Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

TROTEC Jigsaw Blade Set METAL 10-Piece (6215001131) - Conceptum

TROTEC Jigsaw Blade Set METAL 10-Piece (6215001131)


Κατασκευαστής: Trotec - Κωδικός Conceptum: 4009.0089 - EAN: 4052138014820

Με αυτό το σετ έχετε 10 υψηλής ποιότητας επεξεργασμένες λάμες ειδικές για εργασίες κοψίματος σε μέταλλο.
Έχουν μήκος λεπίδας 92 mm και είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από χάλυβα υψηλής ποιότητας, πλήρως σκληρυμένο, έτσι ώστε ακόμη και τα πιο σκληρά υλικά να μπορούν να κοπούν γρήγορα και με ακρίβεια.
Σε αυτό το σετ περιλαμβάνονται τέσσερις διαφορετικοί τύποι πριονωτών λεπίδων σε πολλαπλές εκδόσεις, ώστε να έχετε πάντα στο χέρι τη σωστή μεταλλική λεπίδα πριονιού, για τομές σε φύλλα μέσης αντοχής έως πολύ λεπτά ή για καμπυλωτές κοπές. Οκτώ πριονωτές λεπίδες είναι επίσης εξοπλισμένες με ένα προοδευτικό διαχωρισμό δοντιών, το οποίο εξασφαλίζει ταχύτερο πριόνισμα και απορρόφηση των κραδασμών.

Λεπίδες που περιλαμβάνονται σε αυτό το σετ:

•3 πριονωτές λεπίδες με σχέδιο φρέζας και κυματοειδούς οδόντος, μήκος λεπίδας 92 mm, πάχος λεπίδας 1 mm. Προοδευτική απόσταση των δοντιών μεταξύ 1,8 και 2,5 mm (πυκνότητα δοντιών 10/14 TPI).
Ιδανικό για ευθεία, λεπτή κοπή σε μέσου πάχους φύλλα με πάχος 2,5 έως 6 mm.

•3 πριονωτές λεπίδες με σχέδιο φρέζας και κυματοειδούς οδόντος, μήκος λεπίδας 92 mm, πάχος λεπίδας 1 mm. Προοδευτική απόσταση των δοντιών μεταξύ 1 και 1,5 mm (πυκνότητα δοντιών 17/24 TPI).Ιδανικό για ευθεία, λεπτή κοπή σε λεπτά φύλλα με πάχος 1 έως 3 mm.

•2 πριονωτές λεπίδες με σχέδιο φρέζας και κυματοειδούς οδόντος, μήκος λεπίδας 92 mm, πάχος λεπίδας 1 mm. Σταθερή απόσταση των δοντιών 0,8 mm (πυκνότητα δοντιών 32 TPI). Ιδανικό για ευθεία, λεπτή κοπή σε πολύ λεπτά φύλλα με πάχος 0,5 έως 1,5 mm.

•2 πριονωτές λεπίδες με σχέδιο φρέζας και κυματοειδούς οδόντος, μήκος λεπίδας 92 mm, πάχος λεπίδας 1 mm. Προοδευτική απόσταση των δοντιών μεταξύ 1 και 1,5 mm (πυκνότητα δοντιών 17/24 TPI).Ιδανικό για καμπυλωτή κοπή σε λεπτά φύλλα με πάχος 1 έως 3 mm.

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS