Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EH-TW5200 - Home Cinema/Gaming Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WUXGA - 2.000 lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EH-TW5200 3LCD HD

 

Ο προτζέκτορ (projector) EH-TW5200 είναι ιδανικός για τους λάτρεις των παιχνιδιών και για ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη, συμπληρώνει την κονσόλα των βιντεοπαιχνιδιών και προσφέρει φωτεινά Full HD γραφικά παιχνιδιών 2D και 3D. Όπως θα προσδοκούσατε από έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των προτζέκτορ (projector) τα τελευταία δέκα χρόνια, η λειτουργία του είναι έξυπνη, η κατασκευή ελαφριά και η εγκατάσταση και η χρήση εύκολη. Με αποκλειστικές λειτουργίες ψυχαγωγίας, όπως η θύρα HDMI και MHL, μπορείτε να προβάλετε περιεχόμενο Full HD από πολλές συσκευές και να αναπαραγάγετε βίντεο, μουσική και φωτογραφίες από το smartphone και το tablet που διαθέτετε.

 

 

                                                           Φυλλάδιο Προϊόντος

Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας είτε να απολαμβάνετε τα βιντεοπαιχνίδια σας σε μια πολύ μεγαλύτερη, φωτεινότερη οθόνη, ο EH-TW5200 είναι ιδανικός για εσάς. Αυτός ο προβολέας Full HD 3D προσφέρει φωτεινά, ζωντανά χρώματα, προβολές 2D και 3D υψηλής ευκρίνειας, χωρίς καθυστέρηση εικόνας, ενώ διαθέτει λάμπα μεγάλης διάρκειας – όλα αυτά σε μια λεπτή, ελαφριά σχεδίαση.

Γραφικά παιχνιδιών

Ο EH-TW5200 παρέχει λόγο αντίθεσης 15.000:1 και έχει βελτιωθεί χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson για εικόνες 2D και 3D υψηλής ευκρίνειας σε μεγάλη οθόνη. Δεν χρειάζεται πλέον να κάθεστε στο σκοτάδι την ημέρα για να βλέπετε τι κάνετε, χάρη στην εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 2.000 lumen.

Ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη

Το μέγεθος της οθόνης ποικίλλει από 30 έως 300 ίντσες και μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να προβάλλει ίσιες εικόνες με διόρθωση keystone εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε μεγάλο διαθέσιμο χώρο ή να διαμορφώνετε το χώρο σας για να ψυχαγωγηθείτε.

Χωρίς καθυστέρηση

Με τη μετάβαση στη «γρήγορη λειτουργία» οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γρήγορης κίνησης ή τα online παιχνίδια πολλών παικτών προβάλλονται ομαλά και με ακρίβεια. Η δράση προβάλλεται χωρίς καθυστέρηση – πολύ σημαντικό για τουρνουά ή αγώνες που χρειάζονται αντίδραση σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Υποστήριξη MHL

Ο EH-TW5200 προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως μια θύρα HDMI – MHL. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναπαράγετε όχι μόνο περιεχόμενο Full HD, αλλά και βίντεο, μουσική και φωτογραφίες από το smartphone και το tablet σας.

Οικιακός κινηματογράφος 3D

Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε περιεχόμενο 3D το οποίο είναι σαφώς φωτεινότερο σε σχέση με πολλούς προβολείς οικιακού κινηματογράφου 3D Full HD. Σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι ελαφριά, επαναφορτιζόμενα γυαλιά ενεργού κλείστρου 3D με τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) (πωλούνται ξεχωριστά), μπορείτε εύκολα να απολαύσετε το περιεχόμενό σας χωρίς παρεμβολές.

Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW5200 Προτζέκτορ (Projector) Epson EH-TW5200
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Φωτεινές προβολές: απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 2.000 lm
  • Εικόνες υψηλής ποιότητας: τεχνολογία 3LCD Full HD
  • Περιεχόμενο φορητών συσκευών: δυνατότητα διασύνδεσης MHL
  • Παιχνίδι που καθηλώνει: προβολές 2D και 3D
  • Χωρίς καθυστέρηση: μετάβαση στη «γρήγορη λειτουργία» για τα παιχνίδια

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS