Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Πίνακες Σχολείου - Κιμωλίας - Τσόχας - Φελλού - Ανακοινώσεων - Conceptum

 

Οι κλασσικοί πίνακες κιμωλίας σε άριστη κατασκευή και συμπεριφορά στο γράψιμο από απλές κιμωλίες. Σβύνουν εύκολα με σπόγγο. Εναλλακτικά χρησιμοποιούνται οι Ασπροπίνακες Μαρκαδόρου, μιας και σε αυτούς δεν μπορούν να γίνουν προβολές.
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΜΩΛΙΑΣ
  • ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΕΣ (ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΙΜΩΛΙΑΣ)
  • ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ -ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΣΟΧΑΣ, ΦΕΛΛΟΥ

 

  • Οι τιμές είναι οικονομικές και εξαρτώνται από το μέγεθος που θα επιλέξετε.Το ύψος είναι πάντα 1,23 μέτρα και το μήκος υπάρχει σε τυποποιμένες διαστάσεις 160cm, 200cm, 240cm.
  • Κατόπιν παραγγελίας και με μικρή επιβάρυνση κατασκευάζονται πίνακες σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε έτσι ώστε να τον Προσαρμόσετε άριστα στην αίθουσα διδασκαλίας.
  • Οι πίνακες τοποθετούνται στον τοίχο πολύ εύκολα, με εξαρτήματα απλά που περιλαμβάνονται στην συσκευασία.
  • Κάθε πίνακας έχει αναδιπλούμενη θήκη για τους μαρκαδόρους.
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΦΕΛΛΟΥ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΣΟΧΑΣ
 
Για σχολεία δίνονται ειδικές τιμές και προσφορές που διαμορφώνονται ανάλογα με την εκάστοτε παραγγελία.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 210 88 38 858 - 211 41 14 050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS