Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Learning Managment Authoring Tool - Conceptum
Εργαλείο Διαχείρισης και Συγγραφής μαθημάτων LMA: Απελευθερώνει τη δημιουργικότητα του εκπαιδευτή - Ισχυρό παιδαγωγικό βοήθημα για τον εκπαιδευτικό!
 
Δείτε πώς δουλεύει (οδηγός χρήσης στα Ελληνικά)
 
Πλοηγηθείτε σε υποδειγματικό μάθημα, δημιουργημένο από μη εξειδικευμένο στο LMA χρήστη - καθηγητή
 
 
 
ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ e-LESSONS
 
Γρήγορος και απλός τρόπος δημιουργίας μαθημάτων τόσο για ηλεκτρονική μάθηση (e-learning) όσο και για διαδραστικούς πίνακες (interactive whiteboards)
 
LMA toolLMA tool
 
 • Δημιουργήστε νέα μαθήματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τη βιβλιοθήκη πολυμέσων που διαθέτει.
 • Απολαύστε τις νέες του δυνατότητές.
 • Χρησιμοποιήστε την εργαλειοθήκη του διαδραστικού πίνακα (IWB TOOLBAR) για να κάνετε το μάθημά σας.
 • Δημιουργήστε μαθήματα για Ασύγχρονη Εκπαίδευση και για Διαδραστικούς Πίνακες μόνο με μερικά κλικ.
 • Εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις Η/Υ.
 • Δημιουργήστε περιεχόμενο βασισμένο σε λογισμικό flash το οποίο είναι ορατό μέσω απλού browser. Δεν υπάρχει ανάγκη από ειδικά εργαλεία.
 • Συντάξτε περιεχόμενο για τον Διαδραστικό σας πίνακα εύκολα.
 • Δυνατότητα προσθήκης της πλούσιας σε λειτουργίες εργαλειοθήκης της CONCEPTUM για διαδραστικό πίνακα, η οποία είναι ανεξάρτητη από τον τύπο του διαδραστικού πίνακα που χρησιμοποιείτε.
 • Δυνατότητα αξιοποίησης των μαθημάτων που δημιουργείτε με το LMA εργαλείο, σε οποιονδήποτε browser ή διαδραστικό πίνακα.
 • Εξάγοντας το υλικό για Διαδραστικού Πίνακα που δημιουργείτε, συμβατό με το πρότυπο SCORM, μπορείτε να το διανείμετε στα μέλη μίας εκπαιδευτικής κοινότητας.
 • Δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του υλικού που έχει δημιουργήσει η ομάδα σας.
 • Εύκολη χρήση και επέκταση της βιβλιοθήκης.
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης στα μαθήματα εύκολων τεστ πολλών τύπων, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Υποστηρίζει αρθρωτή και ολοκληρωμένη δομή μαθημάτων. Δυνατότητα αναταλλαγής μαθημάτων ή τμημάτων αυτών με αντίστοιχα άλλων χρηστών.
 
Δυνατότητα μεταφοράς των εκπαιδευτικών σας δεξιοτήτων, σε e-learning μαθήματα, δημιουργημένα με το LMA εργαλείο, γρήγορα και εύκολα.
 
Με το LMA, μπορείτε να δημιουργήσετε e-learning σειρές μαθημάτων χωρίς τη χρήση πολύπλοκων συγγραφικών εργαλείων. Το LMA είναι σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς που δεν διαθέτουν γνώσεις προγραμματισμού. Μπορείτε να συνδυάζετε πολυμεσικό υλικό, όπως κείμενο, εικόνες, ήχο, βίντεο και να φτιάχνετε μαθήματα συμβατά κατά το πρότυπο SCORM. Τα μαθήματα μπορούν να είναι προσβάσιμα από τους μαθητές σας δια μέσου μιας οποιασδήποτε e-learning πλατφόρμας ή ενός απλού web site. Μπορείτε, επίση,ς να διανείμετε τα μαθήματα με e-mail στους τελικούς χρήστες και εκείνοι μπορούν να δουν το περιεχόμενό τους μέσω ενός απλού φυλλομετρητή, χωρίς να απαιτείται κανένα επιπλέον λογισμικό (player).
 
Μάθημα στον Διαδραστικό πίνακα.
 
Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα την εργαλειοθήκη της CONCEPTUM για διαδραστικό πίνακα, η οποία είναι ανεξάρτητη από τον τύπο του διαδραστικού πίνακα, στον οποίο θα χρησιμοποιηθούν τα μαθήματα με αποτέλεσμα να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το e-learning υλικό σας και στον διαδραστικό σας πίνακα.
 
Είναι εύκολο να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το LMA. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή και δημιουργήστε ένα νέο μάθημα σε μερικά λεπτά.
 
 • Δημιουργείται εξ αρχής ένα βασικό πρότυπο μαθήματος (template), στον οποίο εσείς μπορείτε να προσθέτετε κεφάλαια και δραστηριότητες.
 • Δυνατότητα προσθήκης κειμένου, ήχου, βίντεο, flash, σε κάθε δραστηριότητα απλά επιλέγοντας τα αρχεία από το σύνολο των αρχείων του Η/Υ σας.
 • Το LMA επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση των μαθημάτων.
 • Μπορείτε να εισάγετε τμήματα από ήδη έτοιμα μαθήματα σε ένα νέο μάθημα.
 • Δυνατότητα ανταλλαγής μαθημάτων και δημιουργίας προτύπων για μελλοντική χρήση.
 
LMA tool Screen 1 LMA tool Screen 2LMA tool Screen 3LMA tool Screen 4LMA tool Screen 5
 
 • Το LMA είναι διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε το LMA για να δημιουργήσετε μαθήματα για το διαδίκτυο ή μαθήματα για τον Διαδραστικό πίνακα της τάξης σας.
 • Επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο του μαθήματος και στις ανάγκες των μαθητών σας – απελευθερώστε τη δημιουγικότητά σας.
 • Δεν προαπαιτείται κανένα ειδικό λογισμικό ή εξοπλισμός.
 • Το LMA είναι σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς που δεν διαθέτουν καθόλου γνώσεις προγραμματισμού!!

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS