Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-L1710S - 3LCD - SXGA+ - 15.000 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-L1710S

 

Η εξαιρετικά φωτεινή απόδοση SXGA+ 15.000 lumen συνδυάζεται με πλούσια, ζωντανά χρώματα, τα οποία καθιστούν το βιντεοπροβολέα εγκατάστασης laser EB-L1710S ιδανικό για μεγάλες αίθουσες και χώρους. Πέρα από την αξιόπιστη απόδοση χωρίς απαιτήσεις, προσφέρει πολύ ευέλικτη εγκατάσταση, αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται μόνο η μέγιστη απόδοση και αντοχή.

                                             

                                       

                                           

                               Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Ευκρινείς εικόνες laser
 
Φροντίστε οι παρουσιάσεις, οι εικόνες και τα βίντεό σας να κάνουν εντύπωση με τη ζωντανή και ευκρινή εικόνα που προσφέρει αυτός ο βιντεοπροβολέας laser 3LCD. Σχεδιασμένος για μεγαλύτερους χώρους, οι εικόνες υψηλής ευκρίνειας SXGA+ που προβάλλει είναι ζωντανές και φωτεινές, ακόμα και υπό το φως της ημέρας, ενώ η τεχνολογία τροχού ανόργανου φωσφόρου παρέχει κορυφαία αντοχή στο φως και τη θερμότητα, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αξιοπιστία που διαρκεί έως 83.000 ώρες.
 
Νέο, ευέλικτο λογισμικό
 
Όλα τα μοντέλα της σειράς EB-L1000 μπορούν να συνδυαστούν με το δωρεάν λογισμικό Epson Professional Projector Tool από το Δεκέμβριο του 2017. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εγκαταστάσεις πολλαπλών βιντεοπροβολέων από την πρώτη στιγμή, απλά και γρήγορα, καθώς χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές, όπως αντιστοίχιση προβολών και ανάμειξη ακμών.
 
 
Εύκολη τοποθέτηση
 
Χάρη σε μια ευρεία γκάμα μηχανοκίνητων φακών, συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού φακού εξαιρετικά κοντινής απόστασης (UST), ο βιντεοπροβολέας αξιοποιεί την πραγματική ευελιξία εγκατάστασης 360°, επιτρέποντάς του να τοποθετείται σχεδόν παντού χωρίς να υπάρχουν απώλειες της φωτεινότητας ή παραμόρφωση της εικόνας. Ο βιντεοπροβολέας διαθέτει επίσης ενσωματωμένη κάμερα, διασφαλίζοντας ακριβή βαθμονόμηση και λήψη εικόνων διαγνωστικού ελέγχου (μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως για αποτροπή απομακρυσμένης πρόσβασης).
 
Γρήγορη εγκατάσταση
 
Ξεκινήστε γρήγορα χάρη σε μια λειτουργία μνήμης φακού, η οποία αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του βιντεοπροβολέα, όπως τη θέση της εικόνας, την εστίαση και τη μεγέθυνση για άμεση πρόσβαση κατά την προβολή εικόνων σε διαφορετικούς λόγους διαστάσεων ή με χρήση διαφορετικών φακών.
 
 
 
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-L1710S Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-L1710S
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Τεχνολογία πηγής φωτός laser: Εξαιρετική φωτεινότητα και χρώμα, με αξιοπιστία χωρίς απαιτήσεις
  • Καθαρές, ευκρινείς εικόνες: Εξαιρετικά καθαρά χρώματα και λεπτομέρεια για ευκρινείς εικόνες και ευανάγνωστο κείμενο
  • Νέο, ευέλικτο λογισμικό: Δημιουργήστε εγκαταστάσεις πολλαπλών βιντεοπροβολέων και χρησιμοποιήστε προηγμένες τεχνικές προβολής
  • Ευέλικτη εγκατάσταση 360°: Πραγματική ευελιξία χωρίς παραμόρφωση ή απώλεια φωτεινότητας
  • Μεγαλύτερη σιγουριά: Το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών ή 20.000 ωρών
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

1.024 Watt, 647 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,3 Watt (σε Standby), On mode power consumption as defined in JBMS-84 938 Watt

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

586‎ x 492 x 211 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

24,1 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 40 dB (A) - Economy: 32 dB (A) (4K enhancement OFF)

Θερμοκρασία

Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Πομπός HDBaseT, Κλειδί USB γρήγορης ασύρματης σύνδεσης, Μονάδα ασύρματου LAN

Παραδοτέος εξοπλισμός

CD Manual, Cable cover, Καλώδιο VGA, Καλώδιο τροφοδοσίας και σήματος (3 m), Οδηγός Γρήγορης έναρξης, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες

Χρώμα

Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS