Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-2142W - 3LCD - WXGA - 4.200 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-2142W

 

Γεμίστε με φωτεινά χρώματα και ευκρινείς εικόνες οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 4.200 lumen, καθώς και ανάλυση WXGA. Ο EB-2142W έχει σχεδιαστεί ώστε να προβάλλει κλιμακωτή εικόνα με τεράστιο μέγεθος που αγγίζει έως τις 280 ίντσες και προσφέρει επιλογές δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως προαιρετικό ασύρματο LAN στον βασικό εξοπλισμό.

                                             

                                       

                                           

                                              Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Οθόνη έως 280 ιντσών, άψογη ποιότητα
 
Η ανάλυση WXGA με δυνατότητα HD, σε συνδυασμό με την τεχνολογία 3LCD της Epson, διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αποδίδει φωτεινότερες εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα. Η δυνατότητα διασύνδεσης HDMI εγγυάται ευκρινέστερες και καθαρότερες εικόνες, ακόμα και στο μέγιστο μέγεθος εικόνας που αγγίζει τις 280 ίντσες.
 
Διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα
 
Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας έως 12.000 ώρες στην οικονομική λειτουργία.
 
Εύκολη ρύθμιση και δυνατότητα σύνδεσης
 
Προσφέρει δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης, καθώς και μια σειρά επιλογών δυνατότητας διασύνδεσης, όπως δύο θύρες HDMI και ενσωματωμένο ασύρματο LAN για τη μετάδοση περιεχομένου μέσω ροής από φορητούς υπολογιστές ή φορητές συσκευές. Συμβατός με λογισμικό iProjection1 για εύκολη δυνατότητα διασύνδεσης και κοινή χρήση περιεχομένου.
 
Αρχική οθόνη
 
Η αρχική οθόνη προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών, όπως πηγές σύνδεσης. Οι ασύρματες συνδέσεις μπορούν, επίσης, να πραγματοποιηθούν εύκολα με τη χρήση των πληροφοριών της οθόνης.
 
 
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-2142W Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-2142W
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Εξαιρετική ποιότητα στις 280'': Ανάλυση WXGA με δυνατότητα HD και τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Έντονα χρώματα και σε φωτισμένους χώρους: Εξαιρετική φωτεινότητα 4.200 lumen
  • Ροή και κοινή χρήση: Δύο HDMI και ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης
  • Αρχική οθόνη και διαιρούμενη οθόνη: Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών
  • Λάμπες με μεγάλη διάρκεια ζωής: Έως 12.000 ώρες στην οικονομική λειτουργία
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

331 Watt, 227 Watt (οικονομική λειτουργία), 2 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

309‎ x 282 x 90 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

3,1 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 28 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Μαλακή θήκη μεταφοράς

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Λογισμικό (CD), Εγχειρίδιο χρήσης (CD-ROM), Warranty card

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Μεγάλες αίθουσες συσκέψεων / Αμφιθέατρα

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS