Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

TROTEC PWLS 01-3 Φωτιστικό εργασίας μπαταρίας (4455000001) - Conceptum

TROTEC PWLS 01-3 Φωτιστικό εργασίας μπαταρίας (4455000001)


Κατασκευαστής: Trotec - Κωδικός Conceptum: 4009.0077 - EAN: 4052138087374

Είτε στο σπίτι ή στο κελάρι του χόμπι, στο επαγγελματικό εργαστήριο ή για ιδιωτικές επισκευές, όταν κάμπινγκ ή ψάρεμα το πρωί - η μπαταρία που λειτουργεί, ασύρματο ράβδο LED εργασίας είναι πάντα ένας πρακτικός και αξιόπιστος σύντροφος όταν πρόκειται για τέλεια ορατότητα.

Με το ελαφρύ της κεφάλι που μπορεί να περιστρέφεται κατά 90 ° και να περιστρέφεται κατά 270 °, φέρνει έξτρα έντονο φως ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Ο ανθεκτικός φακός, ο οποίος είναι προστατευμένος από το IPX4 κατά της εκτόξευσης νερού, πείθει με τις συμπαγείς, συμπαγείς διαστάσεις, μεγάλη ευελιξία και υψηλή χρησιμότητα.

Η πολυλειτουργική λυχνία LED PWLS 03-1 συνδυάζει τρεις λειτουργίες σε μία συσκευή:
•Φως εργασίας
•Φακός τσέπης
•Κόκκινο προειδοποιητικό φως

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS