Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-108 - 3LCD - XGA - 3.700 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-108

Διαμορφώστε ένα περιβάλλον γεμάτο έμπνευση στην αίθουσα διδασκαλίας σας τον φωτεινό βιντεοπροβολέα  EB-108 XGA με ζωντανά χρώματα, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα. Αξιόπιστο και χωρίς να σας υποβάλλει σε ταλαιπωρία, αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και 10 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα. Αν δεν έχετε απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή σας, αυτός ο βιντεοπροβολέας τοποθετείται εύκολα και προσφέρει μια σειρά λύσεων δυνατοτήτων διασύνδεσης.

                                             

                                       

                                            Φυλλάδιο Προϊόντος

 

Εξαιρετική ορατότητα για όλους τους μαθητές
 

Με αυτόν το βιντεοπροβολέα XGA, το περιεχόμενο θα είναι φωτεινό, ζωντανό και καθαρό, τραβώντας την προσοχή όλων στο μάθημα. Προσφέροντας εξαιρετική ορατότητα, αυτός ο βιντεοπροβολέας προσφέρει κλιμακούμενη εικόνα έως τις 300 ίντσες, ενώ είναι και αρκετά φωτεινός ακόμα και σε συνθήκες περιβάλλοντος με έντονο φως. Και όλα αυτά, χάρη στην υψηλή απόδοση των 3.700 lumen και το λόγο αντίθεσης 15.000:1.

Ευελιξία εγκατάστασης και τοποθέτησης
 
Η αυτόματη κατακόρυφη και η χειροκίνητη οριζόντια διόρθωση Keystone προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία ως προς το σημείο τοποθέτησης του βιντεοπροβολέα εντός ενός δωματίου, εξασφαλίζοντας εικόνες χωρίς παραμορφώσεις. Επίσης το ευρύ οπτικό ζουμ ενισχύει την ευελιξία.
 
Ελάχιστες ανάγκες συντήρησης
 

Όταν οι πόροι είναι περιορισμένοι, οι αξιόπιστοι βιντεοπροβολείς μας και οι μεγάλης διάρκειας λάμπες μας συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτός λειτουργίας και στα μη αναγκαία κόστη συντήρησης. Φανταστείτε τι μπορείτε να πετύχετε αν ελαχιστοποιήσετε τις διακοπές λειτουργίας: οι βιντεοπροβολείς μας σας βοηθούν να το κάνετε αυτό πραγματικότητα δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσετε έως και 10 χρόνια για την παράδοση μαθημάτων, χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη λάμπα ή να συντηρήσετε το φίλτρο αέρα1.

Χρήση πολλαπλών συσκευών
 

Τραβήξτε την προσοχή των μαθητών σας και διαμορφώστε ένα περιβάλλον συνεργασίας, χάρη στις απρόσκοπτες λύσεις δυνατοτήτων διασύνδεσης. Η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή περιεχομένου από πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ενώ η λειτουργία επόπτη σας επιτρέπει να ελέγχετε το περιεχόμενο πριν από την προβολή του.

 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-108 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-108
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

309 Watt, 227 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,2 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

302‎ x 260 x 92 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

2,8 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 28 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection, EasyMP Network Projection

Options

Κάμερα εγγράφων, Μαλακή θήκη μεταφοράς, Μονάδα ασύρματου LAN

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Φορητότητα / Χώρος συγκέντρωσης, Χώρος συνεργασίας / Αίθουσα διδασκαλίας

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό/Γκρι

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS