί με τη δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 300 ίντσες και προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων σύνδεσης, όπως δύο εισόδους HDMI και προαιρετικό Wi-Fi.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2245U

 

 


O EB-2245U προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα 4.200 lumen και ανάλυση FULL HD , ο οποίος  έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 260 ίντσες, παρουσίαση με κινήσεις ενώ προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης όπως δύο εισόδους και ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης LAN.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2255U

 

 

Εξασφαλίστε παρουσιάσεις Full HD για ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα σε οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας EB-2255U. Το μοντέλο EB-2255U έχει σχεδιαστεί με τη δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 300 ίντσες και προσφέρει πολλές επιλογές δυνατοτήτων σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου του αντικατοπτρισμού οθόνης και της ασύρματης δυνατότητα διασύνδεσης LAN.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολικό EB-2265U

 

 

Πραγματοποιήστε πιο εντυπωσιακές, βελτιωμένες και φωτεινότερες παρουσιάσεις με ανάλυση έως WUXGA, χάρη σε έναν βιντεοπροβολέα που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Ο EB-2265U προσφέρει περιεχόμενο καλύτερο από 1080p, ενώ το μέγεθος της οθόνης φτάνει έως τις 300 ίντσες, με εξαιρετική ευκρίνεια και χρώματα, χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson. Η ευρεία δυνατότητα διασύνδεσης και τα χαρακτηριστικά προσαρμογής, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας, τον αναδεικνύουν σε μια οικονομική και εύχρηστη λύση.

Φυλλάδιο Προϊόντος

Διαδραστικός Πίνακας LMAboard, diadrastikos pinakas LMAboard, Διαδραστικοί Πίνακες LMAboard,diadrastikoi pinakes LMAboard,διαδραστικος πινακας LMAboard,διαδραστικοι πινακες LMAboard
Διαδραστικός Πίνακας Classboard,diadrastikos pinakas Classboard,Διαδραστικοί Πίνακες Classboard,diadrastikoi pinakes classboard,διαδραστικος πινακας classboard,διαδραστικοι πινακες  classboard
Διαδραστικός Πίνακας Teamboard,diadrastikos pinakas teamboard,Διαδραστικοί Πίνακες teamboard,diadrastikoi pinakes teamboard,διαδραστικος πινακας teamboard,διαδραστικοι πινακες teamboard
Διαδραστικός Προτζεκτορ Viewsonic,diadrastikos Προτζεκτορ Viewsonic, Διαδραστικοί Προτζεκτορας Viewsonic, diadrastikoi Προτζεκτορ Viewsonic,διαδραστικος Προτζεκτορ Viewsonic,διαδραστικοι Προτζεκτορ Viewsonic
Διαδραστικός Πίνακας ebeam,diadrastikos pinakas ebeam,Διαδραστικοί Πίνακες ebeam, diadrastikoi pinakes ebeam,διαδραστικος πινακας ebeam,διαδραστικοι πινακες  ebeam
Διαδραστικός Πίνακας lmainteractor,diadrastikos pinakas lma interactor, Διαδραστικοί Πίνακες lma interactor,diadrastikoi pinakes lma interactor,διαδραστικος πινακας lma interactor,διαδραστικοι πινακες  lma interactor
Διαδραστικός projector Epson,diadrastikos projector Epson, Διαδραστικοί projector Epson,diadrastikoi projector Epson,διαδραστικος projector Epson,διαδραστικοι projector Epson diadrastikos pinakas Epson
Διαδραστικός Προτζεκτορ Epson,diadrastikos Προτζεκτορας Epson,Διαδραστικοί Προτζεκτορας Epson,diadrastikoi Προτζεκτορ Epson,διαδραστικος Προτζεκτορ Epson,διαδραστικοι Προτζεκτορ Epson
Ασπροπίνακας-λευκος-πίνακας-μαρκαδορου-aspropinakaw-leykospinakas-marker-dryerase–whiteboard-aspropinakes- σχολικοι πίνακες αιθουσας
Διαδραστικός projector ΛΕντ,diadrastikos projector LED, Διαδραστικοί projector LED,diadrastikoi projector LED,διαδραστικος projector LED,διαδραστικοι projector LENT, mini projector, pocket projector, μινι μεταφερόμενος προτζεκτορας λεντ τσέπης με αυτονομια μπαταρια
Διαδραστικός Πίνακας IQboard,diadrastikos pinakas IQboard,Διαδραστικοί Πίνακες IQboard,diadrastikoi pinakes IQboard,διαδραστικος πινακας IQboard,διαδραστικοι πινακες IQboard
Διαδραστικός Πίνακας SmartRAy,diadrastikos pinakas lma Smartray Διαδραστικοί Πίνακες lma Smartray basic slim,diadrastikoi pinakes smartray,διαδραστικος πινακας lma Smartray,διαδραστικοι πινακες  lma smartray
Projector Epson Προτζεκτορ Epson, Προτζεκτορας Epson,Διαδραστικοί Προτζέκτορες Epson, Προβολικό Epson, προτζέκτορ Epson, βιντεοπροτζεκτορ Epson data projector Epsontfont
Projector Viewsonic Προτζεκτορ Viewsonic, Προτζεκτορας Viewsonic,Διαδραστικοί Προτζέκτορες Viewsonic, Προβολικό Viewsonic, προτζέκτορ Viewsonic, βιντεοπροτζεκτορ Viewsonic data projector Viewsonic
Projector BenQ Προτζεκτορ BenQ, Προτζεκτορας BenQ,Διαδραστικοί Προτζέκτορες BenQ, Προβολικό BenQ, προτζέκτορ BenQ, βιντεοπροτζεκτορ BenQ data projector BenQ

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS