Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Manuals - Manuals - Conceptum
Up

Manuals

Εγχειρίδια  Χρήστη
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Οι χρήστες συσκευών WiFi και Internet θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μεταφερόμενες πληροφορίες μέσω Wifi και Internet είναι δυνατόν να υποκλαπούν από Hackers και με διάφορες κακόβουλους ενέργειες και ως εκ τούτου θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στη μεταφορά ευαίσθητων πληροφοριών κάθε φύσεως και μορφής (π.χ. Ψηφιακές κάμερες, χρήση password, προσωπικά δεδομένα κλπ).
Χρήση Καμερών Οι Ψηφιακές κάμερες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με ευθύνη των χρηστών τους σύμφωνα με το Νόμο και να μην παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα.
Πρόγραμμα για PC για έλεγχο CTVISON Cameras
Οδηγός της εφαρμογής Sricam για κινητά και tablet
SricamPC πρόγραμμα για Windows
Οδηγός προγράμματος SricamPC για Windows
Sricam_MicroSD_VIDEO_PLAYER
Led Projector CL-3001 και CL-3001P
DeviceViewer - Πρόγραμμα για PC - Sricam
Ασύρματο πληκτρολόγιο KBW03
Ασύρματο πληκτρολόγιο KBW01_KBW01BL
Ασύρματο πληκτρολόγιο KBW02
Ασύρματο πληκτρολόγιο KBW01WBT
UPS Conceptum GP-1000 ΜΕ Display
 
 
Powered by Phoca Download

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap