Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-G7000W - 3LCD - WXGA - 6.500 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-G7000W

 

Ιδανικός για επαγγελματικές παρουσιάσεις σε διάφορους χώρους, ο EB-G7000W δημιουργεί εικόνες με πλούσια, ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Με ευέλικτη εγκατάσταση και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, αυτός ο βιντεοπροβολέας προσφέρει μια λύση απλής τοποθέτησης για περιπτώσεις όπου απαιτούνται μόνο κορυφαίες προβολές.

                                             

                                       

                                           

                               Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Ανώτερη ποιότητα εικόνας
 
Εξασφαλίστε εξαιρετική ποιότητα και την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των παρουσιάσεων με αυτόν τον ισχυρό βιντεοπροβολέα εγκατάστασης για μεγάλους χώρους. Με την τεχνολογία 3LCD της Epson και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού, οι εικόνες ανάλυσης WXGA είναι ζωντανές και φωτεινές ακόμη και στο φως της ημέρας με τη φωτεινότητα των 6.500 lumen.
 
Γρήγορη εγκατάσταση
 
Ξεκινήστε γρήγορα χάρη σε μια λειτουργία μνήμης φακού, η οποία αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του βιντεοπροβολέα, όπως τη θέση της εικόνας, την εστίαση και το zoom για άμεση πρόσβαση κατά την προβολή εικόνων σε διαφορετικούς λόγους διαστάσεων ή τη χρήση διαφορετικών φακών. Η διαιρούμενη οθόνη επιτρέπει την προβολή διπλής τροφοδοσίας, ενώ είναι δυνατή η κατακόρυφη διάταξη προβολής χωρίς την αλλαγή λάμπας. Για ενσωμάτωση με πολλά συστήματα, στις εισόδους περιλαμβάνονται HDMI, HDBaseT, DVI-D και component video.
 
 
Εύκολη τοποθέτηση
 
Χάρη σε μια νέα σειρά μηχανικά μετακινούμενων φακών συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού φακού εξαιρετικά μικρής εμβέλειας (UST) και την κάθετη και οριζόντια μετατόπιση φακού, ο βιντεοπροβολέας επωφελείται από την πραγματική ευελιξία εγκατάστασης 360⁰, επιτρέποντάς του να τοποθετείται σχεδόν παντού.
 
 
 
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-G7000W Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-G7000W
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Ανώτερη ποιότητα εικόνας: τεχνολογία 3LCD, κορυφαία ισορροπία λευκού, καλύτερη αντιστοίχιση χρωμάτων
  • Διεύρυνση δυνατοτήτων εγκατάστασης: Λειτουργεί με μια μεγάλη σειρά προαιρετικών φακών συμπεριλαμβανομένων αυτών εξαιρετικά κοντινής απόστασης
  • Ευέλικτη εγκατάσταση 360⁰: Πραγματική ευελιξία χωρίς παραμόρφωση ή απώλεια φωτεινότητας
  • Λειτουργία μνήμης φακού: Αποθηκεύει τις ρυθμίσεις βιντεοπροβολέα όπως η θέση της εικόνας, η εστίαση και το zoom
  • Κατακόρυφη διάταξη προβολής: Εναλλαγή λειτουργίας χωρίς την αλλαγή λάμπας
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

515 Watt, 477 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,3 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

525‎ x 472 x 189 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

12,7 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 39 dB (A) - Economy: 31 dB (A)

Θερμοκρασία

Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Options

Κάμερα εγγράφων, Κλειδί USB γρήγορης ασύρματης σύνδεσης, Μονάδα ασύρματου LAN

Παραδοτέος εξοπλισμός

Cable cover, Καλώδιο VGA, Τάπα φακού, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, User's Manual Set

Χρώμα

Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS