Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-2055 - 3LCD - XGA - 5.000 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-2055

 

Γεμίστε με ευκρινείς εικόνες και φωτεινά χρώματα οποιαδήποτε αίθουσα συσκέψεων με τον νέο μας επαγγελματικό βιντεοπροβολέα υψηλής φωτεινότητας EB-2055, ο οποίος συνδυάζει εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας της τάξεως των 5.000 lumen και ανάλυση XGA. Ο EB-2055 έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα προβολής κλιμακωτής εικόνας με τεράστιο μέγεθος που φτάνει τις 300 ίντσες και προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης ροής και κοινής χρήσης μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές.

                                             

                                       

                                           

                                              Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Οθόνη έως 300'', άψογη ποιότητα
 
Η τεχνολογία 3LCD της Epson διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αποδίδει φωτεινότερες εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα. Η δυνατότητα διασύνδεσης HDMI εγγυάται ευκρινέστερες και καθαρότερες εικόνες, ακόμα και στο μέγιστο μέγεθος εικόνας που αγγίζει τις 300 ίντσες.
 
Διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα
 
Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας έως 10.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία.
 
Απίθανη φωτεινότητα
 
Τα φωτεινά δωμάτια δεν φοβίζουν αυτόν το βιντεοπροβολέα: χάρη στη φωτεινότητα 4.400 lumen, αυτό το ισχυρό αλλά οικονομικό μοντέλο προσφέρει εξαιρετικά φωτεινές και ζωντανές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Αξιοποιεί την αναγνωρισμένη τεχνολογία 3LCD της Epson, η οποία προσφέρει εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας.
 
Παρουσίαση με κινήσεις των χεριών
 
Αλλάξτε διαφάνειες με μια απλή κίνηση του χεριού, για την πραγματοποίηση ακόμα εξυπνότερων παρουσιάσεων που αποδεσμεύουν το χρήστη από το τηλεχειριστήριο ή το ποντίκι.
 
Εύκολη ρύθμιση και δυνατότητα σύνδεσης
 
Ο EB-2055 προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης ασύρματου LAN για ροή και κοινή χρήση μέσω της λειτουργίας προβολής σε πολλούς υπολογιστές ή της εφαρμογής Epson iProjection και των δύο συνδέσεων HDMI. Εύκολη ρύθμιση, επίσης, χάρη στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης, λειτουργία ενίσχυσης εστίασης, διόρθωση keystone και λειτουργία προσαρμογής στην οθόνη, επιτρέποντας στο χρήστη να πραγματοποιεί παρουσιάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
 
Αρχική οθόνη
 
Η αρχική οθόνη προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών, όπως πηγές σύνδεσης. Οι ασύρματες συνδέσεις μπορούν, επίσης, να πραγματοποιηθούν εύκολα με τη χρήση των πληροφοριών της οθόνης.
 
 
Ευελιξία υψηλής αξίας
 
Το λογισμικό προβολής σε πολλούς υπολογιστές που περιλαμβάνει ο EB-2055 κάνει δυνατή τη σύνδεση με πάνω από 50 υπολογιστές και παρέχει τη δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης για προβολή διαιρούμενης οθόνης, παρέχοντας μεγαλύτερη απόδοση κόστους και ευελιξίας από μια επίπεδη οθόνη.
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Εξαιρετική ποιότητα στις 300'': Τεχνολογία 3LCD της Epson με ανάλυση XGA
  • Άψογη φωτεινότητα 5.000 lumen: Προβολή εικόνων με έντονα και φωτεινά χρώματα, ακόμη και σε φωτισμένους χώρους
  • Ροή και κοινή χρήση: Περιλαμβάνει ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης και δύο HDMI
  • Αρχική οθόνη και διαχωρισμός: Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών
  • Παρουσίαση με κινήσεις των χεριών: Δώστε εντολές στον βιντεοπροβολέα διαισθητικά χρησιμοποιώντας κινήσεις
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

405 Watt, 323 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,5 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

377‎ x 291 x 101 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

4,3 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 39 dB (A) - Economy: 29 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Μαλακή θήκη μεταφοράς

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Λογισμικό (CD), Εγχειρίδιο χρήσης (CD-ROM), Warranty card, Μονάδα W-LAN

Χρώμα

Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS