Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-2155W - 3LCD - WXGA - 5.000 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-2155W

 

Ο EB-2155W είναι βιντεοπροβολέας με υψηλής φωτεινότητα προσφέρει  5.000 lumen. Έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτού μεγέθους εικόνας που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει πολλές επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως δύο HDMI και ασύρματες λειτουργίες ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

                                             

                                       

                                           

                                   Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Οθόνη έως 300 ιντσών, άψογη ποιότητα
 
Η ανάλυση Full HD, σε συνδυασμό με την τεχνολογία 3LCD της Epson διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αποδίδει φωτεινότερες εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα. Η δυνατότητα διασύνδεσης HDMI εγγυάται ευκρινέστερες και καθαρότερες παρουσιάσεις σε κλιμακωτή εικόνα με μέγεθος μέχρι και 300 ιντσών.
 
Διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα
 
Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας έως 10.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία.
 
Παρουσίαση με κινήσεις των χεριών
 
Αλλάξτε διαφάνειες με μια απλή κίνηση του χεριού, για την πραγματοποίηση ακόμα εξυπνότερων παρουσιάσεων που αποδεσμεύουν το χρήστη από το τηλεχειριστήριο ή το ποντίκι.
 
Αρχική οθόνη
 
Η αρχική οθόνη προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών, όπως πηγές σύνδεσης. Οι ασύρματες συνδέσεις μπορούν, επίσης, να πραγματοποιηθούν εύκολα με τη χρήση των πληροφοριών της οθόνης.
 
Εύκολη ρύθμιση και δυνατότητα σύνδεσης
 
Ο EB-2155W προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης ασύρματου LAN για ροή και κοινή χρήση μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές ή της εφαρμογής Epson iProjection και των δύο συνδέσεων HDMI. Εύκολη ρύθμιση, επίσης, χάρη στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης, λειτουργία ενίσχυσης εστίασης, διόρθωση keystone και λειτουργία προσαρμογής στην οθόνη, επιτρέποντας στο χρήστη να πραγματοποιεί παρουσιάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
Ευελιξία υψηλής αξίας
 
Το λογισμικό προβολής σε πολλούς υπολογιστές που περιλαμβάνει ο EB-2155W κάνει δυνατή τη σύνδεση με πάνω από 50 υπολογιστές και παρέχει τη δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης για προβολή διαιρούμενης οθόνης, παρέχοντας μεγαλύτερη απόδοση κόστους και ευελιξίας από μια επίπεδη οθόνη.
 
 
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-2155W Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-2155W
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Εξαιρετική ποιότητα στις 300'': Ανάλυση WXGA με δυνατότητα HD και τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Άψογη φωτεινότητα 5.000-lumen: Προβολή εικόνων με έντονα και φωτεινά χρώματα, ακόμη και σε φωτισμένους χώρους
  • Ροή και κοινή χρήση: Περιλαμβάνει ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης και δύο HDMI
  • Αρχική οθόνη και διαχωρισμός: Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών
  • Παρουσίαση με κινήσεις των χεριών: Δώστε εντολές στον βιντεοπροβολέα διαισθητικά χρησιμοποιώντας κινήσεις
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

405 Watt, 323 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,5 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

377‎ x 291 x 101 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

4,3 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 39 dB (A) - Economy: 29 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Μαλακή θήκη μεταφοράς

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Λογισμικό (CD), Εγχειρίδιο χρήσης (CD-ROM), Μονάδα W-LAN

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Μεγάλες αίθουσες συσκέψεων / Αμφιθέατρα

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS