Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-2250U - 3LCD - WUXGA - 5.000 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-2250U

 

Ο επαγγελματικός βιντεοπροβολέας EB-2250U προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα 5.000 lumen και ανάλυση FULL HD. ;Eχει σχεδιαστεί με τη δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με μέγεθος έως 300 ίντσες και προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων σύνδεσης, όπως δύο εισόδους HDMI και προαιρετικό Wi-Fi.

                                             

                                       

                                           

                                Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Οθόνη έως 300 ίντσες με εξαιρετική ποιότητα
 
Η ανάλυση Full HD, σε συνδυασμό με την τεχνολογία 3LCD της Epson διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αποδίδει φωτεινότερες εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα. Η δυνατότητα διασύνδεσης HDMI εγγυάται ευκρινέστερες και καθαρότερες παρουσιάσεις σε κλιμακωτή εικόνα με μέγεθος μέχρι και 300 ίντσες.
 
Διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα
 
Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας έως 10.000 ώρες στην οικονομική λειτουργία.
 
Παρουσίαση με κινήσεις
 
Εναλλαγή των διαφανειών με απλή κίνηση του χεριού, για την πραγματοποίηση ακόμα εξυπνότερων παρουσιάσεων που αποδεσμεύουν το χρήστη από το τηλεχειριστήριο ή το ποντίκι.
 
Απλή ρύθμιση και δυνατότητα σύνδεσης
 
Το μοντέλο EB-2250U προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών δυνατοτήτων διασύνδεσης και περιλαμβάνει αντικατοπτρισμό οθόνης, ασύρματο LAN (προαιρετικό) και δύο εισόδους HDMI. Εύκολη ρύθμιση, επίσης, χάρη στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης, λειτουργία ενίσχυσης εστίασης, λόγο διόρθωσης keystone και λειτουργία προσαρμογής στην οθόνη - εξασφαλίζοντας παρουσιάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
Αρχική οθόνη
 
Η αρχική οθόνη προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε έναν αριθμό χρήσιμων λειτουργιών, όπως πηγές σύνδεσης. Οι ασύρματες συνδέσεις μπορούν, επίσης, να πραγματοποιηθούν εύκολα με τη χρήση των πληροφοριών στην οθόνη.
 
Ευελιξία υψηλής αξίας
 
Το λογισμικό προβολής σε πολλούς υπολογιστές σε συνδυασμό με το μοντέλο EB-2250U κάνει δυνατή τη σύνδεση με πάνω από 50 υπολογιστές και παρέχει τη δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης για προβολή διαιρούμενης οθόνης και παρέχει μεγαλύτερη απόδοση κόστους και ευελιξίας από μια επίπεδη οθόνη.
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Οθόνη έως 300 ίντσες και εξαιρετική ποιότητα: Ανάλυση Full HD με την τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Ζωντανέψτε τις παρουσιάσεις σας: Εξαιρετική φωτεινότητα 5.000-lumen
  • Εκτεταμένες επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης: Με δύο εισόδους HDMI και προαιρετική ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης
  • Ευέλικτη διάδραση: Λειτουργία διαιρούμενης οθόνης και προβολή σε πολλαπλούς υπολογιστές
  • Παρουσίαση με κινήσεις: Ελέγξτε το βιντεοπροβολέα διαισθητικά χρησιμοποιώντας κινήσεις
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

405 Watt, 323 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,5 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

377‎ x 291 x 110 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

4,6 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 39 dB (A) - Economy: 29 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Μαλακή θήκη μεταφοράς, Μονάδα ασύρματου LAN

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Λογισμικό (CD), Εγχειρίδιο χρήσης (CD-ROM), Warranty card

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Μεγάλες αίθουσες συσκέψεων / Αμφιθέατρα

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό/

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS