Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

TROTEC PCSS 05-20V SAW Ασύρματο πριόνι (4430000105) - Conceptum

TROTEC PCSS 05-20V SAW Ασύρματο πριόνι (4430000105)


Κατασκευαστής: Trotec - Κωδικός Conceptum: 4009.0075 - EAN: 4052138092781


Το συμπαγές ασύρματο μίνι κυκλικό πριόνι PCSS 05-20V με ταχύτητα αδράνειας 3.150 σ.α.λ. είναι η γρήγορη και εύχρηστη λύση για ακριβείς περικοπές. Είτε ξύλο, πλαστικό είτε μη σιδηρούχα μέταλλα όπως αλουμίνιο και χαλκός - το μίνι χειρός κυκλικό πριόνι εξοπλισμένο με μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου Flexpower 20 V (2,0 Ah) συνιστάται ιδιαίτερα για ευέλικτη εργασία πριονίσματος όπου μια συμβατική χειρός το κυκλικό πριόνι είναι πολύ ογκώδες.

Χαρακτηριστικά:

•Ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου Flexpower 20 V 2Ah χωρίς memory effect και χωρίς self-discharge
•Σταθερή πλάκα βάσης και προστατευτικό κάλυμμα
•Επιτρέπει ακριβές βάθος κοπής έως 28,5 mm
•Διακόπτης ασφαλείας κατά ακούσιας ενεργοποίησης
•Ενσωματωμένη σύνδεση hoover για αποτελεσματική εξαγωγή σκόνης
•Παρέχεται σχάρα
•Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με λειτουργία γρήγορης διακοπής
•Εύκολη αλλαγή πριονιού λόγω ενσωματωμένης κλειδαριάς άξονα
•Τα καουτσούκ ένθετα Softgrip παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση
•Κατάλληλο για τυπικές κυκλικές λεπίδες

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:1 x πριόνι HSS (89 x 10 mm) 44 δόντια, πάχος δοντιού: 1,6 mm Για ξύλο και μη σιδηρούχα μέταλλα όπως αλουμίνιο, χαλκός, ψευδάργυρος ή ορείχαλκος, 1 x λεπίδα πριονιού TCT (89 x 10 mm) 24 δόντια, πάχος δοντιού: 1,8 mm (προεγκατεστημένο) για ξύλο και πλαστικά ,1 x πριονωτή λεπίδα (89 x 1,6 x 10 mm) για κεραμίδια, σκυρόδεμα, γρανίτη, φυσική πέτρα και κεραμικά,1 x κλειδί Allen SW5 για γρήγορη και ασφαλή σύνδεση των παρεχόμενων πριονιών,1 x πλάκα βάσης προσαρτημένη στην συσκευή ,1 x Προσαρμογέας για εξαγωγή σκόνης Για να μειωθεί η εκπομπή σκόνης το κυκλικό πριόνι είναι εξοπλισμένο με εγχυτήρα τσιπ για τη σύνδεση ενός hoover,1 x μπαταρία Flexpower (20 V 2 Ah) και ταχυφορτιστής,1 x θήκη μεταφοράς Κάθε κομμάτι εξοπλισμού βρίσκεται στη θήκη εργαλείων Trotec που προστατεύεται από τη σκόνη από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Ιδανικό για χρήση σε εναλλακτικά εργοτάξια ή για ασφαλή αποθήκευση στο κελάρι εργαλείων ή στο ντουλάπι εργαλείων

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS