Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-2245U - 3LCD - WUXGA - 4.200 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-2245U

 

O EB-2245U προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα 4.200 lumen και ανάλυση FULL HD , ο οποίος  έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 260 ίντσες, παρουσίαση με κινήσεις ενώ προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης όπως δύο εισόδους και ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης LAN.

                                             

                                       

                                           

                                Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Οθόνη έως 260 ίντσες με εξαιρετική ποιότητα
 
Η ανάλυση Full HD, σε συνδυασμό με την τεχνολογία 3LCD της Epson, διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αποδίδει φωτεινότερες εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα. Η δυνατότητα διασύνδεσης HDMI εγγυάται ευκρινέστερες και καθαρότερες παρουσιάσεις σε κλιμακωτή εικόνα με μέγεθος μέχρι και 260 ίντσες.
 
Απλή ρύθμιση και δυνατότητα σύνδεσης
 
Απλή ρύθμιση και πολλαπλές επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης Το μοντέλο EB-2245U προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών δυνατοτήτων διασύνδεσης και περιλαμβάνει αντικατοπτρισμό οθόνης, ασύρματο LAN και δύο εισόδους HDMI. Εύκολη ρύθμιση, επίσης, χάρη στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης, λειτουργία ενίσχυσης εστίασης, λόγο διόρθωσης keystone και λειτουργία προσαρμογής στην οθόνη - εξασφαλίζοντας παρουσιάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
Αρχική οθόνη
 
Η αρχική οθόνη προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε έναν αριθμό χρήσιμων λειτουργιών, όπως πηγές σύνδεσης. Οι ασύρματες συνδέσεις μπορούν, επίσης, να πραγματοποιηθούν εύκολα με τη χρήση των πληροφοριών στην οθόνη.
 
Παρουσίαση με κινήσεις
 
Παρουσίαση με κινήσεις Εναλλαγή των διαφανειών με απλή κίνηση του χεριού, για την πραγματοποίηση ακόμα εξυπνότερων παρουσιάσεων που αποδεσμεύουν το χρήστη από το τηλεχειριστήριο ή το ποντίκι.
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Οθόνη έως 260 ίντσες και εξαιρετική ποιότητα: Ανάλυση Full HD με την τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Κάντε το επαγγελματικά: Φωτεινότητα 4.200 lumen/li>
  • Εκτεταμένες επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης: Με ασύρματο LAN καθώς και δύο εισόδους HDMI
  • Παρουσίαση με κινήσεις: Ελέγξτε το βιντεοπροβολέα διαισθητικά χρησιμοποιώντας κινήσεις
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

405 Watt, 323 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,5 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

377‎ x 291 x 110 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

4,6 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 29 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Μαλακή θήκη μεταφοράς

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Λογισμικό (CD), Εγχειρίδιο χρήσης (CD-ROM), Warranty card, Μονάδα W-LAN

Χρώμα

Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS