Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-585W - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WXGA - 3.300 lumens - Conceptum

Epson Projector - EB-585W - ΠΡΟΒΟΛΙΚΟ

 

 

 

 

Παραδώστε υψηλής ποιότητας παρουσιάσεις με λιγότερες σκιάσεις στην αίθουσα διδασκαλίας χρησιμοποιώντας αυτό τον προτζέκτορ (projector) των 3.300 lumens από τον καλύτερο κατασκευαστή προτζέκτορ (projector) στον κόσμο. Το EB-585W προβάλλει μεγάλη και πλατιά εικόνα από πολύ μικρή απόσταση χάρη στις δυνατότητες εξαιρετικά κοντινής προβολής που διαθέτει.

 

 

 

                                                   Φυλλάδιο Προϊόντος

Ζωντανέψτε την αίθουσα διδασκαλίας με τον πιο φωτεινό 3LCD προβολέα μας με εξαιρετικά μικρή εμβέλεια.

Προβάλετε παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας για την αίθουσα διδασκαλίας με λιγότερες σκιές, χρησιμοποιώντας αυτόν τον προβολέα 3.300 lumen που έχει σχεδιαστεί από τον κορυφαίο παγκοσμίως κατασκευαστή προβολέων1\. Ο EB-585W προβάλλει μεγάλες εικόνες ευρείας οθόνης από πολύ μικρή απόσταση χάρη στις δυνατότητες εξαιρετικά μικρής εμβέλειας που διαθέτει.
 
Ποιοτική εικόνα
 
Η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για προβολές φωτεινών εικόνων με ζωντανά χρώματα, ακόμη και στο φως της ημέρας, και τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους κορυφαίους προβολείς του ανταγωνισμού. Χάρη στην ανάλυση WXGA, εφάμιλλη της ανάλυσης και του λόγου διαστάσεων που έχουν οι περισσότερες οθόνες φορητών υπολογιστών, καθώς και στην είσοδο HDMI, οι σπουδαστές απολαμβάνουν καθαρές και ευκρινείς εικόνες προβολής.
 
Αξιοπιστία
 
Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας, 6.000 ωρών.
 
Περισσότερες δυνατότητες ελέγχου και συνεργασίας
 
Το λογισμικό προβολής σε πολλούς υπολογιστές επιτρέπει στους διδάσκοντες και τους σπουδαστές να μοιράζονται το περιεχόμενό τους ταυτόχρονα. Η λειτουργία επόπτη παρέχει στους διδάσκοντες τη δυνατότητα να έχουν διαρκώς τον απόλυτο έλεγχο καθώς μπορούν να επιλέγουν πότε θα προβάλουν το περιεχόμενο της οθόνης των σπουδαστών – λειτουργία ιδανική για διάδραση σε ένα συνεργατικό περιβάλλον διδασκαλίας ή εκπαίδευσης.
 
Εξοικονόμηση χρόνου
 
Απλά συνδέστε τον και ενεργοποιήστε τον – χωρίς χρόνο προθέρμανσης και με ένα συμπεριλαμβανόμενο εξάρτημα στερέωσης στον τοίχο, είναι πανεύκολο να ξεκινήσετε.
 
Ασύρματος προβολέας
 
Με τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, διευκολύνεται η κοινή χρήση περιεχομένου από μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών με τη χρήση της εφαρμογής iProjection.
 
Προτζέκτορ (Projector) Κοντινής Απόστασης Προβολής Epson EB-585w Προτζέκτορ (Projector) Κοντινής Απόστασης Προβολής Epson EB-585w
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Ποιοτική εικόνα: Η 3LCD τεχνολογία της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας
  • Αξιοπιστία: Προβάλετε για περισσότερο καιρό με διάρκεια ζωής λάμπας έως και 6.000 ώρες
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Απλά συνδέστε και ανάψτε το - δεν υπάρχει χρόνος προθέρμανσης
  • Περισσότερος έλεγχος και συνεργασία: Μοιραστείτε υλικό ταυτόχρονα
  • Προαιρετικές ασύρματες δυνατότητες: Δείξτε υλικό εύκολα από ένα εύρος smart συσκευών

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS