Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-1965 - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - XGA - 5.000 lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EB-1965 3LCD XGA

 

 

 

Αποτελώντας ιδανική συσκευή για εταιρική ή εκπαιδευτική χρήση, ο προτζέκτορ (projector) EB-1965 συνδυάζει με επιτυχία τα ποιοτικά αποτελέσματα και χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή.

 

 

 

 

                                            Φυλλάδιο Προϊόντος

Οικονομική, συμπαγής και εύκολα βαθμονομημένη προβολή από μια συσκευή πολλών δυνατοτήτων

Αποτελώντας ιδανική συσκευή για εταιρική ή εκπαιδευτική χρήση, ο προβολέας EB- 1965 συνδυάζει με επιτυχία τα ποιοτικά αποτελέσματα και χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή.

Εύκολη χρήση

Ο EB-1965 της Epson συνδυάζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, δυνατότητες προστιθέμενης αξίας και οικονομική τιμή, σε ένα μικρό και φορητό προβολέα. Είναι ιδανικός για εταιρική ή εκπαιδευτική χρήση, καθώς μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε αίθουσες συνεδρίασης ή να χρησιμοποιηθεί ως φορητός με έναν υπολογιστή.

Υψηλή ποιότητα εικόνας

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 3LCD της Epson για να διασφαλίσει καθαρά προβεβλημένες εικόνες, ο EB-1965 παράγει ζωντανά, φυσικά χρώματα και εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού ακόμα και στο φως της μέρας.

Δυνατότητες διασύνδεσης

Ο EB-1965 διαθέτει διασύνδεση Wi-Fi και υποδοχή DisplayPort, καθιστώντας δυνατή την προβολή οπτικοακουστικού υλικού υψηλής ευκρίνειας με εύκολο τρόπο.

Εύκολη βαθμονόμηση

Η νέα δυνατότητα της Epson είναι το εύχρηστο χαρακτηριστικό «βοήθεια εστίασης», το οποίο βαθμονομεί χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο δοκιμής έτσι ώστε να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες κάθε αίθουσας συνεδρίασης γρήγορα και εύκολα. Αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εύκολη με την ευρεία συμβατότητα κατασκευαστή ελεγκτή, κι έτσι ο EB-1965 μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα υπάρχον σύστημα με ευκολία. Επίσης νέο χαρακτηριστικό της Epson αποτελεί η αυτόματη κάθετη και οριζόντια διόρθωση keystone σε πραγματικό χρόνο, η οποία προσαρμόζει εικόνες με ορατά αποτελέσματα σε δευτερόλεπτα. Όταν χρησιμοποιείται με τη λειτουργία αυτόματης προσαρμογής στην οθόνη, η οποία διορθώνει τις εικόνες σε κάθε οθόνη με πλαίσιο σε δευτερόλεπτα, η βαθμονόμηση του EB-1965 είναι γρήγορη και απλή.

Ενισχυμένη παραγωγικότητα

Η παραγωγικότητα μπορεί να αυξηθεί σημαντικά με μια μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες στον EB-1965, με τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών υπολογιστών να επιτρέπει την προβολή υλικού από έως και τέσσερις υπολογιστές.

Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-1965 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-1965
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Υπερ-φωτεινό αποτέλεσμα: Απόδοση λευκού / έγχρωμου φωτισμού 5000 lumens
  • Ποιότητα εικόνας: Τεχνολογία 3LCD για ζωντανά χρώματα
  • Ρολόι / Πρόγραμμα: Προγραμματιστικές δράσεις προβολέα εκ των προτέρων
  • Βοήθεια εστίασης: Εύχρηστο μοτίβο εστίασης
  • Χωρίς Η/Υ / Παρουσίαση: Ανάγνωση αρχείων PDF απευθείας από USB stick

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS