Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

TROTEC DIAMOND BLADE FOR STONE CUTTING (6225001121) - Conceptum

TROTEC DIAMOND BLADE FOR STONE CUTTING (6225001121)


Κατασκευαστής: Trotec - Κωδικός Conceptum: 4009.0093 - EAN: 4052138016336

Όλοι οι δίσκοι κοπής από διαμάντι αυτού του σετ κατασκευάστηκαν με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας σύμφωνα με το πρότυπο EN 13236.
Το σετ τεσσάρων εξαρτημάτων για γωνιακούς τροχούς χειρός αποτελείται από έναν δίσκο κοπής από διαμάντι AD 110 DW, έναν τμηματικό δίσκο κοπής από διαμάντι AD 115 DD και δύο δίσκους κοπής από διαμάντι turbo AD 115 DB.

1.Δίσκος κοπής διαμαντιών συνεχούς άκρης AD 110 DW
Αυτός ο δίσκος με συνεχή κοπή μόλις 1.2 mm και διάμετρο 110 mm εντυπωσιάζει δημιουργώντας καθαρές περικοπές ενώ έχει λεία κίνηση.
Το τμήμα κοπής πλάτους 6 mm του AD 110 περιέχει υψηλή συγκέντρωση διαμαντιών και σχεδιάστηκε ειδικά για λεπτή επεξεργασία εύθραυστων υλικών όπως πλακίδια, μάρμαρο ή κεραμικά με υγρή κοπή.

2.Τμηματικός δίσκος κοπής διαμαντιών AD 115 DD
Χάρη στις στενές εγκοπές με τρύπες, τα τμήματα κοπής πλάτους 8 mm του AD 115 DD διασφαλίζουν καλή αντοχή στη θερμότητα και αφαίρεση υλικών για γρήγορη στεγνή κοπή πλακιδίων σκυροδέματος ή στέγης, καθώς και λειαντικά υλικά όπως επίστρωση. Η υψηλή συγκέντρωση διαμαντιών εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής.

3.Δίσκοι Turbo Diamond κοπής AD 115 DB
Το AD 115 DB είναι η λύση για υγρή και στεγνή κοπή σχεδόν όλων των οικοδομικών υλικών. Συνδυάζει υψηλή αντοχή και απόδοση για απρόσκοπτη κοπή με καθαρά αποτελέσματα χάρη στο turbo edge 8 mm. Το τελευταίο όχι μόνο εξασφαλίζει καθαρά αποτελέσματα κοπής αλλά και αποτελεσματική ψύξη του δίσκου κοπής.
Για το λόγο αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AD 115 DB για να επεξεργαστείτε οικονομικά τα πιο ποικίλα υλικά, όπως σκυρόδεμα, τούβλα, πλακάκια, γρανίτη ή άλλα είδη σκληρής πέτρας και λεπτών κεραμικών και να τα κόψετε τακτοποιημένα με πλάτος κοπής 1,2 mm χωρίς προσπάθεια. Οι ενσωματωμένες οπές ψύξης εξασφαλίζουν καλή απαγωγή θερμότητας, ομαλή λειτουργία και μειωμένο επίπεδο θορύβου.
 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS