Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-4750W - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WXGA - 4.200 lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EB-4750W

 

Ο EB-4750W είναι ένας προτζέκτορ (projector) εγκατάστασης WXGA που προσφέρει φωτεινές εικόνες υψηλής ευκρίνειας και προηγμένα, εύχρηστα χαρακτηριστικά. Η τεχνολογία προτζέκτορ (projector) 3LCD της Epson και η εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 4.200 lumen εξασφαλίζουν ότι οι σημαντικές παρουσιάσεις σας διαθέτουν ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και μπορούν να προβάλλονται σε διάφορες συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος.

 

 

                                 Φυλλάδιο Προϊόντος

Προβολέας εγκατάστασης 4.200 lumen με ανάλυση οθόνης WXGA, για φωτεινές εικόνες υψηλής ευκρίνειας.

Ο EB-4750W είναι ένας προβολέας εγκατάστασης WXGA που προσφέρει φωτεινές εικόνες υψηλής ευκρίνειας και προηγμένα, εύχρηστα χαρακτηριστικά. Η τεχνολογία προβολέα 3LCD της Epson και η εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 4.200 lumen εξασφαλίζουν ότι οι σημαντικές παρουσιάσεις σας διαθέτουν ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και μπορούν να προβάλλονται σε διάφορες συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος.
 
Ο EB-4750W διαθέτει ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας και λόγο αντίθεσης 5.000:1. Αυτό σας βοηθάει να προβάλλετε τις σημαντικές παρουσιάσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χάρη σε μια ποικιλία φιλικών στο χρήστη λειτουργιών εγκατάστασης, ο προβολέας αυτός είναι εύκολος στην εγκατάσταση και τη χρήση. Ο λόγος μεγέθυνσης ευρυγώνιου φακού x2.0, η διόρθωση keystone και η διόρθωση τόξου και σημείου καθιστούν την εγκατάσταση σε διάφορες θέσεις γρήγορη και εύκολη, χωρίς θάμπωμα ή παραμόρφωση της εικόνας.
 
Με την είσοδο HDMI και την υποδοχή DisplayPort, μπορείτε να συνδέσετε ποικιλία συσκευών υψηλής ευκρίνειας, για να προβάλλετε το περιεχόμενό σας χωρίς κόπο. Ακόμη, η λάμπα και το φίλτρο αντικαθίστανται εύκολα, με αποτέλεσμα απλή συντήρηση και όσο το δυνατόν πιο φωτεινές και καθαρές προβολές.
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η λειτουργία διαίρεσης οθόνης πλάι-πλάι σας επιτρέπει να παρουσιάζετε από δύο διαφορετικές πηγές, όπως από ξεχωριστό φορητό υπολογιστή ή οπτικοποιητή USB της Epson, για πιο εντυπωσιακές παρουσιάσεις με περισσότερο βάθος.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-4750W Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-4750W
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Υψηλή φωτεινότητα: Απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 4.200 lm
  • Υψηλή ευκρίνεια: Ανάλυση WXGA
  • Εικόνες υψηλής ποιότητας: Τεχνολογία 3LCD
  • Έντονο, βαθύ μαύρο: Λόγος αντίθεσης 5.000:1
  • Διαιρούμενη οθόνη: Σύνδεση σε διάφορες πηγές

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS