Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-1776W - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WXGA - 3.000 lumens - Conceptum

Προβολικό EPSON EB-1776W 3LCD WXGA

 

Η Epson, αποφασισμένη να διευκολύνει τη διαχείριση των φορητών επαγγελματικών παρουσιάσεων, δημιούργησε τον EB-1776W. Νέα χαρακτηριστικά, όπως η διόρθωση keystone σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζουν άμεσα ευθυγραμμισμένες προβολές, ενώ η δυνατότητα διασύνδεσης smartphone σας επιτρέπει να παρουσιάζετε οπουδήποτε.

 

 

                                     Φυλλάδιο Προϊόντος

Μέρος της σειράς επαγγελματικών προβολέων της Epson με πλήθος έξυπνων χαρακτηριστικών για γρήγορες, φορητές παρουσιάσεις

Η Epson, αποφασισμένη να διευκολύνει τη διαχείριση των φορητών επαγγελματικών παρουσιάσεων, δημιούργησε τον EB-1776W. Νέα χαρακτηριστικά, όπως η διόρθωση keystone σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζουν άμεσα ευθυγραμμισμένες προβολές, ενώ η δυνατότητα διασύνδεσης smartphone σας επιτρέπει να παρουσιάζετε οπουδήποτε.

Ιδανικός για επί τόπου παρουσιάσεις

Ο EB-1776W παρέχει γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη απενεργοποίηση με τις λειτουργίες γρήγορης εκκίνησης και άμεσης απενεργοποίησης, ώστε να μη χρειάζεται να περιμένετε να προθερμανθεί ή να αποθερμανθεί ο προβολέας. Ο ελαφρύς, κομψός σχεδιασμός διευκολύνει τη μεταφορά του προβολέα μέσα στην άνετη θήκη μεταφοράς του.

Μειώστε το χρόνο εγκατάστασης

Χάρη στη διασύνδεση Wi-Fi με γρήγορη απόκριση, μπορείτε να παρουσιάζετε ασύρματα από το φορητό σας υπολογιστή εύκολα και γρήγορα καθώς αποτελεί ιδανική λύση για επείγουσες παρουσιάσεις. Επιπλέον, σας παρέχει εξαιρετική ευελιξία για εγκατάσταση όπου επιθυμείτε, χωρίς να δεσμεύεστε από τον προβολέα.

Ευθυγραμμισμένες εικόνες κάθε φορά

Η τεχνολογία διόρθωσης keystone σε πραγματικό χρόνο της Epson προσαρμόζει και ευθυγραμμίζει τις εικόνες αυτόματα, ώστε να χωρούν στην οθόνη προβολής κατά την εγκατάσταση. Ακόμη, η προβολή ελέγχεται και προσαρμόζεται συνεχώς καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης, αποτελώντας ιδανική λύση σε περίπτωση που κουνηθεί κατά λάθος ο προβολέας ενώ συμπαρουσιάζετε ή ενώ μοιράζετε σημειώσεις στο κοινό σας.

Παρουσιάσεις από δύο διαφορετικές πηγές

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η λειτουργία διαίρεσης οθόνης πλάι-πλάι σας επιτρέπει να παρουσιάζετε από δύο διαφορετικές πηγές, όπως από κάποιον άλλο υπολογιστή ή τον οπτικοποιητή USB της Epson, για παρουσιάσεις με περισσότερο βάθος και ευελιξία.

Συνδεσιμότητα χωρίς υπολογιστή

Μπορείτε να παρουσιάζετε εικόνες απευθείας από το USB stick, μειώνοντας τον εξοπλισμό που χρειάζεται να μεταφέρετε. Η νέα βελτιωμένη λειτουργία παρουσίασης διαφανειών σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε αρχεία PDF καθώς και στατικές εικόνες, αρχεία JPEG και Motion JPEG.

Παρουσίαση μέσω smartphone

Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-1776W Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-1776W
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Εξαιρετικά φωτεινή έξοδος: Απόδοση λευκού / έγχρωμου φωτισμού 3.000 lumens
  • Υπερφορητός: Ελαφρύς σχεδιασμός
  • Ευθυγραμμισμένες εικόνες: Διόρθωση keystone σε πραγματικό χρόνο
  • Χωρίς Η/Υ / Παρ. διαφαν.: Ανάγνωση αρχείων PDF απευθείας από USB stick
  • Φορητές παρουσιάσεις: Wi-Fi και εφαρμογή iProjection της Epson

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS