Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-L1105U - 3LCD - WUXGA - 6.000 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-L1105U

 

Με τον EB-L1105U εξασφαλίζεται προβολές laser μεγάλης διάρκειας ζωής για μεγάλους χώρους. Με  WUXGA 6.000 lumen ο EB-L1105U  προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού. Με ευέλικτη εγκατάσταση και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, αυτός ο βελτιωμένος βιντεοπροβολέας 4K προσφέρει μια λύση απλής τοποθέτησης για περιπτώσεις όπου απαιτούνται μόνο κορυφαίες προβολές.

                                             

                                       

                                           

                                Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Ευκρινείς εικόνες laser
 
Εξασφαλίστε εξαιρετική ποιότητα και την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των παρουσιάσεων με αυτόν το βιντεοπροβολέα εγκατάστασης laser για μεγάλους χώρους. Με την τεχνολογία 3LCD και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού, οι εικόνες ανάλυσης WUXGA είναι ζωντανές και φωτεινές ακόμη και στο φως της ημέρας. Με τον καινούργιο τροχό ανόργανου φωσφόρου, ο βιντεοπροβολέας προσφέρει κορυφαία αντοχή στο φως και τη θερμότητα για απόλυτη αξιοπιστία. Για μια εμπειρία προβολής ανώτερου επιπέδου, ο βιντεοπροβολέας διαθέτει βελτίωση 4K, προσδίδοντας στις εικόνες εξαιρετική ευκρίνεια και καθαρότητα που διαρκεί έως 56.000 ώρες1 χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής laser. Περιλαμβάνεται επίσης μια ενσωματωμένη κάμερα για να διασφαλίζεται η ακριβής βαθμονόμηση της εικόνας.
 
 
Γρήγορη εγκατάσταση
 
Ξεκινήστε γρήγορα χάρη σε μια λειτουργία μνήμης φακού, η οποία αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του βιντεοπροβολέα, όπως τη θέση της εικόνας, την εστίαση και τη μεγέθυνση για άμεση πρόσβαση κατά την προβολή εικόνων σε διαφορετικούς λόγους διαστάσεων ή τη χρήση διαφορετικών φακών. Η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης επιτρέπει την προβολή διπλής τροφοδοσίας.
 
Ευέλικτη τοποθέτηση
 
Χάρη σε μια νέα σειρά μηχανοκίνητων φακών, συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού φακού εξαιρετικά κοντινής απόστασης (UST), ο βιντεοπροβολέας αξιοποιεί την πραγματική ευελιξία εγκατάστασης 360⁰, επιτρέποντάς του να τοποθετείται σχεδόν παντού χωρίς να υπάρχουν απώλειες της φωτεινότητας ή παραμόρφωση της εικόνας.
 
Μεγαλύτερη σιγουριά
 
Το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών ή 20.000 ωρών.
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Τεχνολογία πηγής φωτός laser: Αξιόπιστη ποιότητα εικόνας που διαρκεί (έως 56.000 ώρες)
  • Ανώτερη ποιότητα εικόνας: Βελτιωμένη απόδοση φωτισμού, κορυφαία ισορροπία λευκού, καλύτερη αντιστοίχιση χρωμάτων
  • Εικόνες HD με βελτίωση 4K: Εξαιρετική ευκρίνεια, καθαρότητα και λεπτομέρεια για το πραγματικό αποτέλεσμα 4K
  • Ευέλικτη εγκατάσταση 360⁰: Πραγματική ευελιξία χωρίς παραμόρφωση ή απώλεια φωτεινότητας
  • Μεγαλύτερη σιγουριά: Το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών ή 20.000 ωρών
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

454 Watt, 313 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,5 Watt (σε Standby), On mode power consumption as defined in JBMS-84 377 Watt

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

586‎ x 492 x 211 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

20 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 34 dB (A) - Economy: 28 dB (A) (4K enhancement OFF)

Θερμοκρασία

Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Κλειδί USB γρήγορης ασύρματης σύνδεσης, Μονάδα ασύρματου LAN

Παραδοτέος εξοπλισμός

CD Manual, Cable cover, Καλώδιο VGA, Καλώδιο τροφοδοσίας και σήματος (3 m), Οδηγός Γρήγορης έναρξης, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Μεγάλες αίθουσες συσκέψεων / Αμφιθέατρα, Αντιστοίχιση προβολής, Ενοικίαση / Εγκατάσταση, Επιγραφές / Λιανικό εμπόριο, Αξιοθέατα επισκεπτών

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Ιπτάμενο πλαίσιο

Χρώμα

Μαύρο

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS