Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EH-TW6600 - Home Cinema/Gaming Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WUXGA - 2.500 lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EH-TW6600

 

 

 

Καθώς εξασφαλίζει προβολές με ποιότητα Full HD τόσο σε 2D όσο και 3D, αυτός ο προτζέκτορ (projector) 3LCD της Epson έχει σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία home cinema πλήρους οθόνης τόσο για ταινίες όσο και για παιχνίδια. Το μεγάλο εύρος κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης φακού διευκολύνει την τοποθέτηση στο καθιστικό ενώ η φωτεινή εικόνα σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο αντίθεσης 70.000:1 και συνολικά επτά λειτουργίες χρωμάτων, εξασφαλίζει απόλυτα εντυπωσιακές εικόνες.

 

 

                                                 Φυλλάδιο Προϊόντος

Ένας βιντεοπροβολέας Full HD με δυνατότητες 2D και 3D και εξαιρετικά καλή σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς και τεχνολογία 3LCD για εξαιρετικές εικόνες με υψηλή αντίθεση.

Καθώς εξασφαλίζει προβολές με ποιότητα Full HD τόσο σε 2D όσο και 3D, αυτός ο βιντεοπροβολέας 3LCD της Epson έχει σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία home cinema πλήρους οθόνης τόσο για ταινίες όσο και για παιχνίδια. Το μεγάλο εύρος κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης φακού διευκολύνει την τοποθέτηση στο καθιστικό ενώ η φωτεινή εικόνα σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο αντίθεσης 70.000:1 και συνολικά επτά λειτουργίες χρωμάτων, εξασφαλίζει απόλυτα εντυπωσιακές εικόνες.
 
Φωτεινές και ευκρινείς εικόνες
 
Αυτός ο βιντεοπροβολέας Full HD χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3LCD και τη φωτεινότητα 2.500 lumen με εξίσου φωτεινή λευκή και έγχρωμη εικόνα, για να εξασφαλίζει φωτεινά χρώματα χωρίς διαχωρισμούς χρωμάτων (φαινόμενο ουράνιου τόξου) ενώ ο λόγος αντίθεσης 70.000:1 αποδίδει βαθύ μαύρο και εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες στις σκοτεινές σκηνές.
 
Εύκολη τοποθέτηση
 
Το μεγάλο εύρος κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης φακού επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του EH-TW6600 έκκεντρα για προβολή στην οθόνη δημιουργώντας μια εικόνα με ακριβείς διαστάσεις και χωρίς παραμορφώσεις ή υπερβολικό «τράβηγμα» της εικόνας. Καθώς διαθέτει φακό ζουμ 1,6x και σχεδίαση μικρού μεγέθους, μπορεί να εγκατασταθεί με μεγάλη ευκολία σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 20W σάς εξασφαλίζουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε οποιοδήποτε εξωτερικό σύστημα, ενώ μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε να ακούγεται ο κάθε τύπος ήχου από κάποιο σύστημα ήχου, χρησιμοποιώντας τις ειδικές εξόδους.
 
Εξελιγμένη τεχνολογία απεικόνισης
 
Καθώς διαθέτει τη δυνατότητα μετατροπής βίντεο 2D σε 3D για μέγιστη ευελιξία, ο EHTW6600 περιλαμβάνει επτά λειτουργίες χρωμάτων – δύο από τις οποίες ειδικά για το 3D – και συνοδεύεται από ένα ζευγάρι γυαλιά 3D RF. Λαμβάνοντας πληροφορίες για τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, η λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων εντοπίζει αυτόματα την καλύτερη λειτουργία ενώ η βελτιωμένη λειτουργία Super Resolution της Epson εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ευκρίνεια και καθαρότητα στα βίντεο 2D και 3D.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW6600 Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW6600
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Εμπειρία home cinema Full HD 1080p: Προβάλει βίντεο 2D και 3D
  • Εύκολη εγκατάσταση: Μεγάλο εύρος κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης φακού για έκκεντρη τοποθέτηση
  • Υψηλή φωτεινότητα, υψηλός λόγος αντίθεσης: 3LCD και 2.500 lumen για έντονα χρώματα και αντίθεση 70.000:1 για βαθύ μαύρο
  • Βελτιωμένη λειτουργία Super Resolution: Ευκρινείς και καθαρές εικόνες
  • Φωτεινές δυνατότητες 3D: Συμπεριλαμβάνεται ένα ζευγάρι γυαλιών RF1 και δυνατότητες μετατροπής 2D σε 3D

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS