Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-2265U - 3LCD - WUXGA - 5.500 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-2265U

Πραγματοποιήστε πιο εντυπωσιακές, βελτιωμένες και φωτεινότερες παρουσιάσεις με ανάλυση έως WUXGA, χάρη σε έναν βιντεοπροβολέα που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Ο EB-2265U προσφέρει περιεχόμενο καλύτερο από 1080p, ενώ το μέγεθος της οθόνης φτάνει έως τις 300 ίντσες, με εξαιρετική ευκρίνεια και χρώματα, χάρη στην τεχνολογία 3LCD της Epson. Η ευρεία δυνατότητα διασύνδεσης και τα χαρακτηριστικά προσαρμογής, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας, τον αναδεικνύουν σε μια οικονομική και εύχρηστη λύση.

                                             

                                       

                                           

                                Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Εύκολη δυνατότητα διασύνδεσης και εγκατάστασης
 
Ο EB-2265U διαθέτει ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης στον βασικό εξοπλισμό, προσφέροντάς σας ενισχυμένη ελευθερία και ευελιξία. Η υποστήριξη HDBaseT προσφέρει βίντεο Full-HD, ήχο και Ethernet, ενώ το καλώδιο HDBaseT επιτρέπει τον έλεγχο από τα 100 μέτρα σε δίκτυα που έχουν εγκατασταθεί με καλώδιο Κατηγορίας 5e και άνω. Μια έξυπνη λύση για μεγάλους χώρους.
 
 
Προσαρμογή οθόνης
 
Σε καταστάσεις όπου η εικόνα διευρύνεται πέρα από το κάδρο της οθόνης ή του πίνακα, πρέπει απλώς να πατήσετε το κουμπί προσαρμογής της οθόνης και το κάδρο της εικόνας θα προσαρμοστεί αυτόματα στις άκρες της οθόνης.
 
Ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης
 
Χάρη στην υποστήριξη αντικατοπτρισμού οθόνης, μπορείτε να πραγματοποιείτε προβολές από tablet, φορητό υπολογιστή ή οθόνη smartphone, όταν απαιτείται, χωρίς να πρέπει να συνδέετε καλώδια.
 
Προβολή σε πολλούς υπολογιστές: δυνατότητα διασύνδεσης χωρίς καλώδιο
 
Η εφαρμογή προβολής σε πολλούς υπολογιστές EasyMP καθιστά δυνατή τη σύνδεση με έως 50 υπολογιστές, καθώς και το διαμερισμό της οθόνης για προβολή με διαίρεση οθόνης.
 
Απλή ρύθμιση και πολλαπλές επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης
 
Το μοντέλο EB-2255U προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών δυνατοτήτων διασύνδεσης και περιλαμβάνει αντικατοπτρισμό οθόνης, ασύρματο LAN και δύο εισόδους HDMI. Εύκολη ρύθμιση, επίσης, χάρη στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης, λειτουργία ενίσχυσης εστίασης, λόγο διόρθωσης keystone και λειτουργία προσαρμογής στην οθόνη - εξασφαλίζοντας παρουσιάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
Έλεγχος κινήσεων
 
Ο χειρισμός του βιντεοπροβολέα μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια απλή κίνηση του χεριού μπροστά του, για την πραγματοποίηση ακόμα εξυπνότερων και αρμονικότερων παρουσιάσεων στη στιγμή.
 
Εγκατάσταση με το πάτημα ενός κουμπιού
 
Χάρη στη δυνατότητα εγκατάστασης με το πάτημα ενός κουμπιού του EB-2265U, μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις και να προσαρμόζετε την οθόνη, καθώς και να αλλάζετε τη διόρθωση Keystone οριζόντια και κατακόρυφα, γρήγορα, απλά και χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις.
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Οθόνη έως 300 ίντσες και εξαιρετική ποιότητα: Ανάλυση Full HD με την τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Ζωντανέψτε τις παρουσιάσεις σας: Εξαιρετική φωτεινότητα 5.500 lumen
  • Εκτεταμένες επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης: Με HDBaseT, αντικατοπτρισμό οθόνης, ασύρματο LAN καθώς και δύο εισόδους HDMI
  • Ευέλικτη διάδραση: Λειτουργία διαιρούμενης οθόνης και προβολή σε πολλαπλούς υπολογιστές
  • Παρουσίαση με κινήσεις: Ελέγξτε το βιντεοπροβολέα διαισθητικά χρησιμοποιώντας κινήσεις
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

425 Watt, 323 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,5 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

377‎ x 291 x 110 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

4,7 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 39 dB (A) - Economy: 29 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Πομπός HDBaseT, Μαλακή θήκη μεταφοράς

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Λογισμικό (CD), Εγχειρίδιο χρήσης (CD-ROM), Warranty card, Μονάδα W-LAN

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Μεγάλες αίθουσες συσκέψεων / Αμφιθέατρα

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS