Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

TROTEC PSCS 11-12V Ασύρματο δραπανοκατσάβιδο (4410000102) - Conceptum

TROTEC PSCS 11-12V Ασύρματο δραπανοκατσάβιδο (4410000102)


Κατασκευαστής: Trotec - Κωδικός Conceptum: 4009.0063 - EAN: 4052138017371

Το PSCS 11 12V συνιστάται ως ιδανικό εργαλείο σε πρακτικά όλες τις εργασίες βιδώματος ή διάτρησης στο σπίτι, στο συνεργείο ή στον κήπο.

Χαρακτηριστικά:

•Ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 12 V χωρίς φαινόμενο Memory και χωρίς αυτο-εκφόρτιση
•Ισχυρό μοτέρ με μειωτήρα 2 ταχυτήτων: εξασφαλίζει βέλτιστη, συνεχόμενα ρυθμιζόμενη μετάδοση ισχύος του ισχυρού μοτέρ του με μέγιστη ροπή στρέψης 22 Nm
•19 ρυθμίσεις ροπής στρέψης και βαθμίδα διάτρησης, μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια η απαιτούμενη δύναμη για κάθε εργασία βιδώματος
•Σφιγκτήρας χωρίς τσοκ με αυτόματη ασφάλιση στελέχους
•Συνεχόμενος έλεγχος αριθμού στροφών με Quickstop
•Ενσωματωμένη λυχνία εργασίας LED
•Ταχυφορτιστής Χρόνος φόρτισης μόνο 1 ώρα
•φωτιζόμενη ένδειξη κατάστασης φόρτισης τριών βαθμίδων της μπαταρίας ιόντων λιθίου
Λαστιχένια ένθετα Softgrip μέσα στο περίβλημα προσφέρει ασφαλές πιάσιμο για ξεκούραστες συνεχείς εφαρμογές και εργασία ακριβείας.
•Άνετη αλλαγή δεξιάς/αριστερής περιστροφής και φραγή ενεργοποίησης
•Ποιότητα εγκεκριμένη από την ΤÜV
•Η συσκευασία περιλαμβάνει το ασύρματο δραπανοκατσάβιδο PSCS 11 12V με δύο μύτες, ταχυφορτιστή και βαλίτσα μεταφοράς.

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS