Η τροχήλατη βάση τύπου MASTER ONE μεταφέρει τον προβολέα (Projector) και τον υπολογιστή (Notebook / computer) και συνδυάζεται με κάθε βιντεοπροβολέα.

Έτσι οι βιντεοπροβολείς μπορούν να τοποθετούνται σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ή ακόμα να στερεωθούν στην οροφή, ενώ ένας από αυτούς να είναι σε τροχήλατη βάση, ώστε μαζί με την αντίστοιχη οθόνη προβολής να μπορούν να μεταφέρονται κατά το δοκούν σε όποιο χώρο πρόκειται να γίνει προβολή.

Προτείνεται η χρήση οθόνη προβολής τύπου QUICK FOLD ή FAST FOLD που είναι στιβαρής κατασκευής, συναρμολογείται εύκολα, καθώς παρέχει αναλυτικές επισυναπτόμενες οδηγίες, μεταφέρεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και αποδίδει τα μέγιστα σε σχολεία και χώρους με αίθουσες πολλαπλής χρήσης.

Οι τροχήλατες βάσεις που έχουμε επιλέξει είναι δοκιμασμένες στην αγορά.

 

Τροχήλατη Βάση τύπου FLEXOL

Τροχήλατη Βάση τύπου FLEXOL

Η πρακτική τροχήλατη βάση (τραπεζάκι) για όλους τους τύπους προβολικών και επιδιασκοπίων, έχει κατάλληλο σχεδιασμό και κατασκευή έτσι ώστε να επιτρέπει την εύκολη και 

γρήγορημεταφορά ενός προβολικού σε διάφορους χώρους. 
 

 

Επιπλέον, επιτρέπει ρύθμιση της γωνίας προβολής του προβολέα έως και 15º.

Περισσότερα...

 

 

 

Τροχήλατη Βάση Προβολικού και Φορητού Υπολογιστή τύπου MASTER ONE
 

Τροχήλατη Βάση Προβολικού και Φορητού Υπολογιστή τύπου MASTER ONE

Η τροχήλατη βάση για προβολικό και φορητό υπολογιστή είναι ιδανική για κάθε περίπτωση στην οποία απαιτείται συνεχής μεταφορά προβολικού μαζί με φορητό υπολογιστή από ένα περιβάλλον σε ένα άλλο. 

 

 

Περιλαμβάνει δύο ρόδες και βολικό αναδιπλωμένο σύστημα για καλύτερη και ευκολότερη αποθήκευση.

Περισσότερα...

ΖΗΤHΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ (BEST VALUE FOR MONEY). 
Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ KAI ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.