Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-W39 - 3LCD - WXGA - 3.500 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-W39

 

Η κομψή και μικρών διαστάσεων σχεδίαση του EB-W39 τον καθιστούν ιδανικό για ευκρινείς και ευανάγνωστες παρουσιάσεις και ζωντανό περιεχόμενο βίντεο, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η φορητότητα έχει σημασία. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας, οι ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και η εγγύηση ποιότητας της Epson εξασφαλίζουν αξιοπιστία.

           

 

                                       Φυλλάδιο Προϊόντος

 

Περιεχόμενο με φωτεινά και ζωντανά χρώματα

Απολαύστε μεγάλης κλίμακας παρουσιάσεις με ευκρινές και καθαρό κείμενο, καθώς και απίστευτη εικόνα και περιεχόμενο βίντεο, σε μέγεθος οθόνης που φτάνει έως τις 350 ίντσες. Η απόδοση των 3.500 lumen συνδυάζεται με τον υψηλό λόγο αντίθεσης 15.000:1 προσφέροντας εξαιρετική οπτική απόδοση, ακόμα και σε αίθουσες με έντονο φωτισμό.
 
15 χρόνια ψυχαγωγίας
 
Με μεγάλη διάρκεια ζωής λάμπας και φίλτρου, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το βιντεοπροβολέα για να παρακολουθείτε μια ταινία κάθε ημέρα, θα περάσουν 15 χρόνια μέχρι να χρειαστούν αντικατάσταση.
 
Ήχος υψηλής ποιότητας
 
Αυτός ο βιντεοπροβολέας έχει ενσωματωμένο ηχείο 5 W που επιτρέπει την καθαρή ακρόαση ηχητικού περιεχομένου, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα εξωτερικά ηχεία.

Δικτυακή λειτουργία και Wi-Fi

Η συμβατότητα με Wi-Fi και η δικτυακή λειτουργία (μέσω RJ45) εξασφαλίζουν ότι ο EB-W39 μπορεί να προστεθεί στο δίκτυο μιας εταιρείας ή να αναβαθμιστεί για ασύρματη πρόσβαση συσκευής σε μεταγενέστερο στάδιο (απαιτείται προαιρετικό εξάρτημα).
 
 
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W39 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W39
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
 

Κατανάλωση ενέργειας

315 Watt, 225 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,2 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

302‎ x 249 x 92 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

2,7 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 28 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection, EasyMP Network Projection

Options

Κάμερα εγγράφων, Μαλακή θήκη μεταφοράς, Μονάδα ασύρματου LAN

Ηχεία

5 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Φορητότητα / Χώρος συγκέντρωσης, Χώρος συνεργασίας / Αίθουσα διδασκαλίας

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό/Γκρι

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS