Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-X39 - 3LCD - XGA - 3.500 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-X39

 

Χάρη στον ευκρινή και κομψό βιντεοπροβολέα EB-X39, οι παρουσιάσεις σας πραγματοποιούνται χωρίς κόπο, γεγονός που ενισχύει την απόδοση και προσφέρει μια συνολικά ευέλικτη λύση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας, οι ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και η εγγύηση ποιότητας της Epson εξασφαλίζουν αξιοπιστία.

                                             

                                       

                                           

                               Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Περιεχόμενο με φωτεινά και ζωντανά χρώματα
 
Απολαύστε μεγάλης κλίμακας παρουσιάσεις με ευκρινές και καθαρό κείμενο, καθώς και απίστευτη εικόνα και περιεχόμενο βίντεο, σε μέγεθος οθόνης που φτάνει έως τις 300 ίντσες. Η απόδοση των 3.500 lumen συνδυάζεται με τον υψηλό λόγο αντίθεσης 15.000:1 προσφέροντας εξαιρετική οπτική απόδοση, ακόμα και σε αίθουσες με έντονο φωτισμό.
 
Ευελιξία εγκατάστασης και τοποθέτησης
 
Η αυτόματη κατακόρυφη και η χειροκίνητη οριζόντια διόρθωση Keystone προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία ως προς το σημείο τοποθέτησης του βιντεοπροβολέα εντός ενός δωματίου, εξασφαλίζοντας εικόνες χωρίς παραμορφώσεις. Επίσης το ευρύ οπτικό ζουμ ενισχύει την ευελιξία.
 
Ήχος υψηλής ποιότητας
 
Αυτός ο βιντεοπροβολέας έχει ενσωματωμένο ηχείο 5 W που επιτρέπει την καθαρή ακρόαση ηχητικού περιεχομένου, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα εξωτερικά ηχεία.
 
Λειτουργία χωρίς διακοπές
 
Με διάρκεια ζωής λάμπας και κύκλου συντήρησης φίλτρου αέρα έως 12.000 ώρες σε λειτουργία Eco, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη συντήρηση για πάνω από 5 έτη.
 
Δικτυακή λειτουργία και Wi-Fi
 
Η συμβατότητα με Wi-Fi και η δικτυακή λειτουργία (μέσω RJ45) εξασφαλίζουν ότι ο EB-X39 μπορεί να προστεθεί στο δίκτυο μιας εταιρείας ή να αναβαθμιστεί για ασύρματη πρόσβαση συσκευής σε μεταγενέστερο στάδιο (απαιτείται προαιρετικό εξάρτημα).
 
 
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-X39 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-X39
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότητας: Τεχνολογία 3LCD και εξίσου υψηλή λευκή και έγχρωμη εικόνα
  • Φορητότητα: Μικρός και αρκετά ελαφρύς για να μεταφέρεται και να χρησιμοποιείται σε διάφορες αίθουσες
  • Πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης: Με λειτουργία δικτύου και δυνατότητα Wi-Fi (απαιτείται προαιρετικό εξάρτημα)
  • Χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας: Διάρκεια ζωής λάμπας και φίλτρου 12.000 ωρών σε οικονομική λειτουργία
  • Ευέλικτος και εύκολος χειρισμός: Προβάλετε από πολλές πηγές χάρη στην είσοδο HDMI και την προαιρετική δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

309 Watt, 227 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,2 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

302‎ x 249 x 92 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

2,7 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 28 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection, EasyMP Network Projection

Options

Κάμερα εγγράφων, Μαλακή θήκη μεταφοράς, Μονάδα ασύρματου LAN

Ηχεία

5 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Φορητότητα / Χώρος συγκέντρωσης, Χώρος συνεργασίας / Αίθουσα διδασκαλίας

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό/Γκρι

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS