Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-W16SK - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WXGA - 3.000 lumens - Conceptum

Προβολικό EB-W16SK Stacking video system with two 3LCD WXGA Projector 3000 LUMENS

 

 

 

Ο Epson EB-W16SK αποτελεί το πρώτο passive 3D σύστημα προβολής της Epson όπου χρησιμοποιούνται δύο προτζέκτορ (projector) 3.000 lumen τοποθετημένοι σε στοίβα. Καθώς έχει σχεδιαστεί για μεγάλα κοινά, αυτό το προσιτό και εύχρηστο σύστημα 3D προβολής παρέχει φωτεινές, ευκρινείς προβολές και διαθέτει εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων για 3D εικόνες απαράμιλλης ποιότητας.

 

 

 

 

 

                                  Φυλλάδιο Προϊόντος

Το εύκολης εγκατάστασης passive 3D σύστημα προβολής της Epson αποδίδει φωτεινό 3D περιεχόμενο με υψηλή ανάλυση και υποστηρίζει όλους τους τρέχοντες τύπους 3D σημάτων για πολυπληθές κοινό.

Το Epson EB-W16SK αποτελεί το πρώτο passive 3D σύστημα προβολής της Epson όπου χρησιμοποιούνται δύο προβολείς 3.000 lumen τοποθετημένοι σε στοίβα. Καθώς έχει σχεδιαστεί για μεγάλα κοινά, αυτό το προσιτό και εύχρηστο σύστημα 3D προβολής παρέχει φωτεινές, ευκρινείς προβολές και διαθέτει εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων για 3D εικόνες απαράμιλλης ποιότητας.
 
Ο Epson EB-W16SK αποτελεί ένα προσιτό σύστημα 3D προβολέα για μεγάλα κοινά. Καθώς παρέχεται με ειδικά σχεδιασμένο σύστημα τοποθέτησης με πολωτικά φίλτρα συνδεδεμένα σε κάθε φακό, η σύνδεση των δύο μονάδων γίνεται με καλώδιο USB για να πραγματοποιούν ταυτόχρονη προβολή σε φακοειδή (ασημένια) οθόνη, που διατίθεται ξεχωριστά. Έτσι, έχετε φωτεινές 3D προβολές υψηλής ποιότητας κάθε φορά.
 
Με υποστήριξη όλων των μορφών σήματος 3D συμβατού με HDMI, ο Epson EBW16SK προβάλλει περιεχόμενο side-by-side, top-and-bottom και frame packing, με σκοπό οι χρήστες να μπορούν να προβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα διαθέσιμου περιεχομένου 3D.
 
Αυτό το σύστημα προβολής περιλαμβάνει ένα ζευγάρι 3D γυαλιών με πολωτικό φίλτρο για φωτεινό τρισδιάστατο περιεχόμενο. Λόγω του χαμηλού κόστους παραγωγής τους, αυτά τα γυαλιά προσφέρουν μια προσιτή 3D εμπειρία με χαμηλό συνολικό κόστος απόκτησης και είναι ιδανικά για τα μεγάλα κοινά.
 
Η ρύθμιση αυτού του συστήματος 3D προβολής γίνεται γρήγορα και απλά. Τοποθετώντας τις μονάδες τη μία επάνω στην άλλη στο ειδικά σχεδιασμένο εξάρτημα στερέωσης, οι χρήστες ευθυγραμμίζουν εύκολα και τις δύο εικόνες με χρήση της ρύθμισης αυτόματης ευθυγράμμισης του προβολέα.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W16SK Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W16SK
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Στοίβαξη σε ζεύγος: Δύο προβολείς 3.000 lm
  • Φωτεινό 3D περιεχόμενο: Το passive 3D είναι ιδανικό για τα μεγάλα κοινά
  • Προβολή 3D περιεχομένου: Υποστηρίζει μορφές σήματος 3D συμβατού με HDMI
  • Προσιτή τιμή: 3D Γυαλιά με πολωτικό φίλτρο
  • Εύκολη εγκατάσταση: Ειδικά σχεδιασμένο εξάρτημα στερέωσης

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS