Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EH-TW6600W - Home Cinema/Gaming Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WUXGA - 2.500 lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EH-TW6600W Projector

 

 

 

Αυτός ο μικρός προτζέκτορ (projector) home cinema 3LCD περιλαμβάνει τεχνολογία ασύρματης προβολής Full HD χάρη στην οποία δεν απαιτούνται πλέον καλώδια HDMI για τη σύνδεση των συσκευών σας με δυνατότητες WiHD. Εναλλακτικά, συνδέστε οποιονδήποτε αποκωδικοποιητή τύπου set-top box, συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray ή κονσόλα παιχνιδιών στον πομπό HD της Epson για σύνδεση WirelessHD σε «πραγματικό χρόνο», εξασφαλίζοντας την προβολή του περιεχομένου χωρίς χρονοτριβή και καθυστέρηση εικόνας.

 

 

                                                  Φυλλάδιο Προϊόντος

Ένας βιντεοπροβολέας για ασύρματη προβολή Full HD με δυνατότητες 2D και 3D και τεχνολογία 3LCD για εξαιρετικές εικόνες.

Η ψυχαγωγία στη μεγάλη οθόνη με Full HD είναι πολύ καλύτερη χωρίς καλώδια. Αυτός ο μικρός βιντεοπροβολέας home cinema 3LCD περιλαμβάνει τεχνολογία ασύρματης προβολής Full HD χάρη στην οποία δεν απαιτούνται πλέον καλώδια HDMI για τη σύνδεση των συσκευών σας με δυνατότητες WiHD. Εναλλακτικά, συνδέστε οποιονδήποτε αποκωδικοποιητή τύπου set-top box, συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray ή κονσόλα παιχνιδιών στον πομπό HD της Epson για σύνδεση WirelessHD σε «πραγματικό χρόνο», εξασφαλίζοντας την προβολή του περιεχομένου χωρίς χρονοτριβή και καθυστέρηση εικόνας.
 
Ασύρματη προβολή εικόνων σε Full HD
 
Πείτε αντίο στα "ακατάστατα" καλώδια. Η τεχνολογία WirelessHD σάς απαλλάσσει από την ανάγκη χρήσης καλωδίων HDMI μεταξύ του βιντεοπροβολέα και των συσκευών WiHD. Επιπλέον, ο πομπός HD της Epson περιλαμβάνει πέντε εισόδους HDMI για μέγιστη ευελιξία.
 
Φωτεινές και ευκρινείς εικόνες
 
Αυτός ο βιντεοπροβολέας Full HD χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3LCD και τη φωτεινότητα 2.500 lumen με εξίσου φωτεινή λευκή και έγχρωμη εικόνα, για να εξασφαλίζει φωτεινά χρώματα χωρίς διαχωρισμούς χρωμάτων (φαινόμενο ουράνιου τόξου) ενώ ο λόγος αντίθεσης 70.000:1 αποδίδει βαθύ μαύρο και εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες στις σκοτεινές σκηνές.
 
Εύκολη τοποθέτηση
 
Το μεγάλο εύρος κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης φακού επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του EH-TW6600W έκκεντρα για προβολή στην οθόνη δημιουργώντας μια εικόνα με ακριβείς διαστάσεις και χωρίς παραμορφώσεις ή υπερβολικό «τράβηγμα» της εικόνας. Καθώς διαθέτει φακό ζουμ 1,6x και σχεδίαση μικρού μεγέθους, μπορεί να εγκατασταθεί με μεγάλη ευκολία σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 20W σάς εξασφαλίζουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε οποιοδήποτε εξωτερικό σύστημα, ενώ μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε να ακούγεται ο κάθε τύπος ήχου από κάποιο σύστημα ήχου, χρησιμοποιώντας τις ειδικές εξόδους.
 
Προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης
 
Καθώς διαθέτει τη δυνατότητα μετατροπής βίντεο 2D σε 3D για μέγιστη ευελιξία, ο EHTW6600W περιλαμβάνει επτά λειτουργίες χρωμάτων – δύο από τις οποίες ειδικά για το 3D – και συνοδεύεται από ένα ζευγάρι γυαλιά 3D RF. Καθώς λαμβάνει πληροφορίες για τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, η λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων εντοπίζει αυτόματα την καλύτερη λειτουργία ενώ η βελτιωμένη λειτουργία Super Resolution της Epson εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ευκρίνεια και καθαρότητα στα βίντεο 2D και 3D.
 

 

Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW6600W Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW6600W
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Home cinema με ασύρματη προβολή Full HD: Βίντεο 2D και 3D με δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης για προβολή HD
  • Υψηλή φωτεινότητα, υψηλός λόγος αντίθεσης: 3LCD και 2.500 lumen για έντονα χρώματα και αντίθεση 70.000:1 για βαθύ μαύρο
  • Εύκολη εγκατάσταση: Μεγάλο εύρος κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης φακού για εύκολη τοποθέτηση
  • Βελτιωμένη λειτουργία Super Resolution: Ευκρινείς και καθαρές εικόνες
  • Φωτεινές δυνατότητες 3D: Συμπεριλαμβάνεται ένα ζευγάρι γυαλιών RF2 και δυνατότητες μετατροπής 2D σε 3D

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS