Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-420 - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - XGA - 2.500 lumens - Conceptum

EPSON EB-420 - Προβολέας Μικρής Εστίασης XGA

 

 

 

 

Αυτός ο οικονομικός προτζέκτορ (projector) κοντινής προβολής των 2.500 lumen μπορεί να τοποθετηθεί πιο κοντά στην οθόνη προσφέροντας παρουσιάσεις με λιγότερες σκιές.

 

 

 

                                          Φυλλάδιο Προϊόντος

Ο προβολέας μικρής απόστασης XGA EB-420 της Epson με προαιρετική διαδραστική μονάδα αποτελούν ιδανική λύση για τους δασκάλους. Χάρη στις εντυπωσιακές του δυνατότητες κοντινής προβολής μπορεί να τοποθετηθεί πιο κοντά στην οθόνη προσφέροντας παρουσιάσεις με λιγότερες σκιές.

Αυτός ο προβολέας παρέχει παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας χάρη στην απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού που προσφέρει καθαρές εικόνες, ακόμη και στις πιο φωτεινές αίθουσες. Με λόγο εμβέλειας 0,55:1, μπορείτε να απολαμβάνετε παρουσιάσεις μικρής απόστασης κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 
Η προαιρετική διαδραστική μονάδα ELPIU03 της Epson, μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε διαδραστική - χωρίς την ανάγκη οθόνης. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει επίσης να σημειώνετε και να αποθηκεύετε τις σημειώσεις σας με τον ψηφιακό μαρκαδόρο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της μονάδας.
 
Αιχμαλωτίστε το κοινό με το ενσωματωμένο ηχείο των 16 W και την είσοδο μικροφώνου και απολαύστε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας με την είσοδο HDMI. Η ευθυγράμμιση των εικόνων πραγματοποιείται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χάρη στην κατακόρυφη και την οριζόντια ρύθμιση keystone που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό της Epson στην κατηγορία κοντινής προβολής.
 
Τα σχολεία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα χάρη στο χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης του EB-420. Η λάμπα E-TORL της Epson παράγει περισσότερο φως δαπανώντας λιγότερη ενέργεια και διαρκεί 6.000 ώρες στην οικονομική λειτουργία. Το φίλτρο διαθέτει εξίσου μεγάλη διάρκεια ζωής 5.000 ωρών, για πολυετή λειτουργία χωρίς προβλήματα. Ελαττώνοντας περαιτέρω τα έξοδα και το χρόνο συντήρησης, ο προβολέας μπορεί να συνδεθούν σε δίκτυο επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο και παρακολούθηση της διάρκειας ζωής της λάμπας, της θερμοκρασίας της και άλλων χαρακτηριστικών.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-420 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-420
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Φωτεινά αποτελέσματα: Απόδοση λευκού / έγχρωμου φωτισμού 2.500 lumen
  • Χαμ. συν. κόστος κτήσης: Λάμπα και φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής
  • Τεχνολογία 3LCD: Υψηλή ποιότητα εικόνας
  • Εύκολη εγκατάσταση: Οριζ. & κατ. διόρθωση keystone
  • Ευέλικτος: Προαιρετική αλληλεπιδραστική μονάδα

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS