Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

TROTEC Stone Drill Set 15-Piece (6200001151) - Conceptum

TROTEC Stone Drill Set 15-Piece (6200001151)


Κατασκευαστής: Trotec - Κωδικός Conceptum: 4009.0086 - EAN: 4052138014622

Σε αντίθεση με το μέταλλο ή το ξύλο, σκληρά υλικά όπως γρανίτης, σκυρόδεμα ή λιθοδομή δεν μπορούν εύκολα να κοπούν με τρυπάνια. Για το λόγο αυτό, απαιτούνται ειδικά πέτρινα τρυπάνια, των οποίων οι άκρες συνθλίβουν το υλικό.

Με το επαγγελματικό σετ πέτρας τρυπανιών από την Trotec είστε βέλτιστα εξοπλισμένοι για το σκοπό αυτό, καθώς και τα 15 περιλαμβανόμενα πέτρινα σπειροειδή τρυπάνια έχουν σκληρό άκρο καρβιδίου με σκληρότητα 89 HRC και αιχμή για επίτευξη γρήγορης προόδου γεώτρησης ακόμη και σε σκληρά υλικά. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί πείροι μπορούν να ρυθμιστούν γρήγορα με το χέρι, ενώ η υψηλή ακρίβεια του τρυπανιού ποιότητας Trotec εξασφαλίζει ακριβείς οπές πείρου. Το ασύμμετρο σπειροειδές σχήμα των τρυπανιών εξασφαλίζει επίσης τη βέλτιστη αφαίρεση σκόνης τρυπανιού.

Επειδή τα τρυπάνια είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανθεκτικό χάλυβα άνθρακα υψηλής αντοχής σε βιομηχανική ποιότητα σύμφωνα με το ISO 5468, έχουν επίσης πολύ καλή αντοχή μετά από πολλές εργασίες γεώτρησης. Χάρη στους κυλινδρικούς άξονες, μπορούν επίσης να συνδυαστούν με όλα τα κοινά τρυπάνια και σφυρί.

Κατάλληλο για γρανίτη, σκυρόδεμα, τοιχοποιία, τούβλο άμμου-ασβέστη, φυσική και τεχνητή πέτρα
Η υψηλή ακρίβεια στρογγυλοποίησης εξασφαλίζει ακριβείς οπές πείρου
Το ασύμμετρο σπειροειδές σχήμα εξασφαλίζει τη βέλτιστη αφαίρεση σκόνης διάτρησης
Παράδοση σε πρακτικό κουτί αποθήκευσης με ενσωματωμένο γάντζο για τοποθέτηση σε τοίχο σε περίπτωση μη χρήσης
Διάμετρος από 3 έως 10mm. 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS