Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-425W - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WXGA - 2.500 lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EB-430 Short Throw Projector XGA 3000 LUMENS

 

 

 

Ο EB-425W μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση 72 εκ. από την οθόνη, για υψηλής ποιότητας εικόνα 178 εκ. με λιγότερες σκιές, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για τους υπάρχοντες αλληλεπιδραστικούς λευκούς πίνακες των σχολείων. Αποτελεί, επίσης, μια εναλλακτική επιλογή έναντι των αλληλεπιδραστικών λευκών πινάκων, με την προαιρετική αλληλεπιδραστική του μονάδα.

 

 

 

                                   Φυλλάδιο Προϊόντος

Οι προβολείς μικρής απόστασης EB-425W και EB-435W της Epson με προαιρετική διαδραστική μονάδα αποτελούν ιδανική λύση για τους δασκάλους. Χάρη στις εντυπωσιακές τους δυνατότητες κοντινής προβολής μπορούν να τοποθετηθούν πιο κοντά στην οθόνη προσφέροντας παρουσιάσεις με λιγότερες σκιές.

Αυτοί οι προβολείς με ανάλυση ευρείας διάστασης WXGA, παρέχουν παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας χάρη στην υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού που προσφέρει καθαρές εικόνες, ακόμη και στις πιο φωτεινές αίθουσες. Με λόγο εμβέλειας μόλις 0,48:1, μπορείτε να απολαμβάνετε παρουσιάσεις μικρής απόστασης κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 
Η προαιρετική διαδραστική μονάδα ELPIU03 της Epson, μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε διαδραστική - χωρίς την ανάγκη οθόνης. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει επίσης να σημειώνετε και να αποθηκεύετε τις σημειώσεις σας με τον ψηφιακό μαρκαδόρο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της μονάδας.
 
Αιχμαλωτίστε το κοινό με το ενσωματωμένο ηχείο των 16 W και την είσοδο μικροφώνου, και απολαύστε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας με την είσοδο HDMI. Η ευθυγράμμιση των εικόνων πραγματοποιείται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χάρη στην κατακόρυφη και την οριζόντια ρύθμιση keystone που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό της Epson στην κατηγορία κοντινής προβολής.
 
Τα σχολεία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα χάρη στο χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης των EB-425W και EB-435W. Η λάμπα E-TORL της Epson παράγει περισσότερο φως δαπανώντας λιγότερη ενέργεια και διαρκεί 6.000 ώρες στην οικονομική λειτουργία. Το φίλτρο διαθέτει εξίσου μεγάλη διάρκεια ζωής 5.000 ωρών, για πολυετή λειτουργία χωρίς προβλήματα. Ελαττώνοντας περαιτέρω τα έξοδα και το χρόνο συντήρησης, οι προβολείς μπορούν να συνδεθούν σε δίκτυο επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο και παρακολούθηση της διάρκειας ζωής της λάμπας, της θερμοκρασίας της και άλλων χαρακτηριστικών
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-425W Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-425W
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Φωτεινά αποτελέσματα: Απόδοση λευκού / έγχρωμου φωτ. 2.500 lumen
  • Χαμ. συν. κόστος κτήσης: Λάμπα και φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής
  • Τεχνολογία 3LCD: Υψηλή ποιότητα εικόνας
  • Εύκολη εγκατάσταση: Οριζ. & κατ. διόρθωση keystone
  • Ευέλικτος: Προαιρετική αλληλεπιδραστική μονάδα

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS